Jaksaisiko tänään salille? Bette-tiimin Anna ja Marika kehittivät treenaajille uuden apuvoiman: säännöllisesti ilmestyvän treeniboksin, joka on täynnä inspiraatiota. Mistä idea syntyi, ja miksi Fitbox kannattaa tilata myös omalle kotiovelle?

Treenipuhtia joutuu välillä etsimään – mitä, jos sitä voisi jakaa muille?

On selvää, ketkä Bette-tiimin innokkaimmat treenaajat ovat. Kello ei ole edes kahdeksan, kun kehityspäällikkö Marika jo istuu toimistollamme. “Tulin suoraan aamutreeneistä”, hän kertoo pirteänä. Pitkän työpäivän päätteeksi perustaja Anna taas heittää kamppeet olalleen ja hihkaisee: “aika mennä jumpalle!”

Jopa kiireisenä päivänä treenaus tuntuu olevan Annalle ja Marikalle lastenleikkiä. Mistä tällaista motivaatiota oikein saa? “Totuus on se, että eihän sitä aina jaksaisi”, Anna kertoo. “Inspiraatiota on välillä etsittävä. Joskus sitä saa treenikavereilta, toiste taas Instagramin fitness-vaikuttajilta tai keksimällä omia tavoitteita.”

Marika ja Anna ovat Bette-tiimin tehokkaimmat treenaajat –  jumppa onnistuu vaikka toimiston naapurissa kulkevalla Baanalla.

Parivaljakko alkoikin pohtimaan sitä, kuinka pienet asiat saattavat ratkaista treeneihin lähtemisen tai kotisohvalle päätymisen. Kysymys heräsi: miten tätä lisävoimaa voisi pakata boksiin ja lähettää suoraan sitä kaipaaville?

Fitbox on täynnä innostavia tuotteita ja kannustusta

Vastauksena kysymykseen Anna ja Marika päättivät kehittää treeni-intoa täyteen pakatun Fitboxin. Fitbox ilmestyi limited edition -boksina viime vuonna, ja suuren suosion johdosta se on nyt lanseerattu jatkuvana tilauksena. Ensimmäiset Fitboxit tekevät jo matkaansa tilaajien koteihin.

Fitbox on luotu tsemppaamaan kaikentasoisia treenaajia – tilaus ei siis vaadi fitness-uraa. “Jokainen boksi on tehty yhdessä urheilijan, treenaajan tai valmentajan kanssa, jotta se olisi mahdollisimman innostava. Ensimmäisessä Fitboxissa on mukana fitness-urheilija ja -valmentaja Eveliina Tistelgren, jonka kädenjälki näkyy boksissa vahvasti”, Marika vinkkaa.

Mitä kaikkea Eevskun kanssa luodusta boksista löytyy? “Pakkasimme mukaan laajan kattauksen, aina raikastavasta kosmetiikasta kiireisen jumppaajan eväisiin ja must have -salituotteisiin”, Anna kertoo. Luvassa on myös Eevskun itse suunnittelema tuote. Ensimmäisen Fitboxin arvo on kokonaisuudessaan noin 65 euroa.

Anna ja Marika antavat kuvassa kaksi vihjettä siitä, mitä ensimmäinen Fitbox pitää sisällään. Bongaatko ne?

Haluatko omasi? Vielä ehdit mukaan!

Ensimmäinen Fitbox on yhä saatavilla. Ja mikä parasta: Eevskun kanssa rakennettu, jännittävä setti on vasta alkua! Syyskuussa ilmestyy seuraava Fitbox, joka on täysin uusi pamaus treeni-inspiraatiota.

“Kohdataan faktat: salille lähtemiseen täytyy aina olla jokin syy. Ei sinne muuten päädytä. Joskus se syy on kavereiden näkeminen. Joskus se on oma terveystavoite. Meidän ideana on se, että joskus se on Fitbox: boksista paljastunut uusi tuote, jota et malta olla kokeilematta, tai uusi treenivinkki, jonka haluat hyödyntää. Oli se mikä milloinkin, kehitimme boksin, joka antaa monta syytä pysyä poissa kotisohvalta”, Anna kertoo.

Treeni-intoa vailla? Tilaa oma Fitboxisi ja hae tukea aktiiviseen elämään!