Pikkujoulukausi on taas täällä!

Marraskuu on tunnetusti kiireistä aikaa, kun lähestyvä joulu on jo monen mielessä. Illat (okei, päivät) ovat jo pimeitä, minkä vuoksi kaipaamme arkeen pientä piristystä ja säihkettä. Siksi olemme valinneet boxin teemaksi ”Sparkling Beauty”, ja koonneet boxiin eri tuotteita, joiden ajattelimme sopivan niin juhlaan kuten niihin valmistautumiseenkin.

Kurkistetaanpas boxin sisältöön!

CLARINS LIP PERFECTOR HUULIVOIDE

Boxista paljastui Clarinsin bestseller Lip Perfector -huulituote, joka nousi myös boxin suurimmaksi hitiksi.  Ihana vaniljan tuoksuinen, hohtavaa väriä ja kiiltoa antava huulikiilto suojaa ja ravitsee huulia pitkäkestoisesti! Valitsimme boxiin sävyn 01 Rose Shimmer sen kauniin, läpikuultavan ja neutraalin roosan sävyn vuoksi. Ehkä parasta on kuitenkin se, että tuote tuntuu todella pehmeältä huulilla – melkein kuin huulivoiteelta. Tämä luottotuote löytyy jokaisen Bette -tiimiläisen käsilaukusta!

Vinkki: Käytä yksistään antamaan huulillesi kiiltoa tai täydentämään suosikkihuulipunasi sävyä. Täysikokoisen tuotteen hinta on 22,90€, ja se on saatavilla mm. Sokos- ja Stockmann tavarataloista, Sokos Emotionilta, Kicksilta sekä Hehku- ja Ego -myymälöistä.

EYLURE IRTORIPSET

Eylure on saanut alkunsa elokuvakaunottarien tarpeesta lisätä kuvausmeikkiin enemmän glamouria. Ripsimalleja on tarjolla runsaasti, ja valikoima koostuu suosituista klassikoista sekä trendikkäistä uutuuksista. Eyluren ripsiä voidaan käyttää uudelleen monta kertaa, kun ripset huoltaa oikein jokaisen käyttökerran jälkeen.

Vinkki: Ripsiä voidaan käyttää uudelleen, kun ne irrottaa varovaisesti, poistaa kuivuneen liiman heti käytön jälkeen ja pesee ripsistä varovaisesti maskaran jämät pois. Täysikokoisen tuotteen löydät tavarataloista, kauneus- ja hyvinvointimyymälöistä sekä hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista hintaan 8,90€. 

ZIAJA ACAI BERRY FACE AND NECK CREAM

Antioksidanttinen kasvo- ja kaulavoide on syksyn 2018 uutuustuote, joka suojaa ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia ”teknokaula”-juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Tämän supervoiteen luvataan parantavan ihon elastisuutta, silottavan juonteita ja neutralisoivan ennenaikaista ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Voide sisältää mm. Acai-marjauutetta, kosteuttavaa ja silottavaa hyaluronihappoa sekä E-vitamiinia. Se onkin täydellinen yövoide uudistamaan kasvojen ja kaulan ihoa.

Vinkki: Tuote sopii myös päiväkäyttöön ja herkälle iholle. Täysikokoisen tuotteen hinta on 10 € ja se löytyy Sokoksista, Emotioneilta ja Hehku -myymälöistä.

NEUTROGENA VISIBLY CLEAR RAPID TREATMENT GEL

Tällä palkitulla täsmätuotteella hoidat ihosi virheettömäksi ennen juhlia. Tuote on öljytön, nopeasti kuivuva ja sen on kliinisesti todistettu vähentävän näppyjä ja niiden punoitusta jo neljässä tunnissa jättäen ihon näkyvästi puhtaammaksi ja raikkaan tuntuiseksi. Levitä pieni pisara suoraan ongelmakohtaan aamuin illoin.

Vinkki: Aloita käyttö hyvissä ajoin, ja voit juhlia ilman huolta näpyistä. Tuote on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja apteekeista hintaan 6,80€/ 15 ml.

NATUREL KASVONAAMIO & HUULI- JA SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO

Oleellisena osana juhliin valmistautumista on myös rentoutuminen ja uni. Valitsimme jokaiseen boxiin sekä kasvonaamion että huuli- tai silmänympärysnaamion, eli löydät boxistasi kaksi tuotetta. Kasvonaamioita on liikkeellä kahta erilaista, joista molemmat rauhoittavat, kosteuttavat ja elvyttävät ihoa. Silmänympärysnaamio kirkastaa tummia silmänalusia sekä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Huulinaamiolla rauhoitat rohtuneita ja kuivia huulia ja sen sisältämät ainesosat tekevät niistä pehmeät, sileät ja kosteutetut.

Vinkki: Laita kasvonaamio ja huuli- tai silmänympärysnaamio juhlia edeltävänä iltana ja ihosi hehkuu juhlapäivänä! Naamiot ovat saatavilla Tokmannilta, Kärkkäiseltä, Kauneutta.com, hyvin varustelluista tavarataloista sekä K-Supermarketeista. Ovh. 3,95€ (kasvonaamio) ja 3,50€ (Huuli/silmänympärysnaamio).

Mikä oli sinun suosikkisi marraskuun boxista?💛

Terkuin

Fanny/ Bette Box