Uusi Fitbox on saapunut! Fitbox on monia asioita: joillekin se on keino ottaa uudet treenitarvikkeet testiin, toisille se on laatikollinen sali-inspiraatiota. Minulle se on kuitenkin ennen kaikkea ongelmanratkaisija.

Treenaaminen on mahtavaa, mutta jostain syystä sen edessä seisoo usein esteitä. Nälkä, kipeät lihakset, syysflunssa… moni asia saattaa jättää salin pelkäksi arki-illan haaveeksi. Fitbox tuo kotiin treenitarvikkeet, jotka tekevät kuntoilusta hieman helpompaa. Yhtäkkiä se ei enää tunnu niin ongelmalliselta.

Tästä herää kysymys: minkälaisia ongelmia uusi Fitbox II on ratkaissut – ja olisiko siitä apua myös sinulle? Tutustutaan tuotteisiin ja selvitetään!

Fascia Ball Cork auttaa rentouttamaan lihaksia

Fitbox treenitarvikkeet, Fascia Ball Cork

Ongelma: Lihakseni tarvitsevat lisäapua treenin jälkeen – ja joskus sitä ennenkin. Ne tuntuvat jäykiltä ja kipeytyvät helposti ärhäkän Bodypump-tunnin kourissa. Tämän lisäksi toimistotyö tekee hartioille hallaa.

Ratkaisu: Jämäkkä fascia-pallo auttaa rentouttamaan lihaksia ja kasvattamaan liikelaajuutta. Palloa kuljetetaan keholla hierovin liikkein. Pieni koko auttaa pureutumaan syvälle tarkkoihin alueisiin, kuten jalanpohjiin ja hartioiden lihaksiin. Kurkkaa Treenikaupan opas, jos haluat apua pallon käytössä!

Psst! Tässä kuussa haastoimme fitboxilaiset helppoon fascia-treeniin! Oletko jo ottanut haasteen vastaan? Kurkkaa Bette-tiimin kehittämä treeni menukortiltasi, ja merkitse onnistumiset kääntöpuolen kalenteriin. Fascia-pallo on saatavilla osoitteessa treenikauppa.fi, ovh 11,90€.

IsaDora Active All Day Wear Mascara pitää meikin paikallaan

Ongelma: Treeneihin ei ole kiva lähteä, jos ei tunne oloaan itsevarmaksi. Mikään ei murenna omaa varmuutta samalla tavalla, kun treenien jälkeen peilistä löytyvä karu näky: jep, ripsari on taas varissut kasvoille.

Ratkaisu: IsaDoran Active All Day Wear -ripsiväri on suunniteltu pysymään paikoillaan jopa hikisessä jumpassa. Ei enää mustia rantuja yläluomelle, kiitos! Nappaa omasi hintaan 21,90€ tavarataloista ja niiden verkkokaupoista (Sokos, Stockmann), hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista (Prisma, K-Citymarket) sekä Emotion- ja Kicks-myymälöistä.

Fitbox treenitarvikkeet

Nutri Works treenihanskat auttavat painojennostossa

Ongelma: Haluaisin nostaa painoja, mutta käsiini tulee helposti kovettumia. Tangosta on myös hankala saada otetta ja sormiin jää metallinen haju jumpan jälkeen. Ehkä painonnosto ei sovi kaikille?

Ratkaisu: Treenihanskat auttavat pitämään otteen painoissa! Nutri Worksin hanskat ovat tyylikkäät ja istuvat käsissä upeasti tarrakiinnityksen ansiosta. Ne ovat hinnaltaan 14,99€ ja saatavilla osoitteissa nutriworks.fi, aminoporssi.fi ja m-webstore.fi.

Smushie Pear and kiwi smoothie with spirulina antaa uutta puhtia

Ongelma: Tykkään käydä jumpalla töiden jälkeen, mutta toimiston pitkä iltapäivä tuntuu mahassa. Jotain pitäisi syödä, mutta ähkyssä ei ole kiva treenata.

Ratkaisu: Smoothiet eivät saa mielestäni tarpeeksi kunniaa. Ne ovat loistavia treenieväitä, sillä ne maistuvat herkullisilta, mutta eivät jätä oloa raskaaksi. Smushien Pear and Kiwi smoothie on raikas ja täyttä luomua. Sen saat hyvinvarustelluista k-ryhmän ruokakaupoista hintaan 2,40€ / 170g.

FAST Hera80 heraproteiinijauhe tukee proteiinin saantia

Fitbox treenitarvikkeet, FAST Hera80

Ongelma: Joskus innostun käymään salilla hurjan paljon normaalia enemmän. Tällöin tuntuu, että keho ei pysy mukana. Ruoka olisi hyvä jaksamisen lähde, mutta eihän sitä koko ajan jaksa syödä.

Ratkaisu: FASTin korkealaatuinen proteiinijauhe on helppo tapa lisätä proteiinin saantia esim. treenien jälkeen tai välipalojen yhteydessä. Tuote on valmistettu kotimaisesta herasta ja maistuu mansikoilta. Se sopii hyvin myös niihin edellä mainittuihin smoothie-juomiin! Hera80-proteiinijauhe on myyntihinnaltaan 13,45€ / 500g. Lue lisää proteiinijauheista ja niiden käytöstä täältä.

FAST ROX Berry Chocolate Crisp pitää nälän loitolla

Ongelma: Taas on nälkä. Ja lupauduin lähtemään lenkille. Ruoka on jostain syystä iänikuinen kysymysmerkki treenaamisessa.

Ratkaisu: Proteiinipatukat ovat kiireisen arjen klassikkoja, sillä ne matkustavat helposti mukana salikassissa tai käsilaukussa. FAST ROXin tuote maistuu herkulliselta suklaan ja marjan yhdistelmältä. Lisää patukoita saa Prismasta, K-Citymarketista, K-supermarketista, S-marketista, XXL:stä, fitnesstukku.fi:stä, aminopörssistä ja FAST.fi-verkkokaupasta hintaan 1,99 € / 55g.

Fitbox treenitarvikkeet, FAST ROX Berry Chocolate Crisp

Nutri Works Hydra Worx

Ongelma: Treeneistä palautuminen on haastavaa. En uskalla sopia menoja salin jälkeen, koska pelkään, että olen liian uupunut. Vettäkään en ehdi juomaan tarpeeksi!

Ratkaisu: Nutri Worksin Hydra Worx on mielenkiintoinen ravintolisä, joka auttaa kehoa palautumaan raskaasta harjoituksesta. Hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe tarjoaa pitkäkestoista energiaa ja pitää neste- ja elektrolyyttitasot normaaleina. Hydra Worx on hinnaltaan 1 € / 23g ja on saatavilla osoitteessa aminoporssi.fi.

Tilaa Fitbox, saat omat arjen pelastavat treenitarvikkeet

Kuulostivatko treenaukseen liittyvät haasteet tutuilta? Hae inspiraatiota aktiiviseen arkeen ja tilaa oma Fitbox nyt! Fitbox II on yhä saatavilla, ja loppuvuonna lanseeraamme taas uuden pakkauksen treeni-iloa.