Toissa päivänä nähtiin Halloween meikkitutoriaaleja elokuvahahmoista. Halusin tehdä vähän samanlaisen listan Disney-prinsessoista. Ja niitähän löytyi! Alle on valikoitunut Lumikki, Belle, Mulan, Prinsessa Tiana, Ariel, Pocahontas, Anna, Elsa ja Tuhkimo!

Lumikki!

Tämä on tutoriaaleista ehkä suosikkini. Kylmän raikas kaunotar! Lumikilla on psykopaatti äitipuoli, joka yrittää tapattaa Lumikin. Lumikki karkaa ja tapaa hassuja pieniä kullankaivajia ja muuttaa heidän luokseen asumaan. Äitipuoli jatkaa Lumikin jahtaamista ja melkein onnistuukin murhayrityksissään. Onneksi paikalle ilmestyy prinssi, joka pelastaa rinpressan!

Belle

Belle Kaunotar eleli Ranskassa ja kanteli kirjojaan, ennen kuin tutustui Hirviöön. Hirviöstä tulikin pusun jälkeen Prinssi.

Mulan

Hurja kiinalainen mimmi, joka naamioituu mieheksi ja lähtee sotimaan! Kaverikseen Mulan saa pienen lohikäärmeen.

Tiana

Tiana asuu New Orleansissa tapaa sammakon, joka pyytää häneltä pusua. Tiana pussaa sammakkoa ja muuttuu myös itse sammakoksi. Vain Woodoo-noita voi perua loitsun ja tehdä molemmista sammakoista taas ihmisiä.

Ariel

Ariel on upea mutta ehkä hieman naivi merenneito, joka rakastuu prinssiin ja halajaa maalle. Onneksi Ariel tuntee noidan, joka saa muutettua Arielista ihmisen.

Pocahontas

Intiaanineito, joka rakastuu Eurooppalaiseen maailmanvalloittajaan. Eurooppalaisilla ja intiaaneilla oli hieman eri tavoitteet ja riitahan siitä sitten syntyy. Tämä tarina taisi tapahtua ihan oikeassakin elämässä ja neito Pocahontas muutti lopulta Britanniaan.

Anna

Frozen-siskoksista se lämpimämpi. Anna asuu mielikuvituksellisessa Skandinaavimaassa ja lähtee seikkailulle, jossa yrittää pelastaa kuningaskuntansa sekä siskonsa Elsan.

Elsa

Elsalla on kyky hallita lunta ja jäätä. Joskus vihaisena kyky on hieman kontrolloimaton. Anna ja Elsa riitelevät ja riidan jälkimainingeissa Elsa karkaa kuningaskunnastaan ja päästää epähuomiossa valloilleen hurjan talven.

Tuhkimo

Paha äitipuoli pitää Tuhkimoa piikanaan. Ärsyttävät siskopuolet kiusaavat. Onneksi kaupungissa järjestetään tanssiaiset, joiden tavoitteena on löytää prinssille morsio. Tuhkimo pääsee karkaamaan tanssiaisiin ja sykähdyttää Prinssin!

Hauskaa Halloweenin odotusta!

-anna