Talviaikaan myös hiukset kärsivät kylmistä pakkasilmoista; kylmä ja hyytävä viima saa hiukset monesti rasittumaan ja näyttämään elinvoimattomilta vaikka pipo olisikin päässä. Talviaikaan olisikin tärkeää, että hiuksia muistaa hemmotella myös erilaisilla hiusöljyillä ja hiusnaamioilla. Helmikuun boksista löytyi osalle Betteläisistä hiusguru Marc Anthonyn hoitoaine testiin. Marc Anthony on lähtöisin Kanadasta ja tunnettu siellä erityisesti julkkiskampaajana. Kicksin verkkokaupasta ja myymälöistä löytyvät Marc Anthonyn tuotteet ovat erikoistuneet sisältämään hoitavia öljyjä, joten ne hellivät varsinkin talven rasittuneita hiuksia. Isot pullot sisältävät tuotteet ovat koostumukseltaan supertäyteläisiä, mikä tuo ihanaa vaihtelua, sillä tuotteita ei tarvitse kuluttaa liikoja. Tsekataanpas tarkemmin, mitä koukuttavia tuotteita Marc Anthonyn tuotesarjasta löytyy!

 

Marc Anthony Nourishing Argan Oil Of Morocco Shampoo

Shampoossa on ihanan pehmeä koostumus, joka tuntuu hiuksia pestäessä todella hellävaraiselta ja hoitavalta. Tuote vaahtoaa hyvin ja tuntuu pesevän hyvin pois edellispäivän kuivashampoot ja muotoilutuotteiden jäämät. Sulfaatiton koostumus sopii hyvin luonnonlaineikkaille hiuksille, sillä se ei pese hiuksia ihan natisevan kuiviksi, mikä voi aiheuttaa pörröisyyttä ja sähköistymistä. Koostumus tulee hyvin ulos tuubista puristamalla, mutta ei kuitenkaan valu omia aikojaan pois pakkauksesta, mikä oli myös plussaa.

Marc Anthony Nourishing Argan Oil Of Morocco Conditioner

Argan Oil of Morocco -sarjan tuoksu tuo mieleen ihanasti itämaisen span. Koostumus oli hoitoaineessakin todella pehmeä ja tuote levittyy hyvin hiuksiin koko pituudelta. Ihanan hoitavasta koostumuksesta huolimatta hoitoaine ei tunnu latistavan hiuksia, vaikka sitä levittäisikin koko päähän eikävain pituuksiin. Pesun jälkeen hiukset on mukavan helppo harjata ja hoitsikka tuntuu selvittävän hiukset tehokkaasti.

Marc Anthony Nourishing Argan Oil Of Morocco Conditioning Treatment

Hiusnaamion täyteläinen koostumus hemmottelee ja jättää hiukset tuntumaan aivan silkkisen sileiltä. Superkosteuttava ja pehmentävä koostumus on täydellinen hieman huonokuntoisille ja kuiville latvoille. Tästä tulee saman tien uusi suosikkisi! Pakkauksesta riittää naamiota hyvin useampaan käyttökertaan, vaikka hiukset olisivatkin pitkät.

Marc Anthony Nourishing Argan Oil of Morocco Treatment 50 ml

Päivittäiseen käyttöön soveltuvassa hiusöljyssä on ihana tuoksu! Tuotetta levitetään latvoihin antamaan kosteutta ja kiiltoa. Öljy on erittäin riittoisaa, joten yksi painallus riittää antamaan tarpeeksi kosteutta.

 

Argan Oil tuotteista löydät myös isot ja riittoisat Marc Anthony Nourishing Argan Oil of Morocco Mousse & Hair spray-pullot.

 

Marc Anthony Grow Longer Caffein Ginseng shampoo 250 ml

Sarjan tuotteet sisältävät luonnollista ginsengiä ja kofeiinia, jotka tekevät hiuksista paksummat ja pidemmät. Gingseng stimuloi vaurioituneita hiuksia ja kofeiini taas vahvistaa juuria imeytyen hiustuppiin. Hiuksista tulee pesun jälkeen selkeästi kiiltävämmät, ja ihana tuoksu tekee vaahdotuksesta kivempaa!

Marc Anthony Grow Longer Caffein Ginseng Conditioner 250 ml

Hoitoainetta levitetään märkiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja huuhdellaan pois. Hoitoaine jättää rasittuneet latvat hoidetun oloiseksi, ja itse asiassa saa hiukset näyttämään pidemmiltä hetkessä, kun latvat ovat silkkiset.

Marc Anthony Grow Longer Caffein Ginseng Leave In 250 ml

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke suihkutetaan märkiin tai kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan. Hiuspohjan hierominen edistää erityisesti hiusten kasvua. Suihke auttaa selvittämään loputkin takut ja hiukset saavat vielä viimeistellyt kiillon! Hoitoaine auttaa myös kosteuttamaan vaurioituneita latvoja. Suosikki tästä sarjasta!

Marc Anthony Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Shampoo 250 ml

Kahden pesun jälkeen hiusten väri kirkastui ja samalla hiuksiin tuli hyvän tuuhea ja kosteutettu rakenne. Tuotesarja sopii myös herkällekin päänahalle ja ohuille hiuksille yllättävän hyvin!

Marc Anthony Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Conditioner 250 ml

Tämä tuote pehmentää latvojen rakennetta ja kosteuttaa talvesta kärsineitä latvoja. Tuote sisältää shevoita, biotiinia ja kookosöljyä, mitkä hoitavat yhdessä hauraita hiuksia. Lopputuloksena siis pehmoiset latvat!

Marc Anthony Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Oil treatment 50 ml

Mielettömälle kookosfanille kookosta sisältävä öljyhoito hiuksiin on toiveiden täyttymys!  Myöskin sheavoita sisältävä öljyhoito korjaa ja kosteuttaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Öljy ei onneksi tahmaa ja kuivuu nopeasti hiuksiin.Tuotetta käytetään 1-3 tipallista kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, eikä huuhdella pois. Hiukset jää silkkisen pehmeiksi ja ihanan kiiltäväksi!

Marc Anthony Hydrating Coconut Oil & Shea Butter Conditioning treatment 250 ml

Hiusmaski lupaa kosteutusta ja hoitaa kuivia sekä kärsineitä hiuksia. Lopputuloksena mahtavan pehmeät ja kiiltävät hiukset. Hiusmaski on kätevässä kerta-annospussissa ja sopii käytettäväksi kerran viikossa tehohoidon tapaan. Tuote on sen verran riittoisaa, että myös pidemmille hiuksille riittää annospussista tarpeeksi kosteutusta.

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Shampoo 250 ml

Tämä shampoo sopii erinomaisesti värjätyille hiuksille. Shampoo vaahtoaa tehokkaasti ja on koostumukseltaan erittäin täyteläinen, joten shampoota ei tarvitse turhaan kuluttaa liikaa. Tämän shampoon paras puoli on se, että se todellakin jättää hiukset puhtaaksi jopa kolmeksi päiväksi! Shampoo sisältää bambu-uutetta, joka virkistää hiuspohjaa ja -tuppia saaden hiukset kasvamaan terveimpinä.

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner 250 ml

Hoitoaineen koostumus on myös erittäin täyteläinen, joten tätäkään tuotetta ei tarvitse puristaa pullosta kuin pieni määrä. Macadamiapähkinän tuoksu oli tässä hoitoaineessa raikas! Tuote antaa käsitellyille ja rasittuneille hiuksille muodonmuutoksen ja saa ne näyttämään elinvoimaisilta hetkessä.

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Treatment 50 ml

Löytyykö sieltä Betteläisiä, jotka eivät skippaa hiusöljyä? Tätä hiusöljyä on ihana käyttää ennen hiusten kuivaamista ja muotoilemista, mutta soveltuu myös jätettäväksi hiuksiin ilman sen kummempia stailauksia. Öljyä tarvitsee muutaman tipan, riippuen hiusten pituudesta, ja takaa silkkisen pehmeät latvat.

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioning Treatment 250 ml

Jos hiuksesi huutavat SOS, tämä tehohoito tuo hetkessä hiuksillesi ensiapua. Hiusnaamio jätetään hiuksiin ja soveltuu käytettäväksi viikoittain. Naamio sisältää hiuksia helliviä ainesosia: bambu-uutetta ja macadamiaöljyä, mitkä vahvistavat hiustuppia. Tämä tehohoito edistää hiusten kasvua ja saa ne kasvamaan vahvempina ja terveempinä.

Mikä tuotesarjan tuotteista houkuttelee eniten?

Terkuin,
Henriikka

P.S.! Kurkkaile Betten Facebookin puolelle ja osallistu mahtavan Marc Anthonyn tuotepaketin arvontaan!