Monet meistä meikkaavat aamuisin, ehkä jopa kiireessä, jolloin meikit ja siveltimet jäävät helposti lojumaan sikinsokin meikkipisteellesi, ja seuraavana aamuna joudut todennäköisesti kuluttamaan aikaa turhaan yritäessäsi löytää sekamelskasta juuri sen oikean tuotteen, jota tarvitset.
Meikkaatpa sitten lattialla peilin edessä, kylpyhuoneessa, työpöytäsi tai ruokapöytäsi ääressä, tai jos sinulla on vaikkapa täysin oma nurkkaus pyhitettynä meikkipöydälle, alle on listattu viisi hauskaa ja käytännöllistä ideaa meikkituotteiden säilytykseen ja järjestyksessä pitämiseen.

Ja mikä tärkeintä; vain mielikuvituksesi on rajana! Voit tehdä meikkipisteestäsi juuri niin omannäköisen kuin haluat, ja näiden vinkkien avulla luot meikeistäsi myös kauniita sisustuselementtejä.

 

Kirkkaat laatikot ja lokerikot

Kirkkaat meikkilaatikot ovat ennen kaikkea trendikäs vaihtoehto, mutta myös erittäin käytännöllinen meikkien säilytystä varten: sinun on helppoa löytää tuote jota tarvitset laatikoiden läpinäkyvyyden ansiosta!

 

Purkit, mukit, vaasit

Voit helposti kierrättää tarpeettomat juomalasit, mukit, maljakot, kukkaruukut tai vaikka kynttiläpurkit ja käyttää ne meikkisivellinten tai miksei myös huulikiiltojen ja muiden pitkänmallisten tuotteiden säilytykseen.
Ne voi myös koristella oman makunsa mukaan, esimerkiksi kirkkaat lasiastiat näyttävät upeilta, jos ne täyttää koristekivillä, jotka samalla tukevat siveltimiä ja pitävät ne pystyssä. Maalilla ja muilla koristeilla, kuten nauhoilla ja koristejalokivillä, saa paljon aikaan.

 

Magneettitaulu

Kekseliäs tapa säilyttää kosmetiikkaa helposti käden ulottuvilla on liimata magneetit tuotteiden pohjaan ja kiinnittää ne magneettitauluun. Tuotteet ovat poissa pöydiltä pyörimästä ja valtaamasta tilaa, joten tämä on ideaali vaihtoehto, jos meikkauspöytäsi on pieni.
Voit ostaa valmiin magneettitaulun, tai tehdä sellaisen helposti itse vaikkapa metallisesta tarjotimesta. Varmista vain, että magneetit ovat tarpeeksi voimakkaita pitämään tuotteesi kiinni taulussa.
Koristelemalla taulun sopivaksi sisustukseesi saat myös samalla kauniin sisustuselementin!

 

Tarjottimet

Erittäin helppo tapa kerätä käytetyimmät suosikkituotteesi yhteen paikkaan on asetella ne tarjottimelle. Ehkäpä sinulta löytyy kotoasi tarpeeton tarjotin, tai voit myös ostaa mieleisesi tarjottimen pelkästään tätä tarkoitusta varten. Kirppikset ovat vierailun arvoisia, sillä ne ovat usein oikeita aarreaittoja ja voit löytää kauniin tarjottimen erittäin kukkaroystävälliseen hintaan.

Jos puolestaan rakastat tuoksuja, kakkutarjotin on kuin tarkoitettu hajuvesien säilytykseen ja esillepanoon! Saat upeimmat tuoksusi esille, sillä hajuvesipullot ovat usein erittäin kauniita ja olisi suorastaan sääli jättää ne kaappiin tai lipastoon.

 

Kirjeteline

Rakastatko luomiväripaletteja? Yksinkertainen ja kekseliäs idea on säilyttää meikkipaletit kirjetelineessä. Yhteen lokeroon mahtuu sopivasti ainakin yksi tai useampi paletti, ja voilá, palettisi ovat järjestyksessä!