Lumene lanseerasi lokakuussa uuden lookkinsa, ja täytyy sanoa että WAU! Uusi raikkaampi, heleämpi ja uniikimpi tyyli on kokonaisuutena silmiä hivelevän kaunis. Uudistunut Lumene ei halua kenenkään peittävän kauneuttaan, vaan filosofian keskeisin sanoma on luonnonkauneuden korostaminen. Lumenen uusiksi kasvoiksi on valittu huippumalli Suvi Riggs (ent. Koponen) ja Anna Piirainen. Lumenen kauneuslähettiläänä toimii karismaattinen Mariela Sarkima.

 

 

Uudistuksen myötä koko tuotevalikoiman ulkonäkö, sisältö ja teknologia tulevat uudistumaan piakkoin. Lanseerauksen myötä valikoima laajeni ihonhoidon ja värikosmetiikan uutuuksilla. Uudesta Lumenesta pääsimme lokakuun LivBoxissa testaamaan uutta Lähde-sarjan misellivettä, joka on yksi parhaimmista misellivesistä, joita olen testannut. Mutta mistä muista uutuuksista koko tiimi hyppi innosta tasajalkaa…? Lumenen Invisible Illumination -tuotteista! Tuotteita ei turhaan ole hypetetty ihaniksi, sillä ne todella ovat sitä. Invisible Illumination yhdistää ihonhoito- ja meikkituotteiden parhaat ominaisuudet kosteuttaen ja heleyttäen ihoa ennennäkemättömällä tavalla. Iho näyttää raikkaan hehkuvalta ja huolitellulta.

lumene_illuminate_livbox

 

Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi tuo iholle kauniin pehmeän ja luonnollisen sävyn ja lopputuloksen. Sävyseerumi antaa ihon oman sävyn kuultaa läpi ja universaali sävy sulautuu kaikkiin ihon sävyihin. Seerumi tasoittaa ihoa sopivasti ja antaa kasvoille kaunista hehkua.

 

lumene_illuminate_livbox_1

 

Tuote levittyy pisarasienellä nopeasti ja helposti sulautuen kasvoille luonnolliseksi, eikä tuotetta todella tarvitse häivytellä. Aikaisemmin peittävien pohjustustuotteiden vannoutuneena fanina minun täytyi muuttaa mielipiteeni, sillä tämä vei sydämmeni mennessään heti ensikerrasta. Ja miten hurmaava tuoksu tässä on!

Koska tuote sulautuu kevyenä seerumina kasvoille, se myös kestää kasvoilla hyvin koko päivän. Sävyseerumi pysyi kasvoilla jopa tunnin fudispelin ajan, joka pelattiin vesisateessa! Väriseerumia on helppo annostella kasvoille suoraan pipetillä. Iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi ja tuntuu iholta. Tämä on myös ensimmäinen pohjustustuote, joka ei karkaa nenänpäältä päivän mittaan.

 

lumene_illuminate_livbox_3

 

Invisible Illumination Nordic Light Valopisaroista on saatavilla kaksi eri sävyä: Rosy Dawn ja Shimmering Dusk. Rosy tuo kasvoille luonnollista hieman roosaan vivahtavaa hohdetta, joka sopii hyvin arkimeikkiin. Jos kaipaat lookkiisi voimakkaampaa hohdetta ja korostusta, valkoinen Shimmering Dusk on valintasi.

Rosy Dawn on oma suosikkini ja rakastan sen tuomaa luonnollista hehkua. Tuotetta on helppo annostella pisaroittain kasvoille ja levittää sormin, sienellä tai siveltimellä. Käytän tuotetta tuomaan hehkua poskipäille, kulmaluulle, nenänvarrelle, amorinkaarelle ja leualle. Kuten kaikissa sarjan tuotteissa, tässäkin on ihana tuoksu.

Tiimimme Nora ihastui Invisible Illumination Nordic Light Valopisaroiden Shimmering Duskiin. Nora käytti valopisaroita kulmakarvojen alle, poskipäille sekä nenän keskiosaan. Noran mielestä tuotetta oli luonnollisinta lisätä meikkivoiteen päälle ennen puuterointia. Puuteroinnilla saa kontrolloitua hohteen voimakkuutta. Seerumi hohti puuterin läpi luonnollisen pehmeästi. Puuterin päälle lisättynä, hohde oli voimakkaimmillaan. Noran piti aluksi totutella pipetin käyttöön, joka lisää ehdottomasti tuotteiden ylellisyyttä, mutta lopulta pipetti osottautui tarkaksi annostelijaksi. Hohde säilyi kasvoilla koko päivän, eikä sitä tarvinnut korjailla.

 

lumene_illuminate_livbox_2

 

Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat on nestemäinen aurinkopuuteri, jolla tuot kasvoille lämmintä auringon hehkua tai voit käyttää tuotetta myös kasvojen luonnolliseen muotoiluun. Hehkupisaroiden ihana koostumus sulaa ihoon ja sopi kasvojen muotoiluun myös tiimimme vaaleahipiäiselle Marille, jonka mukaan hehkupisarat toimivat erittäin hyvin myös sekoitettuna omaan meikkivoiteeseen. Mari ihastui pisaroiden tuomaan terveen näköiseen hehkuun, seuraavan kesän must have -tuote meikkipussiin!

Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat on voidemainen poskipuna, jonka universaali sävy sopii kaikille. Tiimimme Hennan mukaan poskipunapisarat piristivät ilmettä huomattavasti ja ihana hehku pysyi poskilla koko päivän. Poskipunapisarat levittyy helposti ja tasaisesti, eikä sitä tarvitse montaa tippaa, jotta posket saavat tarpeeksi väriä. Levittämiseen sopii yhtä hyvin sormet kuin meikkisieni. Tämä tulee ehdottomasti jäämään Hennan päivittäiseen käyttöön, sillä se sopii kaikenlaisiin meikkeihin.

 

lumene_illuminate_livbox_4

 

Invisible Illumination Nordic Light Seerumipeitevoide on nestemäinen peiteväri, joka peitää ihon pieniä virheitä ja tummia silmänalusia. Peitevoide on kevyt ja asettuu iholle mukavan napakasti. Tuote antaa varman tunteen, että se pysyy paikoillaan eikä keräänny päivän aikana esim. silmien juonteisiin. Voidetta voi kerrostaa peittävämmän lopputuloksen saamiseksi.

Invisible Illumination Nordic Light Huulihoide tuntuu ylelliseltä huulilla ja täydentää luonnonkaunista lookkia.

 

lumene_illuminate_livbox_7

 

Invisible Illumination -tuotteissa parasta on se, että tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Tuotteet tuntuvat iholla todella hyvältä ja tuoksuvat herkullisilta. Kaikkia kasvotuotteita voi sekoittaa keskenään, jos haluaa sätää sävyseerumin sävyä tummemmaksi tai tuoda seerumiin lisää hohdetta. Kaikki tuotteet ovat kevyen seerumikoostumuksensa ansiosta erittäin riittoisia. Käytettyäni sävyseerumia päivittäin kolmen viikon ajan, välillä jopa lotraten tuotetta kasvoilleni, tuotteesta on kulunut noin kolmannes. Jos haluat antaa oman kauneutesi hehkua, onnistut siinä yhdessä uuden Lumenen kanssa.

 

Koko tiimi ihastui tuotteisiin niitä testattuaan. Tiimin kommentit tiivistettynä: ”ihana!”, ”herkullinen tuoksu!”, ”uskomaton hehku!”, ”luonnollinen!”, ”pysyi koko päivän”, ”riittoisa”, ”helppokäyttöinen”, ”kaunis”, ”upea”, ”en luovu!”.

Pääsemmeköhän tulevissa boxeissa testailemaan näitä ihania Lumenen uutuuksia..? Sitä salaisuutta en paljasta.  😉

-Sofia

 

P.S. videolla vielä Marielan vinkit tuotteiden käyttöön.