Isänpäivä kurkkii jo kulman takana! Lahjan löytäminen voi viedä paljon aikaa, ja hyviä ideoita lahjaksi on vaikea keksiä. Varsinkin omalle isälle lahjan löytäminen voi olla hirveän vaikeeta! Mitä ostaa lahjaksi henkilölle, jolta löytyy jo kaikkea?

Mitäpä jos antaisit isällesi tällä kertaa ylellisen hemmottelulahjan, jota hän ei varmaan itse lähtisi ostaamaan? Ted Bakerin uusi  Ted’s Grooming Room- miesten hoitosarja on luotu perinteitä kunnioittaen, jotta voi saada autenttisen parturikokemuksen omassa kotikylppärissään. Hoitosarja haluaa kunnioittaa alkuperäistä turkkilaista parranjorituaalia, ja siksi se on luotu ainutlaatuisella tavalla käyttäen apuna luonnon omia tehoainesosia. Kurkataanpas tarkemmin, mitä kaikkea hoitosarjasta löytyy!

FACE WASH 

Ihonhoitorutiineista tärkeimmät ovat ihon puhdistaminen ja kosteuttaminen. Erityisesti ihon iltapuhdistukseen on syytä satsata. Tämä kasvojen puhdistusaine puhdistaa ja kuorii ihoa poistaen päivittäiset epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvaisuuden iholta. Kun miehet, ainakin omasta kokemuksestani, eivät aina jaksa käyttää sekä kasvojen puhdistusvoidetta että kuorintaa, tämä tuote on täydellinen ratkaisu! Seesami- ja pistaasiöljy pehmentävät ja hoitavat samalla kun kahvi- ja meripihkauute energisoivat ja virkistävät. Vinkki: käytä kasvojenpesuainetta pre-shave hoitona! Täydellinen tapa aloittaa päivä,

KOSTEUSVOIDE

Sään vaihtelut ja päivittäinen parranajo kuivattavat usein miesten ihoa. Kosteusvoiteen ansiosta iho pysyy kosteutettuna ja pehmeänä. Tämä nopeasti imeytyvä kosteusvoide sopii sekä päivä- ja yökäyttöön. Kirpeä kirsikkaöljy ja moringauute suojaavat ihosoluja vanhenemiselta ja ilmansaasteilta. Vinkki: käytä post-shave tuotteen tapaan rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa.

SHAVE GEL

Hyvä parranajogeeli tekee parranajosta tehokasta, ja jättää iholle kosteutetun ja raikkaan tunteen. Antioxidanttina toimiva E-vitamiini auttaa pehmentämään ihoa ja vähentää terän aiheuttamaa ärsytystä, jättäen ihon pehmeäksi ja mukavan tuntuiseksi parranajon jälkeen. Plussaa hyvästä tuoksusta! Vinkki: pese iho ennen parranajoa. Pesu aukaisee ihohuokoset ja pehmittää karvan.

HAIR & BEARD SHAMPOO

Partashampoo tai muu parranpesusaippua on ehdottomuus parrakkaan miehen kylppärissä. Normaalilla shampoolla tai suihkusaippualloa peseminen kuivattaa partaa merkittömästi. Siksi parta- ja hiushampoo on täydellinen 2-in-1 tuote, joka on tehty sekä hiusten että parran pesuun! Se jättää ihon ja parran kauttaaltaan puhtaan ja hoidetun tuntuiseksi. Aloe vera sekä juustokuminauute autavat suojaamaan herkkää parranalaista ihoa, samalla siloittaen karvatuppea ja jättäen karvan pehmeämmäksi. Kahviuute elvyttää myös kuivaannutta päänahkaa. Vinkki: jätä shampo hiuksiin 1-2 minuutiksi taataksesi ekstrapehmeän lopputuloksen.

HAIR MUD

Hiusvahat ja geelit ovat löymättömiä erityisesti lyhyiden hiusten muotoilussa. Tämä tuote takaa pitkäkestoisen lopputuloksen ja antaa hiuksiin mattamaisen  pinnan, joka tekee hiusten muotoilusta helpompaa. Juustokumina- ja oliiviöljyuute auttavat parantamaan hiusten terveyttä samalla lisäten tekstuuria ja pitoa. Vinkki: Stailaa hiukset haluttuun muotoon niiden ollessa vielä kosteat taataksesi luonnollinen lopputulos.

BEARD OIL

Partaöljy on parranhoidon kannalta tärkein tuote. Partaöljy hoitaa partakarvaa ja ravitsee sitä, muta ensisijaisesti partaöljyn tarkoitus on hoitaa ihoa karvan alla. Tällä kevyellä koostumuksella pehmennät partakarvoja, samalla kosteuttaen herkkää kasvojen ihoa. Oliiviöljyuute vahvistaa karvaa samalla kun valkohilppa- ja jojobaöljyt pehmentävät ja lisäävät kiiltoa. Vinkki: lisää muutama tippa öljyä kämmenelle ja hiero kevyesti partaan. Stailaa parta kuten normaalisti. Öljy sopii erinomaisesti kääntämään viiksikarvat ylöspäin!

COLOGNE

Tuoksu viimeistelee parranajohetken ja kääntää päät! Sarjan tuoksu on saanut inspiraationsa perinteisestä turkkilaisesta after shave – tuotteesta. Päätuoksusta tulee esiin greippi ja sitruuna, joita tasapainottavat nahan, mustapippurin ja myskin tuoksut. Lopputuloksena on puhdas, maskuliininen tuoksu, joka viipyy iholla pitkään parranajon jälkeenkin. Vinkki: taputtele iholle iholle parranajon jälkeen sulkeaksesi ihohuokoset ja estääksesi ihoärsytystä!

Hoitosarjan tuotteet ovat saatavilla Stockmann tavarataloista ja verkkokaupasta, Sokos ja Sokos Emotion myymälöistä sekä sokos.fi verkkokaupasta ja Ego-myymälöistä.

Psst! Marraskuun Betten tilaajien kesken arvotaan tuotesetti sisältäen kaikki Ted’s Grooming Room hoitosarjan tuotteet (arvo n. 200€)! Jos et ole vielä tilannut omaa marraskuun Betteä, niin kannattaa tehdä se nyt!

 

Terkuin ❤️

Fanny/ Bette Box