Hei taas!

Pääsimme tiimin kanssa testailemaan osaa tammikuun LivBoxissa olleita Salus-vitamiinijuomia. Testijakso tuli mitä mahtavimpaan aikaan, juuri uuden vuoden alkuun. Innostuneena fiilistelin vitamiinijuomia ja odotin malttamattomana mehujen saapumista toimistollemme. Kippis ja kulaus – näitä on lupa nauttia!

Ryhma_8.2

Emilia valitsi testattavakseen Floradix-rauta ja vitamiinijuoman, koska on aina kärsinyt raudanpuutteesta. Mehu oli Emilian mielestä miellyttävän makuinen ja annostelu oli helppoa mukana tulevalla annoskupilla. Floradix sisältää orgaanista rautaglukonaattia, B-vitamiineja ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Floradix oli myös Sofian mieleen. Nautittuaan mehua olo oli virkeämpi, kertoi Sofia.  Valitsin itselleni testattavasi Floradixin koska halusin erityisesti kokeilla mehua kuurinomaisesti, sillä olo oli kylmän ja pimeän sään takia hieman väsähtänyt. Kuurin aikana lisäsin myös kevyen liikunnan määrää, ja huomasin olevani virkeämpi.

Magnesiumvalmiste löysi tiensä Eijan käyttöön, joka hehkutti ottaneensa mehuannoksen iltaisin. Nestemäinen Magnesium-juoma imeytyy paremmin kuin tablettimuotoiset valmisteet, ja mehu oli Eijan mielestä helpompi nauttia kuin tabletit. Mehu ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- tai makuaineita. Magnesium on elimistölle tärkeä kivennäisaine, joka tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Koko tiimi piti erityisesti tuotteiden helposta annostelusta ja miellyttävästä hedelmäisestä mausta. Makuja löytyy jokaiseen lähtöön, joten eikun testailemaan! Salus vitamiinijuomia saa esimerkiksi terveyskaupoista, apteekeista ja luontaistuoteosastoilta.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan vitamiinimehuja, sillä arvomme kolme Salus-tuotepakettia, jotka sisältävät Floradix 250ml rauta-vitamiinijuoman, Floravital 250ml rauta-vitamiinijuoman ja Magnesium 250ml magnesiumvalmisteen (arvo n.42€)! Kerro, miten huolehdit terveydestäsi, ja olet mukana tuotepaketin arvonnassa. Arvonta päättyy sunnuntaina 7.2.2016. Onnea arvontaan!

Lisätty 8.2.2016: Onneksi olkoon, Liina, Laura ja Katyl -nimimerkeille. Arpaonnetar suosi tällä kertaa teitä ja voititte omat Salus-tuotepaketit! Teihin ollaan yhteydessä sähköpostitse. 🙂

-Disa