Treaclemoon vartalotuotteet

Uusi yhteistyöbrändi Treaclemoon ihastutti lokakuun Bette Boxissa

Bloggaajat pääsivät taas valitsemaan suosikkejaan lokakuun Bette Boxiin ja Nonnula-blogin Jonna valitsi suihkugeelien suurena ystävänä boxiin tietenkin ihanan pirtsakan suihkugeelin. Boxin tilaajat pääsivät samalla tutustumaan myös ensimmäistä kertaa boxissa ilahduttaneeseen uutuusbrändiin Treaclemooniin. Bette-tiimimme pääsi testaamaan myös muita houkuttelevan tuoksuisia Treaclemoon-tuotteita ja ihastui lumoavien tuoksujen lisäksi söpöihin pakkauksiin. Lue alta tiimin kommentit tuotteista ja osallistu myös Treaclemoon-tuotepaketin arvontaan postauksen lopussa!

Treaclemoon Melon suihkuvaahto Coconut käsivoide

Water Melon Splash -suihkuvaahto

”Huumaava vesimelonikarkin tuoksu. Ei mitenkään liian imelä vaan juuri sopiva. Olen suuri suihkuvaahtojen ystävä ja tykästyin tähän todella. Koostumus oli pehmeä ja miellyttävä.  Vaikuttaa myös erittäin riittoisalta, yhdellä painalluksella sai koko kropan pestyä.”
– Nora

My Coconut Island -käsivoide

”Rakastan kookoksen tuoksua, joten tämä tuote kiinnosti minua. Käsivoidetta kuluu työpäiväni aikana reilusti, erityisesti talviaikaan. Mikä olisikaan ihanampaa kuin kookostuoksu piristämässä työpäivää. Käsivoide tuoksuu todellakin kookokselta, mutta ei ole liian makea. Koostumus on tuhdin oloinen, mutta voide kuitenkin imeytyy hyvin.”
– Mari

 

”Söpön mallinen pakkaus herätti heti mielenkiinnon ja tietysti myös trooppisen kookoksinen tuoksu oli mieleeni. Inhoan käsivoiteiden jättämää tahmaista tunnetta, mutta tämä voide imeytyi nopeasti ja kädet tuntuivat enemmän ihanan kosteutetuilta kuin rasvaisilta tai lähmäisiltä. Tuote kosteutti tehokkaasti myös kynsinauhojani, jotka pääsevät kuivumaan aina talven tullen.”
– Henna

Treaclemoon Raspberry vartalokuorinta ja käsivoide

 The Raspberry Kiss -käsivoide

”Vadelman tuoksu on käsivoiteessa vieno, ei liian makea. Itse pakkaus houkuttelee laittamaan käsivoidetta usein mikä onkin hyvä kuiville käsilleni. Pirteä tuoksu myöskin ravitsee aisteja.”
 – Mari

The Raspberry Kiss -vartalokuorinta

”Tykkään pirteän tuoksuisista vartalotuotteista. Vartalokuorinta on raikkaantuoksuinen ja kauniin värinen. Itse pakkauskin on todella söpö ja herkullinen. Jopa niin herkullinen että pakkauksessa on varoitus että tuotetta ei saa syödä. Itse koostumus on geelimäinen ja rakeet hyvin hienojakoiset. Kuorinta on miellyttävää ja iho jäi sileäksi ja pehmeäksi. Tämä jää käyttööni!”
– Mari

 

”Myös tässä tuoksu oli huumaava, mutta se taitaa olla ominaista Treaclemoonin tuotteille. Kuorintavoiteen rakeet olivat ehkä hieman liian suuret omalle herkälle iholle, yleensä suosin hienoja ”hiekkamaisia” kuorintavoiteita. Mutta niille, jotka haluavat rakeiden näkyvän ja tuntuvan, on tämä vartalon kuorinta erinomainen valinta. Iho jäi käytön jälkeen todella sileäksi ja pehmeäksi, sekä tietenkin ihanan tuoksuiseksi.”
-Nora

 


 

ARVONTA

 

Mikä tuoksuvaihtoehdoista kuulostaa kaikista houkuttelevimmalta? Onko se marjainen The Raspberry Kiss, eksoottinen My Coconut Island, hedelmäinen Water Melon Splash vaiko boxistakin tutuksi tullut, ihanan pirteä One Ginger Morning?

Kommentoi vastauksesi tämän postauksen alle, niin olet mukana Treaclemoon-tuotepaketin arvonnassa! Tuotepaketin arvo on n. 26€ ja palkintoja arvotaan yhteensä 3 kpl. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 29.10. saakka. Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saamme voittajiin yhteyden. Paljon onnea arvontaan kaikille!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Onni suosi tällä kertaa Kaisaa, Kaijaa ja Eveä, paljon onnea voittajille!