Uusi vuosi on loistava aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikka moni elämänmuutos unohtuu jo helmikuussa, listasimme 7 kauneutta edistävää lupausta, joista kannattaa pitää kiinni vuonna 2020. Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen upein vuosi!

1. Juo enemmän vettä

Me kaikki varmasti jo tiedämme, että vedenjuonti kannattaa. Vesi muun muuassa tukee ruoansulatusta, pitää mielen virkeänä ja kirkastaa ihoa. Haaste on muistaa vesi vielä silloin, kun arjen kiireet pamahtavat päälle.

Suosittelemme avuksi veikeää juomapulloa tai päivittäisiä muistutuksia. Plant Nanny on esimerkiksi hauska sovellus, jossa pidät huolta omasta virtuaalikasvistasi juomalla vettä! Löydät sen iPhonelle täältä ja Androidille täältä.

2. Pese meikkisiveltimet kerran viikossa

Mieti, kuinka usein käytät siveltimiä ja meikkisieniä. Nyt mieti, milloin viimeksi pesit ne. Pesemällä siveltimen pidennät sen elinikää ja estät bakteerien muodostumisen. Siveltimet kannattaisi pestä kerran viikossa, mutta itse myönnän, että en yllä lähellekään tätä lukua. Pyri siis puhdistamaan ne ainakin hieman useammin, kuin nykyään – kaikki kehitys on positiivista!

3. Anna hiuksille lämpövapaata

Ota vapaapäiviä suoristamisesta, föönaamisesta tai kihartamisesta vuonna 2020. Lämpökäsittely rasittaa hiuksia ja saattaa johtaa katkeiluun sekä elottomuuteen. Kokeile jättää hiukset välillä muotoilematta, tai muotoile ne ilman lämpöä. Kiharoita kaipaavat voivat esimerkiksi kokeilla näitä MeNaisten niksejä kihartimen sijasta!

4. Jätä kynnet rauhaan

Oli se sitten alitajuntainen käyttäytymistapa, keino purkaa stressiä tai merkki tylsyydestä, kynsien pureminen on tuttua puuhaa monelle. Jos vain mahdollista, yritä jättää huono tapa menneeseen vuosikymmeneen! Terveet kynnet eivät ainoastaan näytä kauniilta; niiden avulla pystyt luomaan upeita kynsityylejä.

5. Kuori terve iho kerran viikossa

Anna iholle tänä vuonna astetta enemmän hemmottelua! Hyvinvoivan ihon voi kuoria noin kerran viikossa. Säännöllinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja auttaa hoitavia tuotteita imeytymään tehokkaammin. Ihon kuorinta on myös pieni hemmotteluhetki, joka kohottaa fiilistä arjen keskellä!

6. Poista meikki ennen nukkumaanmenoa

Vuonna 2020 ei enää mennä nukkumaan meikit kasvoilla! Meikki tukkii ihohuokoset ja estää ihon palautumista yön aikana. Meikki saattaa myös hankautua nukkuessa silmiin ja aiheuttaa ärsytystä. Jos meikinpoisto tuntuu turhauttavalta iltaisin, suosittelemme säilyttämään meikinpoistoliinoja yöpöydän laatikossa – näin meikin saa pyyhittyä pois nopeasti nukkumaanmenon yhteydessä.

7. Ota aikaa itsellesi

Pidä mielessä, että hyvä olo on kaiken lähtökohta. Vuonna 2020 pidä huolta, että annat itsellesi aikaa palautua arjen kiireistä. Tee joka päivä jotain, josta saat voimaa: tee oma kasvonaamio, käy jumpalla, näe ystäviä – tee juuri sitä, mikä tuntuu hyvältä! Kun kehosi voi hyvin, näkyy hyvä olo myös ulospäin.

Kohti uusia seikkailuja! Upeaa uutta vuotta 2020, betteläiset!