Tatuoinnit ovat rohkea itseilmaisun keino, mutta miten valita tatuointiin oikea tyyli, sillä tekniikoita on paljon! Alle on kerätty trendikkäimpiä tatuointityylejä vuodelle 2017. Mukana muun muassa New Yorkin taitavimpien artistien töitä, heidän,  jotka tatuoivat myös kuuluisuuksista kuuluisampia mm. Kylie Jenneria, Cara Devinea ja Justin Bieberiä. Jos haluat olla tatuointien cool kid, tsekkaa nämä inspiraatiokuvat.

 

Lantiotatuointi

Lantio on mitä parhain paikka tatuoinnille, jos haluat paikan, jolla voit säädellä tatuoinnin näkyvyyttä. Lantiolla voit helposti valita, onko tatuointi näkyvillä vai piilossa. Ja mitä Kylie Jenner edellä, sitä kohta muut perässä! Tuleekohan lantiotatuoinnista 2000-luvun alaselkätatuoinnin kaltainen hitti?

 

Käsivarren sisäpuoli

Trendikäs paikka tatuoinnille on myös käsivarren sisäosa. Tällöin tatuointi pilkahtelee välillä näkyviin riippuen vaatetuksesta ja käsien liikkeistä. Tatuointi on kuin salaisuus, jonka sinä päätät paljastaa, jos tahdot. Kylielta löytyy myös tämä..

 

Minitatskat

Minimaaliset tatuoinnit ovat olleet suosittuja jo jonkin aikaa, eikä trendi haalene tänäkään vuonna. Pienen tatuoinnin sijoittelulle kehoon vain taivas on rajana.

 

Kirjoitetut tatuoinnit

Kirjoitus on aina ollut suosittua tatuoinneissa, mutta nyt vallan ottaa herkkäviivainen ja hento kursivoitu kirjoitustyyli, joka paljastaa tekstin vasta läheltä katsottuna. Suosituimpia aiheita ovat nimet, päivämäärät ja sanat.

 

Sormitatskat

Pienet tatuoinni koristavat nyt sormia. Piilota sormienväliin salainen rakkaus, voimasana tai koristele sormi asenteella!

 

 

Kosmeettiset tatuoinnit

Kaikkien tatuointien ei ole tarkoitus näyttää tatuoinnilta. Kosmeettiset tatuoinnit (kestopigmennoinnit) jäljittelevät meikkiä, pisamia tai luonnollista karvankasvua (kulmakarvojen kestopigmentointi). Kulmakarvojen luonnollinen 3D-kestopigmentointitekniikka on kasvattanut suosiotaan ja kysyntä tulee räjähtämään käsiin vuonna 2017.

 

 

Vai uskaltaisitko tatuoida pismat?

 

Visuaalista vuoden alkua!

 

-Sofia