Sain testiin tämän hetken cooleimman ja helpoimman hiusten makeover-tuotteen Schwarzkopf Professionalilta – nimittäin Instant Blush Sävyttävät suihkeet. Näillä saat loihdittua mitä makeimmat pastellitrendit hiuksiisi – ja mikä parasta, näillä on helppo kokeilla ja vaihtaa haluttua sävyä fiiliksen mukaan! Spray on hiuksiin suihkutettava sävysuihke, joka peseytyy pois 1-3 pesussa (riippuen omasta hiuslaadusta ja värin määrästä).

blush3

Instant Blush-sävysuihketta löytyy neljässä eri sävyssä:  Strawberry, Jade, Steel Blue ja Ice. Strawberry on herkullisen pinkki, Jade kauniin jadenvihreä ja Steel Blue mystisen sinertävä. Ice-sävyllä saat nopean ja helpon neutraloinnin kellertävän vaaleisiin hiuksiin. Mitä vaaleammat hiukset, sitä näkyvämpi ja kirkkaampi väri hiuksissa. Vautsi, tätä kokeilen innolla! 

Tuotteiden käyttö on helppoa kuin heinänteko! Hiukset pestään normaalisti shampoolla ja hoitoaineella, jonka jälkeet kutrit joko kuivataan pyyhekuiviksi tai lähes täysin, jos halutaan vahvempi lopputulos. Sitten suojahanskat käteen ja eikun suihkuttelemaan haluamalla tavalla ja määrällä! Lopuksi hiuksiin lisätään tarpeen mukaan hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja viimeistellään föönikuivauksella. Hiuksiin voidaan tämän jälkeen käyttää esimerkiksi hiusrautaa ja näin loihtia kauniit merenneitomaiset laineet tai kiharat. Oih, olen myyty! Varsinkin pinkki ja sininen muodostivat hiuksissani superkauniin kombon, jota varmasti aion jatkossakin fiilistellä vaikka iltakarkeloissa. Kuten kuvista näette, omat hiukseni ovat tummanvaaleat ja väri näkyi hiuksissa silti omasta mielestä varsin vahvasti. Väriä on helppo annostella ja sitä myöten valita peittävyys.

blush1

Hintaa näillä sävysuihkeilla on vajaa 20 euroa ja ihanuudet löytyy Schwarzkopf Professional -kampaamoista. Itse fiilistelin varsinkin sitä, miten pienellä vaivalla saa hiukset näyttämään hienoilta, laitetuilta ja ennen kaikkea trendikkäiltä – pienellä vaivalla. Pikkusen pinkkiä latvaan (viimeinen kuva) tai ranskalainen letti, josta pilkehtii hennon kuultavaa jaden sävyä (edellinen kuva), ai että! Nämä jää minun hiustenhoitokaappiini ja kiikutan ne esille joka kerta, kun haluan jotain ekstraa hiuksilleni.

blush2

Fiilistellen syksyyn!

-Disa