Tuoko uusi vuosi mukanaan uuden, aktiivisemman elämän? Moni lupaa tammikuussa aloittaa liikkumisen, mutta vuoden mittaa treenimotivaatio saattaa hiipua. Kurkkaus joulukuussa ilmestyneeseen Fitboxiin paljastaa, minkälaiset treenituotteet on suunniteltu lisäämään treenimotivaatiota – ja miten niitä kannattaa hyödyntää!

Nutri Works: Naisten Voimagripperi

Nutri Works: Naisten Voimagripperi

Voimagripperi on väline, joka tekee roikkumisesta ja nostamisesta helpompaa. Sen ideana on auttaa pitämään ote tiukkana, oli kyse sitten leuanvedosta tai tangosta. En kauheasti vetele leukoja, mutta toki tämänkaltainen tuote saa kysymään: mitä jos pystyisinkin siihen oikeilla välineillä? Gripperi myös suojaa ranteita, mikä on hurjan tärkeää – varsinkin painojen kasvaessa.

Ote vahvemmaksi! Hanki omat voimagripperit osoitteesta aminoporssi.fi ja mwebstore.fi n. hintaan 29,99€.

Spikey Massage Ball Combo

Spikey Massage Ball Combo

Kipeät lihakset ovat hankala ongelma, sillä niistä on vaikea päästä eroon ja ne saattavat pukata seuraavaa salikertaa. Yritän epätoivoisesti venytellä olkkarin lattialla, mutta on jo liian myöhäistä. Näissä tilanteissa Gymstickin hierontapallot pelastavat. Aseta pallo lattian ja kipeän lihaksen väliin ja pyörittele, kunnes löydät sopivan kohdan. Pallo helpottaa kireitä lihaksia ja edesauttaa aineenvaihduntaa.

Aika hemmotella lihaksia? Pallot ovat saatavilla hyvinvarustelluista supermarketeista, urheiluliikkeistä ja osoitteesta treenikauppa.fi hintaan 7,90€.

Ziaja Cupuacu Sugar Scrub, Formula 10.0.6 Butter Up Moisturizing Stick

Ziaja Cupuacu Sugar Scrub Vartalokuorinta

Kunnon hikitreeni kruunataan ylellisellä suihkulla. Jälkikäteen olo on säihkyvän puhdas ja levollinen. Ziajan sokerikuorinta tuoksuu sanoinkuvaamattoman upealta: melkein haen lusikan keittiöstä ja kauhon sen suuhuni! Kuorittu iho on pehmeä, ehkä jopa hieman öljyinen – suosittelen pesemään ihon kertaalleen vielä kuorinnan jälkeen. Joka tapauksessa kuorinta on kuin palkinto, jonka eteen on valmis jumppaamaan täysillä.

Mistä lisää sokerikuorintaa? Ziajan tuotteen löydät Sokokselta, Emotion Sellosta ja osoitteista glamlinshop.fi sekä sokos.fi n. 10€ hintaan.

Formula 10.0.6 Butter Up Moisturizing Stick

Kuntosalin suihkut. Jos olet yhtään kuin minä, saat näistä sanoista kylmiä väreitä. Joskus aikataulut heittävät kuperkeikkaa eikä ole muuta vaihtoehtoa, kuin käydä nopeasti suihkussa treenin yhteydessä. Tällöin täyttä kauneusarsenaalia on turha raahata mukaan. Formulan uusi vartalovoipuikko on hurjan kätevä tuote, kunhan sen erikoisuudesta pääsee yli. Ei, se ei ole deodorantti, vaikka kuinka siltä vaikuttaakin. Kosteuttava tuote matkustaa helposti mukana ja hellii ihoa kiireisen suihkun yhteydessä.

Nopeatempoiseen arkeen saat Formulan varvalovoin Stockmannilta sekä osoitteista stockmann.com ja kicks.fi hintaan 9,90€.

Vitamin Well, Friggs

Vitamin Well Zero Hydrate/Reload

Treenijuomat tekevät olosta sporttisen. Kuin ihana uusi treenitoppi, myös raikas juoma saattaa pistää sopivaan mielentilaan salia varten. Tämän lisäksi Vitamin Well-virvoitusjuoma sisältää mm. magnesiumia, joka auttaa pitämään kehon elektrolyyttitasapainon kunnossa.

Jos sali-inspiraatio löytyy tänään juomahyllystä, hae Vitamin Well-virvoitusjuoma hyvin varustellusta vähittäiskaupasta, R-kioskista tai kuntokeskuksesta noin 1,99€ hintaan.

Friggs Magnesium pore

Siitä magnesiumista puheen ollen, treenaajalle tärkeä ravintolisä löytyy myös poretablettien muodossa. Magnesium edistää lihasten ja hermoston toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä. Näin ollen se sopii varsinkin niille, jotka ovat hypänneet täysillä treenaamisen saloihin – esimerkiksi uudenvuodenlupauksen ansiosta.

Friggsin poretabletit löydät K- ja S-ryhmän kaupoista sekä Tokmannista noin 1,95€ hintaan.

Friggs Chia ja merisuola maissikakku

Saliongelmista klassisin: juoksen treeneihin töistä, ja nälkä iskee matkalla. Ihanat maissikakut ovat nyt saatavilla on the go -pakkauksessa, joka matkustaa helposti mukana. Mielelläni pinoisin maissikakuille herkullisia täytteitä, mutta maistuvat ne hyvin myös sellaisinaan.

Älä anna nälän yllättää ja nappaa maissikakut K- ja S-ryhmän kaupoista sekä Tokmannista hintaan n. 0,60€.

Living Proof Restore Perfecting Spray, Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo

Living Proof Restore Perfecting Spray

Siirtyminen treeneistä illanviettoon kuulostaa kunnianhimoiselta, mutta ei oikeastaan vaadi muuta kuin hieman täsmäapua. Juuri sitä Living Proofin hiussuihke tarjoaa. Me Naisten Vuoden Paras Hoitotuote 2018 -palkinnon voittaja tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja kiiltävät. Suihkuta muutaman kerran, haro hiuksia sormilla ja ei kun menoksi! Treenaamisesta keskellä kiireistä arkea tuli taas astetta helpompaa.

Siloitusta salipörröihin saat Living Proof -kampaamoista hintaan 26€ / 236 ml.

Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo

Joskus tekee mieli puhdistaa itsensä täysin treenien jäljiltä. Living Proofin detox-shampoo on niihin hemmotteluhetkiin, jotka freesaavat ja antavat puhtia arkeen. Shampoo puhdistaa hiuksista tuotekertymät, ilmansaasteet ja kovan veden aiheuttamat epäpuhtaudet. Pakko sanoa, että harvoin on pää tuntunut niin puhtaalta, kuin tämän jälkeen.

Onko aika antaa hiuksille uutta elinvoimaa? Puhdistavan detox-shampoon löydät Living Proof -kampaamoista hintaan 24,50€ / 160 ml.