Joko pääsitte testailemaan Real Techniquesin kätevää Miracle Complexion Sponge-meikkisientä? Me Betten toimistolla laitoimme myös tuotteen testiin ja kokeilimme, miten meikkisientä voi hyödyntää silmämeikin teossa.

Lisäksi, Real Techniquesilta julkaistiin myös nyt tavarataloista löytyvä ja ihastuttava Limited Edition bright eye set, jolla loihdit säihkyvän ja suloisen silmämeikin juhliin. Paketista paljastuu neljä erilaista ja erityisen pehmeää sivellintä , joilla onnistuu sekä häivyttäminen että tarkemmankin rajauksen tekeminen: Base shadow brush soveltuu koko silmäluomen meikkaukseen, pehmeä ja suurehko Deluxe crease brush-sivellintä voit käyttää luomivärin häivyttämisessä, Brow highlighting brush-siveltimen avulla korostat silmäkulmia sekä kulmakarvojen ylä- ja alaosaa. Viimeistele silmämeikki tekemällä kevyehkö rajaus Square detailer brush-siveltimellä. Näiden neljän siveltimen lisäksi paketista löytyy kätevä minikokoinen meikkisieni, joka soveltuu pienten meikkivirheiden korjailuun sekä teroitin.

 Kurkkaa tutoriaali ja parhaimmat vinkit meikkisienen ja siveltimien käyttöön!

Kurkkaa tutoriaali, jolla loihdit säihkyvän meikin alkuvuoden juhlia varten!

1. Silmäluomen pohjustus

Aloita pohjustamalla silmäluomi pohjustusvoiteella. Tasoita voide sormen tai vanupuikon avulla.

2. Lisää vaaleaa luomiväriä

Pohjustamisen jälkeen on hyvä aloittaa lisäämällä vaaleaa luomiväriä koko luomelle base shadow brush-siveltimen avulla, jotta muiden luomivärien levitys ja häivytys onnistuisi helpommin. Kokeile käyttää luomivärien reunojen tasaamisessa meikkisientä apuna.

3. Lisää luomiväriä koko luomelle

Seuraavaksi valitaan kevyt glitterinen sävy, jota sivellään brow highlighting brush-siveltimellä koko liikkuvalle luomelle.

4. Korosta silmävakoa

Näyttävämmän silmämeikin saat valitsemalla base shadow brush-siveltimen ja korostamalla  silmävakoa tummemmalla sävyllä.

Häivytä luomiväriä kevyesti ja hieman pyörivien liikkein crease brush-siveltimellä.

5. Lisää glitteriä!

Glitteriä ja glamouria ei koskaan voi olla liikaa, joten lisää vielä enemmän toista kimaltavaa luomiväriä liikkuvan luomen keskiosaan.

6. Korosta rajauksella

Korosta katsetta rajaamalla silmät kevyesti valitsemalla tumma luomiväri ja tekemällä rajauksen square detailer-siveltimellä.

7. Tummempi look

Syvemmän lookin saat vielä lisäämällä luomiväriä alaluomelle lähelle ripsirajaa base shadow-siveltimellä.

8. Poista varisseet luomivärit

Lopuksi on hyvä poistaa varisseet luomivärit ja tehdä viimeisetkin korjaukset kätevästi kuivan pienen meikkisienen avulla.

9. Korjaa silmänaluset

Varisseiden luomivärien putsaamisen jälkeen kannattaa lisätä vielä meikkivoidetta tai peiteainetta kevyesti silmänalusille kuivan Miracle Complexion Sponge-sienen avulla.

Taivuta vielä lopuksi ripset ja lisää ripsiväriä.

10. Valmis!

Lisää näyttävyyttä saat halutessasi vielä irtoripsien avulla 😍

Jos sinulta sattuisi vielä puuttumaan joululahja, löydät Real Techniquesin sivellinsetin ja muut brändin tuotteet esimerkiksi Sokokselta.

Terkuin,

Henriikka / Bette Box-tiimi

P.S. Seuraa meitä myös Facebookin puolella, sillä arvomme vielä loppuvuoden kunniaksi ihania Real Techniquesin tuotepaketteja ✨