Kun kevään ensimmäiset auringon säteet lämmittävät, kaikki kääntävät katseensa kohti aurinkoa, sulkevat silmänsä, ja antavat auringon helliä kasvoja. Kohta hameen helmat hulmuavat ja sääret saavat näkyä.  Jos tiimimme tavoin kärsit valkoisista jaloista, ota varaslähtö päivettyneeseen vartaloon itseruskettavilla tuotteilla. Itseruskettavat ovat siitä paras keino päivetykseen, että päivetyksen voi tehdä kotona turvallisesti. Pääsimme testaamaan markkinoiden kehutuimpia itseruskettavia Vita Liberatalta. Lähdimme innoissamme testaamaan tuotteita, sillä Vita Liberatan tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudesta, pitkäkestoisesta ja tasaisesta lopputuloksesta, hajusteettomuudesta, ja lisäksi tuotteet on valmistettu 80% luomuraaka-aineista.

Joskus ajatellaan, että itseruskettavilla tuotteilla on mahdotonta saada tasainen lopputulos ja kauniin sävyinen päivetys. Laadukkaalla ja oikeanlaisella tuotevalinnalla voi kuitenkin saavuttaa kauniin auringon suuteleman ja paahtaman päivetyksen. Vita Liberatalla on valikoimassaan hurja määrä erilaisia tuotteita niin kasvoille kuin vartalolle. Vaihtoehtoja löytyy nopeista vaikutusajoista kosteuttaviin, voiteista vaahtoihin, öljyistä seerumeihin. Tutustu koko valikoimaan tästä. Lue alta testikokemuksemme ja vinkkimme tasaiseen päivetykseen.

 

VITA LIBERATA FABULOUS SELF TANNING TINTED MOUSSE – HELPOSTI LEVITTYVÄ RUSKETUSVAAHTO

Mari on käyttänyt itseruskettavia tuotteita useita vuosia satunnaisesti ja oman kokemuksensa mukaan tuotteiden laatu ja käyttömukavuus on kehittynyt vuosien varrella. Haasteelliseksi Mari kokee sen, että itseruskettavat ovat usein epämiellyttävän tuoksuisia, tahmaisia ja lopputulos on ollut  väärän sävyinen ja levittäminen vaikeaa. Kaikesta huolimatta Mari haluaa sinikkäästi kokeilla uusia itseruskettavia, koska vaalea iho ei rusketu helposti ja aurinko vanhentaa ihoa. Itseruskettavat tuotteet ovat pelastaneet Marin olemasta rannan ainoa kalkkilaivan kapteeni. Itseruskettavat tuotteet ovat tuottaneet Marille myös pettymyksiä: ”Olen kärsinyt juhlissa laikukkaista sääristäni ja hikoillut treffeillä ruskeat tahrat seuralaisen puseroon.” Nyt Mari pääsi testaamaan Vita Liberatan  Fabulous Self Tanning Tinted Mousse -rusketusvaahtoa sävyssä medium.

”Tartuin innokkaasti Vita Liberatan tuotteeseen, josko tästä tulisi uusi suosikkini? Olen oppinut, että ihon kuoriminen on erityisen tärkeää ennen itseruskettavien käyttöä, siksi kuorin sääreni huolellisesti ennen vaahdon levitystä. Vaahto on hennosti ruskean väristä – ja mikä yllättävää -lähes tuoksutonta! Vaahdon levitykseen käytin Vita Liberatan levityskinnasta, jolla tuote levittyy huomattavasti tasaisemmin kuin käsin. Lisäksi vaahdon karamellinen väri auttaa huomaamaan, mihin vaahtoa on levittänyt ja onko tuotetta tasaisesti iholla – kätevää! Levitin ohuen kerroksen ensimmäisellä kerralla. Vaahdon koostumus on hyvin kevyt ja tuote vaikuttaa imeytyvän nopeasti.  Tuote ei jää iholle tahmaiseksi, joten sen on helppo antaa vaikuttaa.

Purkin ohjeessa kehotetaan menemään suihkuun 4-8 tunnin jälkeen levityksestä. Itseruskettaville ominainen tuoksu ilmaantuu ihan vaikutusajan loppupuolella, mutta suihku vie tuoksun mennessään. Lopputulos on luonnollinen verrattuna alkuvaiheen sävyyn, ja sävy ei ole liian voimakas. Tuotetta voi kerrostaa useilla käyttökerroilla, jolloin tummuutta voi säädellä ja saat takuuvarmasti mieluisan sävyn. Kaiken kaikkiaan ylellisen oloinen itserusketuskokemus! Tuotteesta on poistettu kaikki itseruskettaviin liitettävät epämiellyttävät ominaisuudet ja lopputulos on luonnollinen. Jatkan ehdottomasti tuotteen käyttöä, niin miellyttävä kokemus tämä oli!”

 

Vita Liberata Ten Minute Tan – Nopeavaikutteinen ja ruskettava vartalonaamio

Nora on aiemmin kokeillut sävyttäviä voiteita ja suihkeita, mutta pitkän imeytymisajan ja sotkun vuoksi tuotteiden käyttö on jäänyt kokeilukertaan. Poispestävää rusketusvoidetta Nora ei ole ennen testannut, sillä häntä on mietityttänyt niiden todellinen teho. Ten Minute Tan osoittautui käytössä kuitenkin erittäin mieluisaksi yllätykseksi!

 

 

”Kokeilin tuotetta vertailun vuoksi ensin vain oikeaan jalkaan. Pesin ihon ja kuorin alueen Vita Liberatan Super Fine Skin Polish -kuorintavoiteella ennen voiteen levitystä. Levitys oli helppoa mukana tulleen hanskan kanssa. Kullanruskea voide levittyi tasaisesti. Myös tuoksu oli erittäin miellyttävä. 10 minuutin vaikutusaika oli sopiva, kovin paljoa pidempään en olisi malttanut odotella. Vaikutusajan jälkeen huuhtelin voiteen pois, ja kuivasin taputellen. Oikean jalan iho tuntui huomattavasti sileämmältä ja pehmeämmältä verrattuna vasempaan jalkaan, jossa voidetta ei ollut. Värieroa ei ollut vielä huomattavissa. Tarkkailin jalkojani pari tuntia, mutta merkittävää eroa ei näkynyt. Vasta seuraavana aamuna voin näin jalkojeni sävyeron ja voiteen vaikutuksen. Kätevä tuote, jota aion käyttää jatkossakin. Vaikutuksen pitäisi kestää muutamia päiviä. Mikäli ei halua olla viikottain voitelemassa, voi tämän avulla saada kauniin ja luonnollisen näköisen tasaisen päivetyksen, vaikka ennen kesän suuria juhlia – ja nopeasti.”

 

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion – Erittäin kosteuttava itseruskettava voide

Vaaleaveriköt huomio, nyt testissä kosteuttava itseruskettava voide, jota testasi vaaleaihoinen Terhi. Katso, miten luonnollisen ja kauniin lopputuloksen Terhi sai säärinsä aikaan. Jos olet luonnostasi todella vaaleaihoinen, tällä tuotteella voit saada kevyen päivetyksen ihollesi.

 

 

”Fabulous Self Tanning Tinted Lotion oli erittäin helppo levittää tasaisesti kintaan avulla, jolloin kädet eivät sotkeutuneet. Minulla on kuiva iho, jonka voide jätti pehmeäksi ja kosteutetuksi. Voide ei tarrautunut normaalisti kuivahkoihin kohtiin kuten polviin. Tuotteessa on sävyä ja se antoi heti hyvin luonnollisen näköisen rusketuksen! Se myös imeytyi nopeasti, eikä vaatteiden tai kalusteiden sotkeutumista vaikutusajan aikana tarvinnut pelätä. 8 tunnin vaikutusajan ja suihkun jälkeen väri pysyi samana, mutta tulos oli vielä tasaisempi.
Toimii erittäin hyvin ja vaivattomasti! Itseruskettaviin, niiden sotkuiseen levitykseen ja luonnottomiin lopputuloksiin kyllästyneenä isot peukut tälle!”

 

 

Vita Liberata Phenomenal 2-3 week tan mousse – pitkäkestoinen rusketus

Sarjan klassikkotuote uudistuneessa muodossa pääsi tumpelon itseruskettajan testiin. Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse on rusketusvaahto, joka luo iholle pitkäkestoisen rusketuksen, joka estää jopa 2-3 viikkoa, kun tuotetta käytetään kolmena peräkkäisenä päivänä. Epäonnistuneiden itserusketuskokeilujen jälkeen olen tyytynyt käyttämään vain välittömästi heleyttäviä ja sävyttäviä tuotteita, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan laadukasta sarjaa.

Lopputulos oli hyvä ja todella ruskettunut! Kuvissa luonnonvalo ehkä hieman vääristää lopputulosta, sillä verrattuna kaikkiin muihin testattuihin tuotteisiin, tästä tuli ehdottomasti paahteisin sävy – näytin kuulemma kuin olisin ollut pitkällä etelänmatkalla! Tämä tuote on teille, jotka haluatte kunnolla väriä! Testasin vaaleamman sävyn medium. Aloitin itserusketuksen kuorimalla ihon.  Levitin vaahtoa pyörivin liikkein levityskintaalla, jolla levittäminen on todella helppoa! Ihmettelin, miksi olen aikaisemmin edes yrittänyt levitystä pelkin sormin – eihän niin saa tasaista jälkeä.

Vita Liberatan tuotteita on helppo levittää, sillä voiteet ja vaahdot värjäävät ihoa heti, jolloin näkee onko tuote levittynyt tasaisesti. Vaahto levittyy ohuelti ja kuivahtaa iholle nopeasti. Ei tuoksu miltään. Kun olen valmis, huomaan ihoni kuivat kohdat, joihin väriä on kertynyt enemmän. Ohjeiden mukaan pyyhin kohtia kostealla pyyhkeellä, jotta lopputuloksesta tulee tasaisempi. Tässä vaiheessa huomaan ohjeesta, että kuivat kohdat olisi pitänyt suojata voiteella. No, ensi kerralla sitten. Vaikutusaika 4-8h. Joten minä menen nukkumaan. Tuotetta ei leviä yön aikana lakanoihin, mutta kylki asento on saanut aikaan sen, että myös toinen jalka on hieman värjääntynyt. Kannattaa siis antaa vaikuttaa hereillä ollessa! Aamulla suihkautan jalasta ylimääräiset värit pois ja lopputulos on kaunis sun-kissed. Yhden lisäämiskerran jälkeen rusketus kestää voin viikon. Useammalla lisäämisellä kestoa saa pidennettyä jopa kolmeen viikkoon, mikä on loistavaa, sillä en jaksa kesällä rusketella itseäni viikoittain.

 

Vita Liberata Trystal Minerals Pressed Powder Kompaktiaurinkopuuteri – pehmeää sävyä kasvoille

Aurinkopuuteri, joka itseruskettaa kasvoja asteittain – kuulostaa hyvältä, vai mitä? Lähdin testaamaan Trystal Minerals Pressed Powder -aurinkopuuteria normaalina osana meikkiä. Lisäsin aurinkopuuteria viimeisenä puuterin päälle. Vau, miten kaunis sävy! Viikon käytön jälkeen en havainnut ihollan päivetystä ja ihmeteltyäni asiaa Vita Liberatan Siirille. sain kullanarvoisen vinkin! Itseruskettava aurinkopuuteri tarvitsee aina kosteutta toimiakseen. Puuterin päälle lisättynä tuote ei päivetä, kuten ei myöskään kuivalla iholla. Aurinkopuuteria tulee siis lisätä kosteusvoiteen jälkeen tai meikkivoiteen päälle ennen muita tuotteita.

Koska ensimmäinen testijakso ei onnistunut, testasin aurinkopuuteria kosteusvoiteen kanssa käsivarteen, jotta pääsin näkemään tuotteen tehon. Lisäsin aurinkopuuteria kädelle kolmena peräkkäisenä aamuna, jonka jälkeen havaitsin sävytystä iholla (kts. kuva alla). Sävy kesti ilman ylläpitoa pari päivää. Tuote on sopii sinulle, jos haluat päivettää kasvojen ihoa todella luonnollisesti. Puuterissa parasta on se, että sitä on helppo kohdentaa kasvoille. Tuote sopii esimerkiksi kestocontouringin tekoon! Puuteri soveltuu myös mainiosti kaulan alueen päivettämiseen. Saatavilla kaksi sävyä, joista testissä oli vaaleampi.

 

Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum

Vita Liberatalla on valikoimissaan innovatiivisia itseruskettavia tuotteita kasvoille, kuten itseruskettava anti-age seerumi. Seerumia sekoitetaan päivä- tai yövoiteen kanssa pari tippaa. Lopputuloksen intensiivisyyttä säädellään sekoitussuhteella ja käyttökerroilla. Seerumia voi käyttää myös sellaisenaan voimakkaan sävyn halutessaan. Kuvassa (yllä) seerumia on käytetty ”laimentamattomana” suoraan iholle kahtena päivänä peräkkäin. Tehoa siis löytyy! Päivetys kestää  iholla noin 5 päivää. Parasta tuotteessa on se, että voit helposti säädellä lopputulosta kevyestä päivetyksestä auringon paahtamaan.

 

Yhteenveto tuotteista:

-Monipuolinen valikoima – kaikille löytyy se oikea tuote
-Tuoksuttomuudesta iso plussa!
-Vaikuttavat nopeasti
-Haluttua sävyä voi säädellä vaikutusajalla ja käyttökerroilla – yhdellä tuotteella pärjäät keväästä syksyyn
-Sopii myös kokemattomalle ruskettajalle – laatu kompensoi taitoja

 

Vinkit itseruskettavien käyttöön:

-Kosteuta ihoa pari päivää ennen itseruskettavien käyttöä
-Kuori aina iho!
-Suojaa kuivat kohdat suojavoiteella – vältyt epätasaisuuksilta
-Käytä levityskinnasta – elämäsi helpottuu
-Lue ohjeet ja seuraa niitä

 

 Lisää Vita Liberatan tuotteista löydät heidän verkkosivuiltaan.

 

Suihkurusketus

Jos itseruskettavien käyttäminen ei ole sinun juttusi, mutta haluaisit saada kauniin päivetyksen, testaa Vita Liberatan suihkurusketusta, jonka voit hankkia Vita Liberata -kauneushoitolasta. Katso suihkurusketusta tarjoavat hoitolat täältä. Kävimme testaamassa Vita Liberatan suihkurusketuksen, josta kuvasimme videon. Videon pääset katsomaan tästä ja lopputuloksen näet alta! Lue lisää suihkuruketuksesta, sen vaiheista ja kestosta. Mutta varoituksena: voit innostua aika paljon!

 

 

Arvonta

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä testaamaan ylellisiä Vita Liberatan uutuuksia! Meille kaikille on joskus tullut ei toivottuja lopputuloksia aurinkoa ottaessa tai itseruskettavien kanssa. Saitko hassut rajat, menikö itseruskettavaa väärään paikkaan vai valelitko itsesi palamisen jälkeen jugurtilla? Kerro hassuin tarinasi aiheeseen liittyen ja osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Vita Liberatan uutuudet 10 Minute Tan -vartalonaamion ja Trystal Pressed Powder 01 -aurinkopuuterin! Arvonta päättyy 9.5.2017. Onnea arvontaan! Edit 10.5.2017: Arvonta on päättynyt. Onnea Tytille, joka voitti arvonnan. 🙂

-Sofia