KORRES on saanut alkunsa vuonna 1996 Kreikassa. Ensimmäinen KORRES-tuote oli hunajaa ja aniksensiementä sisältävä aromaattinen yrttisiirappi, jonka resepti pohjautui kreikkalaiseen hunajajuomaan.  Brändin yksinkertainen filosofia pohjautuu korkealaatuisten luonnollisten ja/ tai luomusertifioitujen raaka-aineiden käyttöön sekä tuotteiden silmiä hivelevään estetiikkaan.

KORRESin takana on George Korres, joka opiskeli farmakologiaa Ateenan yliopistossa ja työskenteli Kreikan vanhimmassa homeopaattisessa apteekissa, jota hän myöhemmin päätyi johtamaan.  Vuosien varrella George kerrytti tietotaitoa luonnollisista raaka-aineista ja niiden vaikutuksista, ja vuonna 1996 syntyi Korres Natural Products, jonka ainoa päämäärä oli valmistaa turvallisia, tehokkaita ja kohtuuhintaisia ihonhoitotuotteita, joihin yhdistyy myös mielenkiintoinen esteettinen puoli.

KORRES pyrkii käyttämään arvokkaita ja tehokkaita kreikkalaisia yrttejä. Kasvitieteilijä ja biologi Orestes Davias etsii monimuotoisesta Kreikan kasvistosta ainutlaatuisia kasveja, joita voitaisiin käyttää tuotteiden raaka-aineina. Kasvien etsimisessä otetaan aina huomioon uhanalaisten kasvien suojelu ja niiden vaaliminen. KORRES toimii hienosti tekemällä mm. yhteistyötä paikallisten yhteisöjen, maanviljelysyhdistysten ja yksittäisten luomuviljelijöiden kanssa.

Marraskuun boxissa pääsimme kokeilemaan KORRES White Tea Puhdistusgeeliä, joka oli yksi omista suosikeista boxissa. Tuote puhdistaa tehokkaasti kaiken meikin, myös silmämeikin, kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Jos ihastuit tuotteeseen tai sinua kiinnostaa muut merkin tuotteet, saat nyt korres.fi -verkkokaupasta normaalihintaisista KORRES–tuotteista -20% alennuksen koodilla: villiruusu1512. Koodi on voimassa 15.12.2016 saakka. Verkkokauppaan pääset tästä. Yli 70€ tilaukset saat ilman 6€ toimituskuluja.

Nyt tutustutaan KORRESin Wild Rose -tuotelinjaan, joka sisältää merkin klassikkotuotteita.

korres_wildrose_livbox_15

Wild Rose -tuotteet kosteuttavat, kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Sarjan tuotteet sisältävät villiruusua, jolla on ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Villiruusu sisältää runsaan paketin C-vitamiinia – yhdeksän kertaa enemmän kuin appelsiini – joka häivyttää tehokkaasti pieniä juonteita ja korjaa ihon värivirheitä.

Tuotteissa käytetty villiruusuöljy sisältää runsaasti omega-3-, omega-6- ja omega-9-rasvahappoja sekä A-vitamiinia. Sillä on merkittäviä pieniä juonteita korjaavia ja ihonsävyä tasoittavia ominaisuuksia, lisäksi se kirkastaa ihoa ja antaa antioksidanttista suojaa sekä kosteuttaa ja rauhoittaa.

korres_wildrose_livbox_11

Wild Rose Kirkastava & Ravitseva Kasvoöljy on öljyjen aatelistoa, jolla on merkittäviä pieniä juonteita korjaavia ja ihonsävyä tasoittavia ominaisuuksia, lisäksi se kirkastaa ihoa ja antaa antioksidanttista suojaa sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Öljy on pakattu lasiseen pipettipulloon ja tuotteen ulkonäkö on kerrassaan häikäisevä! Pullossa on villiruusunlehtiä, jotka kauniin ylellisesti laineilevat houkuttelevan öljyn seassa. Tiimimme Mari ihastui tuotteeseen ja sen koostumukseen, joka on lähes vesimäinen ja ihanasti ihoon sulautuva. Tuoksusta tulvahtaa ruusun eri vivahteita. Öljy tuntuu miellyttävältä iholla ja imeytyy lähes hetkessä – ja vain muutama tippa riittää pitkälle! Iho on heti selvästi kirkkaampi ja kuulaampi sävyltään.

Mari huomasi heti, että ihon kuivat kohdat tuntuivat öljyn lisäämisen jälkeen huomattavasti pehmeämmiltä ja sileämmiltä. Öljy on Marin mukaan ehdottomasti huipputuote pintakuivalle sekaiholle ja kokemus on ylellinen! Tuote ihastutti, koska öljy ei jättänyt ihoa liian kiiltäväksi tai rasvaiseksi, siksi öljy soveltui myös meikkivoiteen alle. Meikkivoiteen alla käytettynä öljy toimii hieman kuin pohjustustuote ja saa meikkivoiteen levittymään paremmin. Hyvin monipuolinen tuote ja helppo lisätä ihonhoitorutiiniin.

Tuote sisältää 94,5% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

korres_wildrose_livbox_9

Wild Rose Korjaava ’Yön Yli’ Hoitonaamio on kauneusunien läpimurto! Tuote antaa enemmän, kuin olet aikaisemmin hoitotuotteelta edes uskaltanut pyytää! Villiruusuöljy tehostaa solujen luonnollista uusiutumista unien aikana ja aamulla herätessäsi ihosi on nuorekas ja silkinpehmeä. Tuote sisältää aitoja ruusun terälehtiä ja villiruusuöljyä, jotka sisältävät uskomattoman määrän C-vitamiinia, jonka ansiosta kirkastava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus on erittäin tehokas. Tuote myös korjaa merkittävästi pieniä juonteita ja ihon värivirheitä ja parantaa ihon rakennetta.

Kuulostaa aika ihanalta! Kuka ei haluaisi herätä aamulla virkeän ja hehkeän näköisenä, kuin Ruusunen unestaan? Tuotteen koostumus on todella täyteläinen ja silkkinen. Voide imeytyy nopeasti jättäen iholle miellyttävän ruusuisen, puhtaan tuoksun. Iho tuntuu heti paremmalta ja olo on kuin prinsessalla, joka käy uneksimaan satuprinssistään.

Mari huomasi tuotteen vaikutukset nopeasti; iho muuttuu jo lyhyen vaikutusajan jälkeen pehmeäksi ja sileäksi. Aamulla iho tuntui saaneen muutaman tunnin lisää yöunta ja vaikutti kimmoisammalta ja tasaisemmalta. Nora yllättyi tuotetta testatessaan, että kuivasta huoneenilmasta huolimatta iho pysyi kosteutettuna aamuun asti ja voide imeytyi ihoon, ei tyynyyn.

Tuote sisältää 95,0% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

korres_wildrose_livbox_4

Wild Rose 24-Hour Moisturising & Brightening Cream Kosteuttava voide on ensimmäinen valmistettu KORRES-ihonhoitotuote ja se on edelleen yksi myydyimmistä KORRES-tuotteista ympäri maailmaa. Tuote sisältää savanniruohouutetta, joka takaa pitkäkestoisen kosteutuksen säätelemällä solujen vesitasapainoa. Villiruusuöljy taas häivyttää merkittävästi ihon pieniä juonteita, korjaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihoa.

Voiko koostumus olla samanaikaisesti kermainen ja kevyt? Tämän voiteen on. Täyteläinen voide levittyy kasvoille kevyesti, imeytyy salamannopeasti saaden ihon tuntumaan höyhenen kevyeltä. Ihana ruusuinen tuoksu vie jonnekin kauas historiaan, jolloin viiniä juotiin kultaisista pikareista ja silkkiset iltapuvut hulmusivat lämpimässä kesätuulessa. Jo parin käyttökerran jälkeen huomaan, kuinka yksi ihoarpi näkyy enää heikkona, voide siis todella häivyttää pieniä virheitä. Tuote sopii erinomaisesti myös meikkivoiteen alle, sillä se ei puske päivän mittaan läpi. Pintakuiva ihoni kiittää!

Tuote sisältää 84,6% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

korres_wildrose_livbox_12

Wild Rose Colour Correcting Cream Kosteuttava CC-voide on oikea monitoimituote, joka yhdistää ihonhoidon ja meikkivoiteen ominaisuudet. Voide tasoittaa ja kirkastaa ihoa saaden aikaan raikkaan hehkuvan ja hyvinvoivan ihon. Runsaasti C-vitamiinia sisältävä villiruusu pehmentää pieniä juonteita ja tasoittaa ihon sävyä. Johanneksenleipäpuu ja kiinanpippuri rauhoittavat ihoa, ja E-vitamiini antaa antioksidanttista suojaa. CC-voide on mitä mainion tuote talvisin, jolloin iho tarvitsee ylimääräistä kosteutusta. Tuotteen korkea SPF 30 -suojakerroin antaa suojan aurinkoisille hangille ja kesäpäiville.

Ensimmäinen ajatus tuotteesta on: Vau, CC-voide, joka tuoksuu ruusuille! Näin jokaisen naisen pitäisi aloittaa aamunsa! Kokeilin CC-voiteen levitystä kahdella eri tavalla: kuivalla ja kostealla meikkisienellä. Kuivalla sienellä levittäessä saa peittävämmän ja mattaisemman lopputuloksen. Kuivalla sienellä tuotetta on myös helpompi kerrostaa tarvittaessa. Tuote on sen verran peittävä, ettei erillistä peiteainetta tarvitse. Kuivalla sienellä levittäessä sävy on hitusen tummempi. Vaaleaihoiselle keltapohjainen sävy olisi täydellisimmillään kesällä. Mutta kun voiteen levittää kostutetulla sienellä, lopputulos on kuultavampi ja hehkuva. Kostealla sienellä levitettynä sävy sulautuu ihoon täydellisesti. Tuote jättää luonnollisen tunnun iholle ja puuteroinnin jälkeen iho pysyy mattaisena koko päivän. Pintakuiva iho kiittää, kun puuteria ei tarvitse lisäillä päivän mittaan. Jos sinulla on keskivaalea tai tummempi iho, tuotteesta on saatavilla myös tummempi sävy medium.

korres_wildrose_livbox_14

Wild Rose Exfoliating Cleanser Kevyesti kuoriva puhdistusvoide sopii päivittäiseen käyttöön. Kevyesti kuorivat riisin ja kirsikan siemenet puhdistavat iholta kuolleet solut, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Saippuaton puhdistusaine uudistaa ja kirkastaa ihoa villiruusuöljyn voimin sekä puhdistaa tehokkaasti ihoa samalla kun aloe uute hoitaa ja rauhoittaa.

Emulsiomainen koostumus sisältää pieniä siemenrakeita, jotka kuorivat hellävaraisesti. Iho jää pesun jälkeen ihanan pehmeäksi eikä tunnu yhtään kuivalta! Kevyesti kuorivat puhdistustuotteet ovat siitä ihania, että niitä voi käyttää päivittäin, jolloin iho pysyy tasaisen hyvässä kunnossa. Muutaman käyttökerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu tasaisemmalta.

Sisältää 90,5% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

korres_wildrose_livbox_1

Wild Rose Brightening Eye Cream For Fine Lines & Dark Circles Silmänympärysvoide käy taistoon juonteita ja tummia silmänalusia vastaan. Ja tämä tuote aikoo voittaa! Pehmeä, kirkastava ja kosteuttava silmänympärysvoide palauttaa normaalin ihonsävyn ja tasaisemman rakenteen silmänympärysiholle. Villiruusuöljy häivyttää merkittävästi ihon juonteita ja korjaa värivirheitä. Hiivauute lisää solutason hapenkulutusta, parantaa mikroverenkiertoa ja näin vähentää tummia silmänalusia.  B5-provitamiini vahvistaa voiteen kosteuttavaa vaikutusta.

Sy-voide tuntuu ylelliseltä, imeytyy hyvin vähentäen heti silmien alueen turvotusta. Muutaman käyttökerran jälkeen katse kirkastuu ja värivirheet hälvenevät. Jos kaipaat taydellistä parivaljakkoa, toivo pukilta 24-hour kosteusvoide ja tämä sy-voide! Ja miten ihana huumaava ruusun tuoksu. <3

Sisältää 81,5% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

korres_wildrose_livbox_2

Wild Rose Instant Brightening Mask All Skin Types Kirkastava naamio sopii kaikille ihotyypeille. Villiruusuöljy vähentää juonteita ja ihon värivirheitä. Tarkoin valitut yrttiuutteet häivyttävät ihon pigmenttimuutoksia, lisäten samalla ihon heleyttä. Kirkastava vaikutus on nähtävissä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Naamio on hyvin hellävarainen ja sopii hyvin myös herkkäihoiselle. Naamion ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvojen iho on heti pehmeä ja kirkas. Henna yllättyi, kuinka ilme piristyi hetkessä. Miellyttävän ruusuinen tuoksu ihastutti ja tämä jää kuulemma ehdottomasti Hennalle vakikäyttöön!

Tuote sisältää 93,3% luonnollisia ainesosia ja sopii vegaaneille.

ghsth

Aika arvonnan! Kerro, mikä KORRESin tuote on suosikkisi tai mikä tuote kiinnostaa eniten, ja olet mukana arvonnassa! Arvomme kaksi KORRES-tuotepakettia, jotka sisältävät Milk Proteins 3in1 -puhdistusemulsion sekä Almond Blossom -kosteusvoiteen. Tuotepaketin arvo on 60€. Arvonta päättyy 28.11.2016. Onnea arvontaan! Edit 1.12.2016: Tuotepaketin voittivat Salla ja Sara, onnea!

-Sofia