Etelä-Korealaisen Unistella-kynsisalongin perustaja Eunkyung Park on alansa pioneereja, ja onkin monien viimeaikaisten kynsitrendien takana. Viimeisin hänen keksinnöistään on käyttää ohutta metallilankaa kynsien koristeena, jolla saa luotua upeita, minimalistisia ja elegantteja designeja kynsille taivuttelemalla langasta erilaisia kuvioita. Kynnet voi vaikkapa esimerkiksi kehystää metallilangalla, tai siitä voi luoda kiemuroita ja kasvoja, kuten Eunkyung Park on tehnyt.

Kauniit metallilankaluomukset todellakin puhuvat puolestaan, joten ei ihmekään, että ne ovat herättäneet ihastusta maailmalla.

Marie Clairen haastattelussa Park kertoo saaneensa inspiraation tekniikkaan neonkylteistä, joissa pitkää neonputkea taivutellaan kirjainten ja sanojen aikaansaamiseksi. Hän puolestaan soveltaa sitä kynsiin, ja taivuttelee pinsettien avulla metallilangan muotoonsa, jonka jälkeen koriste lisätään kynsille geelilakan päälle. Design viimeistellään kovettamalla se kynsiuunissa ja lisäämällä kirkas geelipäällyslakka, jotta siitä saadaan kestävä.

Metallilankakynsiä ei ole vaikeaa toteuttaa itse, mutta on tärkeää varmistaa etteivät langan päät jää esille, sillä ne voivat olla teräviä ja tarttua vaatteisiin.

Lähde: Marie Claire