Uusi vuosi on täynnä uusia alkuja. Kuten moni on varmasti jo huomannut, myös Bette näyttää erilaiselta vuonna 2019. Potkaisimme vuoden käyntiin pirteällä uudella ilmeellä. Valokeilaan nostimme arjen pienet ilot. Miksi? Koska haluamme boxin antavan sinulle juuri niitä: laatikon täydeltä jännittäviä uusia tuttavuuksia, jotka tuovat väriä jokapäiväiseen elämään.

Mitä arjen iloja pääsimme kokeilemaan tässä kuussa? Mitä Betten tiimi niistä tykkäsi? Kurkistetaan uudistuneen boxin sisälle!

J. MÄKI PROFESSIONAL

Aloitetaan uudella tuttavuudella! J. Mäki Professional on boxissa ilahduttamassa ensimmäistä kertaa, ja tuotteita oli liikkeellä monenlaisia. Mitä omasta laatikostasi paljastui? Olet saanut joko hiusnaamion tai shampoon ja hoitoaineen.

Ensimmäinen vaihtoehto, Volume-tuuheuttava shampoo ja hoitoaine lupaa paksut ja vahvat hiukset. Tuuheutta on antamassa eksoottinen bambu-uute. Itse tykästyin erityisesti tuotteen herkulliseen tuoksuun, joka täytti koko kylpyhuoneen! Hoitoaineen pumppu vaatii toisaalta ripauksen kärsivällisyyttä, kun siihen tarttuu märin sormin.

Saatoit myös saada Color-shampoon ja hoitoaineen, jotka antavat potkua värjättyjen hiusten hoitoon. Ensisilmäykseltä huomaa, että pullon etiketissä listataan lukuisia ravintorikkaita öljyjä, kuten makadamia-, saksanpähkinä- ja argaaniöljy. Ilouutinen on se, että ne myös tuntuvat! Pesun jälkeen hiukset ovat nimittäin mahtavan pehmeät.

Kolmantena vaihtoehtona boxeihin on pakattu Color-hiusnaamio, joka antaa runsaasti ravintoa värjätyille hiuksille. Tästä innostuin heti, kun sain kannen auki: koostumus on mahtavan paksua, lähes voimaista. Tällä luulisi kuivan talvitukan talttuvan! Aamulla hiukset tuntuivat terveiltä, eikä naamio ollut syönyt niiden tuuheutta ollenkaan.

Kuivan talvitukan pelastajista puheenollen, Repair-hiusnaamio on viimeinen boxista paljastuva vaihtoehto. Se ravitsee, kosteuttaa ja siloittaa hiuksia keratiinin avulla. Pörröpäänä, joka yleensä tarttuu kuivien hiusten tuotteisiin, tätä odotin kovasti. Naamio ei pettänyt! Plussana myös se, että molemmat hiusnaamiot tuoksuvat pirteän raikkailta.

Vinkki: Hoitoainetta ei tarvitse välttämättä pestä pois — kokeile jättää se kosteuttamaan kuivia hiuksia tai käytä sitä muotoiluun. Omiin hiuksiin tämä ratkaisu tuntui erittäin sopivalta. Shampoo ja hoitoaine ovat hinnaltaan 13,90€ / 300 ml, ja hiusnaamio 15,90€ / 200 ml. Tuotteet ovat saatavilla osoitteessa jmaki.fi sekä valituissa parturi-kampaamoissa. Voit myös tehdä tilauksen J.Mäki Professionalin Facebook-sivujen kautta.

ZIAJA GOAT’S MILK-ENTSYYMIKUORINTA

Suosittu vuohenmaitolinja on saanut uuden tulokkaan: entsyymikuorinnan. Pikaisen tuotetekstien lukaisun jälkeen selviää, että kuorinta on sanana ehkä hämäävä — tuote toimii periaatteessa kuten kasvonaamio. Kerros naamalle ja kello tikittämään! Tunsin pientä kihelmöintiä käytön aikana, ja naama tuntui lopuksi ihanan pehmeältä. Ainoa asia joka jäi kaivertamaan oli se, että tuote ei levittynyt naamalle yhtä paksusti kuten tyyppilliset, runsaat kasvonaamiot.

Vinkki: Kuorinta saa olla iholla aikansa. Pakkaus sanoo, että sitä suositellaan yöhoitoon. Sen voi siis jättää naamaan vaikka aamuun asti, jos tyynyliinojen kohtalo ei huoleta! Kuorinnan löytää valikoiduista Sokos-tavarataloista, Sokos Emotion Sellosta ja Hakaniemestä, sekä osoitteesta www.sokos.fi. Hinta 8,90€ / 75 ml.

COUGAR THE 3 SHADES OF NUDE-LUOMIVÄRIPALETTI

Nude-luomiväri sopii joka tilaisuuteen! Cougarin paletista löytyy kolme lämmintä, lähes oranssista ruskean sävyä. Luomiväri on kevyttä ja hohtavaa, joten se levittyy iholle helposti. Omaan käyttöön vaalein ja tummin sävy sopivat parhaiten. Supervahvaa pigmenttiä ei tästä paletista löydy, mutta se tarjoaa luonnollisen lopputuloksen sitä kaipaavalle.

Vinkki: Siro paletti matkustaa helposti pienessäkin laukussa. Koko on oikein sopiva meille, jotka tykkäämme ehostaa meikkiä pitkin päivää. Täysikokoinen tuote on hinnaltaan 13£ ja löytyy verkkokaupasta, osoitteesta cougarbeautyproducts.com.

LOVE BEAUTY & PLANET MURUMURU-VOI JA RUUSU-KUORINTAVOIDE

Tuo kevät kylpyhuoneeseen ruusuisella kasvojen kuorintavoiteella! Luonnollisista ainesosista valmistettu kuorinta poistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. “Ihana” on paras sana kuvailemaan tätä tuotetta. Tehokas kuorinta ja kosteuttava murumuru-voi luovat toimivan tasapainon. Pisteenä i:n päällä on kevyen kukkainen tuoksu, joka on peräisin käsinpoimituista bulgarialaisista ruusuista. Tästä on vaikea olla tykkäämättä!

Vinkki: Psst! Jos ruusun tuoksu miellyttää, murumuru-voin ja ruusun tuotesarjaan kuuluu myös mm. shampoo ja deodorantti. Kuorinnan löydät K-Citymarketeista hintaan 12,90€ / 125 ml.

HIMALAYA HERBALS PURIFYING NEEM-PUHDISTUSGEELI

Boxista paljastui myös syyskuussa 2018 lanseerattu Himalaya Herbalsin puhdistusgeeli, joka pelastaa rasvaisen ihon. Ensireaktio: tuotteen saippuaton koostumus levittyy todella miellyttävästi! Geeli puhdistaa syvältä — kuivan ihon omistajat, olkaa siis varuillanne. Tunsin omilla kasvoillani kiristystä pesun jälkeen, joten tuote ei luultavasti tule päivittäiseen käyttöön omassa kylpyhuoneessani.

Vinkki: Epäpuhtauksia iholla? Geeli sopii hyvin finnien hoitoon: pullosta löytyvä neem on antibakteerinen ja estää tulehduksia. Tuote on saatavilla Prismoista, S-marketeista sekä hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Hinta: 6€ / 150 ml.

25€ ETUSETELI GLAMLIN-PALVELUUN

Haluatko tietää, miten pitää huolta ihostasi? Mietityttävätkö meikit? Glamlin on netissä toimiva kauneuskonsultti. Konsultti antaa vinkkejä ja auttaa löytämään juuri ne tuotteet, joista on sinulle eniten hyötyä. Boxista paljastuva etuseteli takaa sinulle ilmaisen kauneuskonsultaation. Aloita se osoitteessa glamlin.fi!

Vinkki: Mietityttääkö Glamlinin käyttö? Ei hätää: annoimme blogissa hiljattain vinkkejä ja selitimme, miten etusetelin käyttö onnistuu. Käy lukemassa teksti, niin pääset jyvälle!

Boxista löytyi myös pieni maistiainen Ted Bakerin naisellisia uutuustuoksuja. Tuoksut saapuvat kaupan hyllylle helmikuussa, joten silmät auki! Betten tiimin suosikiksi nousi glamouria puhkuva Mia.

Mikä oli sinun lempparisi tammikuun boxissa?

Terkuin💖

Hanna / Bette Box