Huhtikuun boksista paljastui mahtavia tuotteita, jotka sopivat mainiosti tulevaan juhlakauteen! Boksista saattoi löytää niin sanotun tuhkimonaamion, peitekynän, kasvojen kosteutukseen tarkoitetut tuotteen, hiustenstailaukseen tarkoitetun tuotteen sekä ihastuttavan tuoksunäytteen. Huhtikuussa boksit oli kohdistettu tilaajaprofiilin mukaan, joten tuotteet vaihtelivat Betteläisten välillä. Kurkitaanpas hieman tarkemmin boksien sisältöä!

SCHWARZKOPF VOLUMANIAC TYVIKOHOTTAJA JA GLISS HAIR REPAIR HOITOSUIHKE

Meikkikselle laittautuminen alkaa yleensä hiuksista! Schwarzkopfilta paljastui boksista kohdistetusti joko tyvikohottaja tai hoitosuihke. Tyvikohottaja lupaa jopa 200 % kertaista volyymiä hiuksiisi, joten lättänät hiukset saavat väistyä tieltä. Hoitosuihkeella saat eloa rasittuneisiin hiuksiin, joten jos edessä on ”mennäkö vai eikö mennä kampaajalle”, voit ensiapua hakea tästä hoitosuihkeesta!

LUMENE NORDIC CHIC CC-KYNÄ

Jokainen Betteläinen sai yhden CC-kynän, joita oli jaossa kolmessa eri värissä: liilan, vihreän ja persikan sävyisenä. Vihreä kynä tasapainoittaa ihon punaisuutta ja tehoaa hyvin vaikka pieniin punaisiin näppyihin. Liilalla kynällä saat heleytettyä ja kirkastettua sameaa ihoa otsalla, nenänvarrella ja leualla. Persikan värinen kynä tehoaa mainiosti tummiin silmänalusiin.

IBERO APLIKAATTORIT JA SIVELLINSETTI

Boksista paljastui vaihtoehtoisina tuotteina joko 6 kpl aplikaattorisetti tai sivellinsetti Iberolta. Aplikaattorien avulla loihdit superpigmenttisen lookin, joten tämä on ehdottomasti jokaisen glitteritytön valinta! Matkakokoisilla luomivärisiveltimillä voit taiteilla joko luonnollisen tai juhlallisemman silmämeikin. Tämän setin puuterisivellin sopii sekä aurinkopuuterin että normipuuterin levittämiseen mainiosti. Viimeistele look harjaamalla kulmat ja ripset kuntoon!

HIMALAYA HERBALS NOURISHING SKIN CREAM JA TALIKA EYE THERAPY PATCH

Tämä kombo oli kohdistettu Betteläisille! TALIKAn tuhkimonaamio toimii mainiona pikakaunistajana ennen juhlia tai täsmäiskuna väsyneelle silmänympärysiholle juhlien jälkeen. Tuotetta voit hyödyntää 3-4 kertaa, joten säilytä suojalaput, jotka voit laittaa käytön jälkeen takaisin naamion suojaksi. Ihanan viilentävän vaikutuksen saat laittamalla naamion jääkaappiin! Kurkista aikaisempi postauksemme myös muista TALIKAn tuotteista. Himalaya Herbalsin kosteuttava ihovoide sisältää aloe veraa ja talvikirsikkaa. Voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa saaden sen terveeksi ja kimmoisaksi. Kurkkaa brändin muut tuotteet uudesta postauksestamme!

Pitkäaikaistilaajamme saivat boksista luonnonkosmetiikkabrändi MOSSAlta kasvoöljyn ja Bio2You:n tuhkimonaamion. Sitruksen tuoksuinen kasvoöljy toimii mainiona tehokosteuttajana kasvoille ja auttaa uudistamaan ihoa. Kurkkaa myös postauksemme muista MOSSAn tuotteista. Bio2You tuhkimonaamio tehoaa erinomaisesti joko ennen juhlia tai niiden jälkeen. Geelinaamiota voit hyödyntää molemminpuolin ala- sekä yläluomilla. Kirjoitimme aikasemmin myös muista Bio2You anti-ageing tuotteista.

Extrana boksista löytyi Oscar De La Rentan hurmaava tuoksunäyte!

Mikä oli suosikkisi huhtikuussa?

Terkuin,
Henriikka / Bette Box