Miten kampaamoista tuttu KEVIN.MURPHY auttaa luomaan tuuheat hiukset?

KEVIN.MURPHY herätti mielenkiintoni heti, kun sain joulukuun boksista upean hiusöljyn. Kauniit pakkaukset, toimivat tuotteet – mitä muuta brändi tarjoaa? Kävi ilmi, että KEVIN.MURPHY ajaa myös upean ympäristöystävällisiä arvoja. Tiesitkö, että KEVIN.MURPHY on ensimmäinen kauneusalan yritys, joka aikoo tehdä pakkauksensa täysin merestä kerätystä muovista? Vau!

Minun oli saatava tietää, miten muut KEVIN.MURPHY:n tuotteet toimivat testissä. Päätin kokeilla jotain aivan uutta ja taklata monelle suomalaiselle tutun ongelman: elottomat hiukset. Niinpä otin testiin ohuille ja värjätyille hiuksille tarkoitetun VOLUME-sarjan, vaikka hiukseni eivät ole ohuet tai värjätyt. On pakko sanoa, että lopputulokset yllättivät minut täysin.

Tuuheat hiukset KEVIN.MURPHY-tuotteilla

Kuva antaa esimakua siitä, mitä KEVIN.MURPHY sai hiuksilleni aikaiseksi. Lue lisää alapuolelta!

KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH

KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH ja ANGEL.RINSE

Voiko shampoo olla näin paksua? Ensimmäinen ajatukseni, kun hyppäsin suihkuun KEVIN.MURPHY:n kanssa. Tuote tuntuu ylelliseltä käsissäni ja veikkaan, että se ei lopu hetkessä kesken. Voin melkein tuntea, kuinka shampoo nostaa hiuksia tyvestä korkeammalle. Oikeasti. Hiusten harominen tuntuu paljon vaikeammalta pesun jälkeen – mistä tämä kaikki volyymi oikein ilmestyi?

KEVIN.MURPHY ANGEL.RINSE

KEVIN.MURPHY:n hoitoaine on ihanan pehmeä, runsas ja kosteuttava. Hiukseni tarvitsevat paljon kosteutusta, ja siitä johtuen tarraudun yleensä kuiville hiuksille tarkoitettuihin tuotteisiin. Yllätyn siitä, että hoitoa löytyy selvästi muualtakin. Vain harva hoitoaine saa selvitettyä takkuiset hiukseni, mutta tämä teki tehtävänsä.

KEVIN.MURPHY ANGEL.MASQUE

KEVIN.MURPHY ANGEL.MASQUE

Ja sitä kosteutusta onneksi riittää! VOLUME-tuotesarjasta löytyy myös tehohoito, joka hellii hiuksia astetta enemmän. Suureksi yllätyksekseni tehohoito on itse asiassa hoitoainetta ohuempi. Sitä kuitenkin pidetään päässä 10 minuutin verran, jolloin se oletettavasti pääsee pureutumaan syvemmälle hiuksiin. Lopputulos ainakin tuntuu pehmeältä.

Olettaisin, että tämä tuote on täydellinen saunakaveri – saunattomassa city-kämpässäni en päässyt kuitenkaan testaamaan hypoteesia.

KEVIN.MURPHY ANTI.GRAVITY.SPRAY

KEVIN.MURPHY ANTI.GRAVITY.SPRAY

Testin viimeinen tuote, hiuksiin jätettävä volyymisuihke, on minulle ehkä asteen liian rankka. Älkää ymmärtäkö väärin: suihke todellakin tekee työnsä, sillä se nostaa hiukset kohti taivaita melkein paremmin kuin perinteinen lakka. Valitettavasti tästä tuuheudesta joutuu kuitenkin maksamaan, sillä suihke tekee hiuksista tahmaiset ja hieman likaisen oloiset. Mutta on painotettava aikaisempaa pointtiani: tämä todellakin toimii.

Käyttäisinkö KEVIN.MURPHYN tuotteita uudestaan?

Puhutaan hetki VOLUME-tuotteiden tuoksuista. Testikierros oli aikamoinen seikkailu sitruunaisten tuoksujen maailmassa, enkä tekisi tätä oikein, jos jättäisin ne mainitsematta. Välillä tuotteet toivat kylppäriini upean lämpimiä sitruunakakun tuoksuja ja välillä tuntui, kuin olisin tippunut keskelle lämmintä kesäpäivää. Välillä sitruunaisuus vietiin kuitenkin astetta liian pitkälle, jopa inkiväärisiin tunnelmiin. Tämän sanon erityisesti suihkeen osalta. Ole siis varuillasi – nämä tuoksut kun jäävät elämään, niin hyvässä kuin pahassa.

Sen sanottuani, käyttäisinkö KEVIN.MURPHY:n tuotteita jatkossa? Vastaus on vahva kyllä. Sain tuotteista enemmän volyymia, kuin mihin olin varautunut. Oloni oli lähes röllimäinen toimistolla parin päivän ajan! Jos haussa ovat tuuheat hiukset, en siis voi muuta kuin suositella VOLUME-sarjaa. Itse ehkä kääntäisin paksut hiukseni toisen tuotesarjan suuntaan seuraavalla kerralla. Mutta tulipahan testattua.

Tiedustelut paikkakuntakohtaisista KEVIN.MURPHY -jälleenmyyjistä Framedalta info@frameda.fi, 010 574 2700.