Moikka taas!

Tiedättekö sen fiiliksen kun kultakutrien väri alkaa kellertämään ja tuntuu kuin mikään ei auttaisi? No, minä ainakin olen kokenut tuon tunteen, sillä hiukseni ovat vaaleanruskeat ja latvoista (haalistuneen) vaaleat. Vaaleat hiukset – varsinkin värjätyt ja vaalennetut – tuppaavat olemaan hauraat ja rasittuneet, joten hiustuotteiden on myös hyvä olla hoitavia ja hellävaraisia. Hiuksillani on taipumus alkaa kellertämään vaaleista kohdista, joten jotain näille hamppuhiuksille oli tehtävä.

Pääsimme tiimin kanssa testailemaan Biozell Professionalin Silver-sarjaa sekä Syväpuhdistavaa Shampoota ja Syväkosteuttavaa Hoitoainetta, joista kerromme fiiliksiä yy kaa koo, nyt!

Kun halutaan ylläpitää hiuksissa (viileä) vaalea sävy, poistaa kellertävyyttä ilman värjäystä ja antaa hiuksille freesi tuulahdus, ovat Biozell Professionalin Silver-sarjan tuotteet omiaan tähän ja sopivat mitä parhaiten juuri vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Pääsimme tiimin vaaleaveriköiden kesken testaamaan näitä, nimenomaan vaaleille laineille tehtyjä tuotteita. Silvershampoo on nimensä mukaisesti hopeashampoo joka kirkastaa hiusväriä samalla kosteuttaen ja UV-suojan antaen. Hopeahoitoaine tehostaa hopeashampoon vaikutusta, kirkastaen hiuksia ja tehden hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Hoitoaineessa on myös hypotuoksu, joten se sopii useimmille hajusteherkille.biozell2

Mari testaili shampoota sekä hoitoainetta vaalennettuihin hiuksiinsa ja tykkäsi paljon. ”Vaalennuksesta oli jäänyt keltaisia vivahteita hiuksiini, mutta jo ensimmäinen käyttökerta taittoi keltaisia suortuvia kirkkaamman vaaleaksi. Vaikka tuotteen väri on todella violetin värinen ja jää vaikuttamaan hiuksiin, niin mitään violetin sävyä ei hiuksiin huuhtelun jälkeen jäänyt”, Mari kertoo. Molemmat olimme sitä mieltä, että hiukset olivat ihanan pehmoiset hoitoaineen jäliltä ja että itse pakkaukset olivat myös kätevät. Itselleni näiden testailu oli yksi mieluisimmista tuotetestailuista koskaan, sillä hiuksillani tosiaan on taipumus alkaa kellertämään ja olen käyttänyt erilaisia hopeatuotteita kauemman aikaa. No, kiikutin tuotteet testiin samana päivänä kun tuotteet saapui toimistollemme. Ihastuin koko sarjaan ja kaikkiin kokeiltuihin tuotteisiin ensisilmäyksellä. Varsinkin fiilistelen shampoota ja Color Mask hoitavaa sävytettä Silver-sävyssä. Hoitava sävyte on tehty värjätyille hiuksille ja poistaa keltaisuutta ja tekee hiuksista viileän vaaleat ja kiiltävät. Sävyte levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin (itse levitin pyyhekuiviin) ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Yhtään suurentelematta – tämä pelasti hiukseni! Sävyte kestää hiuksissa 6-8 pesua ja taittaa minun kellertävien kutrieni sävyä, jättäen hiukset luonnollisen viileän sävyisiksi. Kerroinko jo, että tuotteita saa esimerkiksi hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan. Sävytteellä on hintaa noin 9 euroa ja siitä saa pakkauksen mukaan noin 2-3 koko pään peittävää hoitoa – edullinen kotikonsti hiusvärin freesaukselle! Ja näitä sävyjä löytyy herkullisesta pinkistä herkkään ohraan!
biozell1

Syväpuhdistava Shampoo on oiva valinta kun halutaan poistaa muotoilutuotteiden, silikonien ja veden epäpuhtauksien aiheuttamat kerääntymät hiuksista. Syväpuhdistävä shampoo puolestaan sopii vaaleahiuksisille siitä syystä, että se poistaa vaaleasta hiuksesta esim. kuparista ja mineraaleista aiheutuvia värjäymiä, kuten vihreyttäSofia piti erityisesti shampoosta, sillä se pesee hellävaraisesti parin päivän muotoilutuotteet hiuksista pois ja tuntuu hiuspohjassa miellyttävältä, eikä kuivata. Syväkosteuttavan hoitoaineen käyttöä suositellaan aina syväpuhdistavan shampoon käytön jälkeen. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät, siinä on hypotuoksu ja UV-suoja. Oikea superpakkaus siis! Hoitoaine sopii hyvin yhteen syväpuhdistavan shampoon kanssa. Parhaimman hoitavan vaikutuksen saa, kun antaa hotoaineen vaikuttaa pidemmän aikaa, eli noin 3-5min. Sofia vinkkasi että hoitoainetta voi myös käyttää osana hiusten tehokosteuttavaa spesiaalihoitoa, jossa ensin imeytetäään hiusöljyä hiuksiin, pestään hiukset ja lopuksi lisätään hoitoaine ja annetaan vaikuttaa 30 min. Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan ja superhoito lopetetaan hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella. Hiukset kiittää ja kiiltää!

Tästä pääset tsekkaamaan Biozellin shampoita ja hoitoaineita ja tästä pääset lukemaan lisää hoitavista sävytteistä. Biozellin tuotteita on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Ja sitten odotettuun arvontaan: kerro, mikä on sinun paras hiustenhoitovinkkisi ja olet mukana huippuhyvässä arvonnassa, jossa tällä kertaa arvotaan kaksi tuotepakettia! Yksi tuotepaketti sisältää Silver-sarjan tuotteita ja toinen paketti sisältää Syväpuhdistavan shampoon ja syväkosteuttavan hoitoaineen. Arvonta kestää 25.8.2016 klo.15 saakka. Muista mainita kommentissasi kumman paketin mieluummin kotiuttaisit. EDIT 25.8: Arpaonnetar suosi tällä kertaa Seijaa ja Marikaa, onnea!

-Disa