Jännittävä vuosi 2016 on lopuillaan. LivBoxilla vuosi on tuonut mukanaan paljon kaikkea kivaa, uutta ja jännittävää. Olemme tehneet paljon kivoja yhteistöitä eri brändien ja bloggaajien kanssa, olemme mokanneet, olemme nousseet, tiimin kokoonpano on muuttunut, sanomme hyvästit LivBox-brändille ja toivotamme tammikuussa tervetulleeksi uuden Bette Boxin ja mitä kaikkea vielä! 🙂 Vilkaistaan tiimiläisten lempparituotteisiin vuoden varrelta. Olipas muuten vaikea päättää suosikkeja, sillä niitä oli rutkasti enemmän!

 

Noran suosikit:

Cutrin Repair ISM Hoitoaine (8/2016)

Paras hoitoaine ikinä. Tekee hiuksista silkkiset ja todella korjaa vaurioituneita latvoja. Hiuksista tulee helposti kammattavat. Olen suositellut monelle ystävälle. Hyvä tuoksu!

 

Moroccanoil Treatment Hoitoöljy (10/2016)

Antaa välitöntä kiiltoa kuiville latvoille tekemättä liian öljyisiksi. Erinomainen tuote erityisesti talviaikaan. Nujertaa ärsyttävän sähköisyyden. Moroccanoil tekee hyvää myös kynsille ja kynsinauhoille. 😉

 

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat (12/2016)

Ihanaa hehkua kasvoille. Levittyy tasaisesti ja hehku on helposti säädettävissä. Luonnollinen lopputulos. Kaunis ja ylellinen pakkaus.

 

Vichy Idéalia Päivävoide (8/2016)

Päivittäisessä käytössä. Kevyt mutta kosteuttava, ja sopii mainiosti meikin alle. Raikas tuoksu.

 

Sosar Sacred Forest Peat Mask (11/2016)

Vaikka naamio jämähtää hieman kasvoille ja poispesu vaatii hieman työstöä, on naamion jättämä tunne iholla sen arvoinen. Iho tuntuu käytön jälkeen todella puhdistetulta ja pehmeältä. Tämä pääsi hunajan sijaan suosikki-saunanaamiokseni.

 

Marin suosikit:

 

Schwarzkopf Professional BC Bonacure hoitosuihke (9/2016)

Itselleni nopea ja helppo tapa hoitaa vaalennuksen rasittamia latvoja. Miellyttävä tuoksu ja ei rasvoita hiuksia liikaa. Hiukset jäävät sileiksi ja hoidetuiksi jo pienellä määrällä.

 

Lumene Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito (8/2016)

Tehokas putsari, jolla saa nopeasti kirkkaamman ja puhtaamman tuntuisen ihon. Lisäksi plussaa lyhyestä vaikutusajasta ja ainetta ei tarvitse hieroa liikaa. Käytän nykyään naamion sijaan viikottain. Tuote ei kuivata pintakuivaa ihoa liikaa ja tehoaineet imeytyvät paremmin käytön jälkeen.

 

Elivo Arganöljy käsivoide (7/2016)

Nopeasti imeytyvä käsivoide, joka ei ärsyttänyt jo rikki kuivunutta käsien ihoa. Vaikea löytää käsivoidetta, joka oikeasti kosteuttaa pitkäaikaisesti ihoa, mutta tämä on sellainen. Miellyttävä ja mieto tuoksu. Kotimainen tuote. 🙂

 

Cutrin kuivashampoo (9/2016)

Toimiva ja raikastava kuivashampoo, joka toimii jo muutamalla suihkautuksella. Tuo paljon volyymia ohuisiin hiuksiini. Olen käyttänyt myös tumman juurikasvuun peittoon.

 

Dermosil kulmaväritrio (3/2016)

Täydellinen paletti huoliteltuun silmämeikkiin, lisäksi vaaleaa väriä voi käyttää luomivärinä, korostaa kulmaluuta ja poskipäitä. Ruskeista sävyistä saa sekoitettua helposti juuri oikean sävyn luonnollisiin kulmakarvoihin, ja sävyt sointuvat omaan vaaleaan ihooni hyvin. Silmänympärykseni ovat herkistyneet, joten tämä on ollut loisto tuote herkkäihoiselle (tuotteella on Allergiatunnus).

 

 

Hennan suosikit:

 

Schwarzkopf Professional BC bonacure hoitosuihke (9/2016)

Käytän tätä päivittäin ja hiukseni voivat paljon paremmin! Talvella pitkät hiukseni voivat yleensä tosi huonosti ja ovat sähköiset ja takussa koko ajan, mutta hoitosuihke on auttanut. Hiukset ovat nyt paljon helpompi selvittää suihkun jälkeen ja ne eivät ole läheskään yhtä kuivat, kuin ne muuten olisivat talviaikaan.

 

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat (12/2016)

Näillä saa tehtyä ihanan raikkaan meikin. Pisarat levittyvät helposti ja saavat aikaan ihanan hehkun kasvoille.

 

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer And Highlighter Duo (12/2016)

En käytä paljoa meikkiä, mutta innostuin tosi paljon tästä highlighterista. Todella laadukas tuote, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin. Itse käytän sitä luomivärinä ja tuomaan hehkua kasvoille.

 

Lumene Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito (8/2016)

Pikakasvohoito on auttanut minua monena kiireisenä päivänä, kun olen kaipaillut pirteyttä kasvoilleni. Ei uskoisi, että kasvohoito voi auttaa jo minuutissa, mutta glow reveal kirkastaa ja piristää kasvoja hetkessä!

 

Cutrin Repair ISM Conditioner (8/2016)

Jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja kiiltäviksi ja sen tuoksu on aivan ihana! Hoitoaine on myös auttanut paljon takkuisten hiusteni kanssa. On ollut paljon helpompi selvittää hiukset suihkun jälkeen, kun olen alkanut käyttää repair ISM conditioneria.

 

Sofia suosikit:

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat (12/2016)

Ihanat ja koukuttavat valopisarat ovat mukana meikissäni joka päivä! Sekoitan pisaroita meikkivoiteen joukoon tuomaan kasvoille valovoimaisuutta. Olen myös huomannut, että tuote ”parantaa”  meikkivoiteiden koostumusta ja ole saanut käytettyä pois myös niitä ei niin lemppareita, jes!

Biozell Professional Texturizing Spray (5/2016)

Rakkautta ensi suihkauksella. Tuote antaa voimakasta rakennetta ja tuuheutta hentoon lirulettiini ja hiukset pysyvät muhkeina koko päivän. Parasta on se, että tuote on väritön, joten sitä voi huoletta vähän kerrostaa. Kesällä  kuumuus ei lässäyttänyt tukkaani, kun tätä oli hiuksissani. Eikä muuten lätistä pipokaan!

Cutrin Sesitive Sensitive Multispray monitoimisuihke (3/2016)

Käytän tuotetta kahdessa vaiheessa hiusten muotoilua: kosteisiin ja kuiviin hiuksiin. Kosteisiin hiuksiin suihkutan tuotetta heti pesun jälkeen. Tuote antaa ryhtiä tukkaan föönauksen alle tai vaikka antaa tukan kuivua vapaasti. Tuotteella saa myös kivasti rutisteltua luonnontaipuisuutta esille. Vaikka tuotetta suihkuttaa kuinka, ei hiukset koskaan ole rasvaisen tai tahmean tuntuiset, sopii siis todella hyvin varsinkin hennommille hiuksille. Kuiviin hiuksiin suihkutettuna hiusten latvat taipuilevat kauniisti.

Essence Forbidden Volume (6/2016)

Tästä tuotteesta alkoi oma Essencen ripsareiden hehkutus. En ole vielä testannut yhden ainuttakkaan huonoa ripsaria sarjasta. Kaikki ovat uskomattoman hyviä ja mihin hintaa! Pari euroa kappaleelta ei ole paha.

Lumene True Mystic Precise Tip (1/2016)

Vannoutuneena kissarajausten kantajana minulla on aina etsinnässä SE täydellinen rajauskynä. Tämä oli ensimmäinen tussimainen rajauskynä, jota olen kokeillut ja jäin heti koukkuun. Tussilla saa tehtyä tarkkaa jälkeä, väri on musta ja kestää luomilla hyvin ilman rakoilua tai suttaantumista.

 

Olisi kiva kuulla, mitkä boxien tuotteista nousivat sinun lemppareiksi vuonna 2016 ? Kiitos kaikille ihanille LivBoxaajille vuodesta 2016, ja tervetuloa matkaamme uuteen vuoteen 2017 Bette Boxin parissa!

 

-Sofia