Kategoria: Hyvinvointi

Ihon suojaaminen auringolta

Emme voi elää ilman aurinkoa, mutta liikaakaan ei ole meille hyväksi. Auringon kanssa kannattaa olla varovainen, sillä auringosta saamme hyvän D-vitamiinin lisäksi myös haitallisia UVA- ja UVB-säteilyä, joka voi runsaina annoksina johtaa ihosyöpään (melanooma ja basaliooma). Onneksi jopa 95 % ihosyövistä voidaan estää suojautumalla oikein.

Lue lisää

Kahden aineksen nutellakakku

Laura Kaapro on kehitellyt kakkureseptin, jolla ei taitamatonkaan leipoja voi epäonnistua. Herkulliseen nutellakakkuun tarvitset nimittäin vain kahta ainesosaa. Vain kananmunien erottelussa kannattaa olla tarkkana, ettei valkuaisiin jää keltuaista!

Lue lisää

Helppo smoothie bowl – kokeile valmistaa trendikästä superaamiaista itse!

Smoothiebowl on kaikkien huulilla ja lautasella aamuisin. Kuvankauniit annokset valtaavat instatilit ja annos näyttää kadehdittavan kauniilta, nams. Smoothiebowl on kuin smoothie, mutta se nautitaan hieman paksumpana ja kulhosta. Annos koristellaan superfoodeilla, pähkinöillä ja marjoilla. Ravinnerikas aamiainen on todella helppo valmistaa minuuteissa itse.

Lue lisää

8 energisoivaa ruokaa, jotka auttavat taistelemaan väsymystä vastaan

Alkaako sinuakin ramaisemaan lounaan jälkeen? Houkuttelisivatko torkut enemmän kuin läppärin eteen palaaminen? Aamukahvin vaikutukset alkavat jo haihtua kehosta, univaje muistuttelee itsestään ja keho keskittää voimansa juuri syömäsi lounaan sulattamiseen. Seitsemän ravitsemuksen asiantuntijaa listasi omat voimaruokansa väsymyksen selättämiseen.

Lue lisää
  • 1
  • 2

Kategoriat