Heissan ystäväiset!

Nyt sitä vihdoinkin saa – nimittäin aurinkoa isolla A:lla! Pitkin Suomen kaunista maata olemme saaneet nauttia ihanan aurinkoisista kevätpäivistä – tai sanoisinko pikemminkin KESÄpäivistä. Tuntuu kuin maa, luonto, eläimet ja ihmiset olisivat puhjenneet kauneimpaan loistoonsa! Toukokuun boxiin oli pakattu mitä siisteimpiä uutuuksia, jotka kaikki helposti sujahtavat koonsa puolesta vaikka käsimatkatavaroihin ulkomaille suunnatessa.

Jokaiseen boxiin oli pakattu Palmoliven Aroma Sensations Feel The Massage suihkusaippua, Cutrinin PureISM Anti-Green shampoo, NIVEAn Creme Care Facial Cleansing Wipes puhdistuspyyhkeet, Neutrogenan Visibly Clear Correct&Perfect CC-voide, Biozellin Professional Texturizing Spray rakenne- ja volyymisuihke. Vaihtoehtoisina ylläreinä boxeista löytyi joko Iberon hiuspinni-pakkaus (ei kuvissa) tai Iberon vieterihiuslenkki-pakkaus. Yllärinä jokaisesta boxista löytyi Pandan Vadelmamurusuklaalevy, joka on kevään huippu-uutuus makeishyllyllä. Namskis!

boxikuva_toukokuu2016_5

Virkistävä ja hellästi kuoriva Palmoliven Aroma Sensations Feel The Massage suihkusaippua sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Täytyy sanoa että tätä käyttäessä nousee vesi kielelle – niin hyväntuoksuista se on! Iho on hyvä kuoria ennen kosteusvoiteen levittämistä, joten tällä saat hipiäsi heleäksi kesäksi! Kuorivien suihkusaippuoiden ystävänä tämä nousi omaksi suosikiksi. Olen käyttänyt Palmoliven muita kuorivia suihkusaippuoita, joten tämä uutuus oli enemmän kuin kiva testattavaksi. Koostumus ja tuoksu koukuttavat – kiitos, tälläisiä lisää!

Cutrinin PureISM Anti-Green shampoo kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien (raudan ja kuparin) aiheuttamat värjäytymät hiuksista tehokkaasti ja hellävaraisesti. Syväpuhdistava uutuus-shampoo sopii kaikille hiustyypeille.

Saanko esitellä; NIVEAn kaikkien aikojen hoitavimman uutuussarjan Creme Care! Creme Care Facial Cleansing Wipes puhdistusliinat pesevät kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti, samalla hoitaen ja ylläpitäen ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tällä saat meikin – jopa vedenkestävän ripsivärin – poistettua ilman kuivaa tunnetta.

Neutrogenan Visibly Clear Correct&Perfect CC-voide on Mustaa Kajalia -blogin Heidin lempparituote, joka auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Voide peittää finnit ja ihon pienet virheet, tehden ihon mattapintaiseksi ja kauniin tasaiseksi. Todellinen monitoimituote!

Curiouser & Curiouser -blogin Noora oli kätkenyt boxiin suosikkituotteensa, joka pelastaa huonoimmankin hiuspäivän vain muutamalla suihkauksella. Kyseessä ei voisi olla muu kuin Biozellin Professional Texturizing Spray rakenne- ja volyymisuihke, jolla saat voimakasta tukea ja mahtavaa tuuheutta! Pari suihkausta ja vavavoom – leijonanharja vailla vertaa! Tämä nousi sekä Sofian että Emilian lemppariksi, juuri tuuheuttavuutensa vuoksi.”Ihan mahtava tuote tuomaan rakennetta hiuksiin. Saan hennot hiukset kuohkeiksi ilman föönausta. Lisään tuotetta hiuksiin päivittäin tyvestä latvaan ja elämä ei voisi olla helpompaa,” kertoo Sofia. Emilia mieltää tuotteen sopivaksi raskaille, pitkille hiuksilleen. Suihkeella hän saa toivottua volyymiä parilla suihkauksella tyveen. Tuotteen koko on mitä mahtavin kesälomareissuja ajatellen!

Tämän kuun vaihtoehtoiset yllärit olivat Iberon hiuspinni-pakkaus (ei kuvissa) tai Iberon vieterihiuslenkki-pakkaus, jotka ovat oiva apu kesäkampausten tekoon. Vieterihiuslenkit ovat hellävaraisia hiuksille ja niillä saat helposti loihdittua vaikka minkälaisia kampauksia!  Tästä voit katsoa Uino -blogin Ainon 5 kesäkampausvinkkiä 🙂

boxikuva_toukokuu2016_8

…kuvatessani boxisisältöä, epävirallinen kuvausasissenttimme, Susu, tuli nuuhkimaan jännittäviä uutuuksia ja varmistamaan että kaikki sujuu hyvin 😉 Kissanomistajat – te tiedätte minkälaista on kun uteliaat tassut taputtelevat näppäimistön näppäimiä tai tyhjä paperikassi täyttyy innostuneesta rapinasta, heh.

Kesäkuun boxit myydään pian loppuun, eli jos sinulla ei vielä ole tilausta voimassa, niin kipin kapin LivBoxia tilaamaan! Tilaukseen pääset tästä.

Kesäisin terkuin Disa (ja Susu-apuri)