Uusia ja innovatiivisia meikkisieniä ja applikaattoreita, jotka jättävät meidät toinen toistaan hämmentyneemmiksi, tulee jatkuvasti lisää markkinoille. Kokeilunhaluisimmat ja meikkirutiininsa helpottamista kaipaavat voivatkin lisätä jälleen uuden meikkisienen kokeiltavien listaan: The Makeup Bullet Finger Sponge.

Kyseessä on siis sormen kaltainen meikkisieni, jonka voit pujottaa sormeesi kuivana tai kostutettuna, ja levittää sekä häivyttää sen avulla esimerkiksi meikkivoiteesi ja peitevoiteesi, tai vaikka levittää puuteria.
Meikkitaiteilija Eva Jay loi ”sormisienen” välttääkseen meikkisienen pudottamisesta johtuvan vaivan ja uudelleen pesemisen, sillä kukaan ei halua levittää bakteereja kasvoilleen. Sieni pysyy paikoillaan sormessasi, ja on erittäin hyvä tarkkaan meikin levittämiseen, sillä sen muodon ansiosta pystyt vaivatta lisäämään meikkivoidetta tai peitevoidetta hankaliinkin paikkoihin, kuten silmäkulmiin ja nenän vierustoille.

The Makeup Bullet Finger Sponge on saatavilla yksittäin 14.95$ hintaan, tai kolmen pakkauksissa 24.95$ The Makeup Bullet:in verkkosivuilta, the-makeup-bullet.com.

Lähde: Marie Claire