Oletko kuullut Acai-marjasta? Ihmemarja acai on kotoisin Brasilian sademetsistä, ja on yksi tunnetuimmista superfoodeista. Acai-marjat sisältävät paljon vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

Saatat jo tietää, että acai-marjoja käytetään usein smootheissa? Nykyään niitä saa myös ihonhoidon kautta! Kotimainen perheyritys Ziaja on kehittänyt uutta Acai Berry- tuotesarjaa, josta misellispuhdistus- geelikuorinta oli mukana syyskuun boksissa. Boksista löytyi myös Acai Berry- päivävoide näytettä kohdennetusti. Uusi Acai Berry – sarja taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan olla olevat juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä. Ziajan tuotteet sisältävät paljon ihoa hoitavia ainesosia sekä mahdollisimman vähän säilöntäaineita, ja on palkittu laadustaan Suomessa ja ulkomailla. Brändi on lisäksi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, sillä tuotteet maksavat alle 15 euroa! Löydät kaikki Ziajan tuotteet Sokokselta ja Emotionilta. Lue lisää ja rakastu!

ACAI SUIHKUSAIPPUA – VARTALOVOIDE

Kasvojen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, saa ihon hengittämään ja vastaanottamaan hoitovoiteet tehokkaammin. Tuntuuko kuitenkin siltä, ettei kuorintavoidetta tule tarpeeksi usein käytettyä? Tämä misellispuhdistus-geelikuorinta pelastaa silloin kun haluaa saada nopeaa, mutta tehokasta syväpuhdistusta. Se poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Uutuus sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, jolla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle. Tuotteen koko on 200 ml ja löydät sen hintaan 7,90€.

ACAI MISELLIPUHDISTUSGEELI – KUORINTA

Kosteuttava, hoitoainetta sisältävä suihkusaippua sisältää sekä perinteisen suihkusaippuan että vartalovoiteen ominaisuudet. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi, eikä kuivata sitä. Tämä monipuolinen ja ravitseva tuote toimii myös ikääntymisen ensimerkkejä ja ilmansaasteita vastaan. Vinkki: sopii myös kylpyvaahdoksi! Kuulostaako liaan hyvältä ollakseen totta? Kokeile vaikka itse! 300 ml kokoisen tuotteen löydät kaupoilta hintaan 8,90€.

ACAI KOSTEUTTAVA VARTALOMOUSSE

Tämä unelmakevyt ja kosteuttava vartalomousse silottaa ja pehmentää ihoa. Tuote on koostumukseltaan hieman kuohkeampi kun muut testaamani  vartalovoiteet. Nopean imeytymisensä takia tämä on kätevä levittää iholle vaikka aamulla ennen pukeutumista. Bergamotin ja salvian ihanalla tuoksulla tulet varmasti keräämään kehuja! Tuotteen koko on 200 ml ja löydät sen hintaan 9,90€.

ACAI KASVOVESISUIHKE

Tästä tuli uusi lempparituotteeni! Hyaluronihappoa sisältävä kasvovesisuihke raikastaa ja kosteuttaa, ja suojaa ihoasi ilmansaasteita vastaan. Rakastuin heti ensimmäisen käytön jälkeen ihanaan raikkaan, miedon marjaiseen tuoksuun. Käyttö: pyyhi iho kasvoveteen kostutetulla vanulapulla tai suihkuta kasvoille. Tuotetta voi myös käyttää kasvosuihkeena pitkin päivää kun ihosi kaipaa nopeaa freesausta. Tuotteen koko on 200 ml ja löytyy edulliseen hintaan 7,90€.

ACAI UUDISTAVA KASVO- JA KAULAVOIDE

Kasvo- ja kaulavoide on koostumukseltaan täyteläinen, mutta imeytyy silti todella nopeasti. Se tekee ihosta pehmeän tuntuisen ja tasoittaa pienet, näkyvimmät rypyt. Kasvovoide sisältää runsaasti antioksidantteja ja suojaa päivän aikana ilmansaasteita vastaan. Tämä toimii myös täydellisenä yövoiteena, sillä se uudistaa yön aikana kasvojen ja kaulan ihoa. Löydät 50 ml tuotteen hintaan 9,90€.

ACAI KIINTEYTTÄVÄ SEERUMI KASVOILLE JA KAULALLE

Antoiksidanttien tehotiiviste on kasvojen pelastus ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia ”teknokaula”-juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Tämä tuote siloittaa, tehokosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Lisäksi se rauhoittaa ihon punoitusta ja tasoittaa ihon sävyä. Kevyen koostumuksen takia seerumi sopii erinomaisesti myös meikinpohjustukseen! Tuotteen koko on 50 ml ja löytyy hintaan  9,90€.

ACAI RAUHOITTAVA JA SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE

Tämä kevyt kasvovoide suojaa sekä aurinkoa että ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Niin kuin sarjan muissakin tuotteissa, acai-marjauute suojaa ilmansaasteita vastaan.  Ravitseva voide parantaa ihon kiinteyttä, ja tekee ihostasi terveän ja kuulaan näköinen! Löydät 50 ml kokoisen tuotteen hintaan 9,90€.

Ovatko Ziajan tuotteet sinulle entuudestaan tuttu? 💙

Terkuin,

Fanny/ BetteBox

Psst! Kurkkailkaapas Betten Facebook-sivulle ja osallistu ZIAJA-tuotepaketin arvontaan!