On vuoden 2016 ensimmäisen LivBoxin esittelyn aika. Uusi vuosi on otettu vastaan raikkain ottein ja uusin tunnelmin. Tammikuun LivBoxista löytyi tuotteita niin sisäisen kuin myös ulkoisen hyvinvoinnin tueksi. Nyt katsotaan tulevaisuuteen entistä hurmaavampana ja heleämpänä kuin aikaisemmin!

Jokaiseen boxiin oli pakattu SB12 -suuvesi, Cutrinin hiuspohjan hoitovoide ja Lumenen silmänrajaustussi. Vaihtoehtoisina tuotteina boxista löytyi tällä kertaa philosophyn anti-aging voide tai antioksidanttiseerumi sekä Tenan vartalovoide tai Herbinan kuorintavoide. Pakkasimme myös jokaiseen boxiin ylläriksi Anydayn pähkinäpussin ja Salus -vitamiinijuoman. Terveydeksi!

(Kuvan lähde: Maija Ahonen Instagram)

SB12 suuvesi oli mitä mainioin tuote raikkaan vuoden aloitukseen. Best Seller -tuotteella on ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus, joka varmistaa ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi. Raikastavan vaikutuksen lisäksi suuvesi sisältää myös fluoria ja hoitaa siksi myös hampaita. Eli nyt jos koskaan, annetaan niille joulusuklaan aiheuttamille rei’ille kyytiä! Sofia ihastui tähän raikkaaseen suuveteen, ja kertoi raikkauden tunteen säilyvän luvatusti.

Kun pakkaset paukkuu ja pipo tulee enemmän kuin tarpeeseen, on hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja avuksi kutiavalle päänahalle! Cutrinin hiuspohjaan jätettävä pitkäkestoinen tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer -voiteen kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Emilia tuntee tuotteen entuudestaan ja hehkuttaa voidetta, jota on helppo annostella ongelmakohtiin aina tarvittaessa. Levitä voidetta illalla ja anna vaikuttaa yön yli.

Kukapa ei ole taistellut silmänrajauskynän kanssa? Enää ei LivBoxaajien tarvitse! Lumenen True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussilla teet taianomaisen tarkan ja intensiivisen, viettelevän rajauksen. Silmänrajaustussin runsaspigmenttinen, nopeasti kuivuva, vettähylkivä ja tahraamaton koostumus pitää rajauksen virheettömänä ja siistinä koko päivän. Tussissa on erityisen hyvä ja ergonominen muotoilu. Tästä tuli Eijan lemppari syvän mustan värin ja helposti tehtävän, tarkan levityksen ansiosta.

Herbinan Energy Boost -kuorintavoiteen kasvipohjaiset rakeet kuorivat ihoa hellävaraisesti, samalla kun sitrustuoksu vie ajatukset trooppisille leveysasteille. Kuorinta kirkastaa ihoa ja sopii mainiosti käytettäväksi ennen seerumin tai kosteusvoiteen levitystä.

Tammikuun LivBoxista saattoi vaihtoehtoisena tuotteena Herbinan sijaan löytyä Tenan vartalovoide. Sileä ja pehmeä iho – Tenan vartalovoiteella tämä onnistuu! Dermatologisesti testattu runsas monitoimivoide sisältää luonnollisia öljyjä sekä E-vitamiinia. (Edellä mainittu tuote ei esiinny kuvassa.)

Laadukkaita philosophyn tuotteita löytyi tämän kuun LivBoxista kahta vaihtoehtoa. Miracle Worker anti-aging kosteusvoiteessa on korkea antioksidanttipitoisuus, joka suojaa ja auttaa ikääntyneen ihon kunnon palauttamisessa. Ihosta tulee kirkkaampi ja elinvoimaisempi – kuin pieni ihme purkissa! (Edellä mainittu tuote ei esiinny kuvassa.) Omaksi boxin suosikkituotteeksi nousseen when hope is not enough -seerumi tekee ihosta kimmoisan ja heleän. Pari tippaa tätä maagista antioksidanttiseerumia auttaa soluja palautumaan ja säilyttämään nuorekkuutensa. Käytän tuotetta illalla kuorinnan jälkeen ja levitän seerumin päälle kosteusvoidetta.

Pähkinöillä on tunnetusti monta hyvää terveysvaikutusta ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Halusimme yllättää LivBoxaajia terveellisellä ja hyvänmakuisella välipalalla, ja mikä ei sopisi paremmin kuin Anydayn pähkinäpussit? Pähkinöitä löytyi kahta eri rapeaa vaihtoehtoa: Selection -lajitelma ja Cashew -pähkinäpussukka. Nam!

Salus -vitamiinimehuja löytyi kolmea eri vaihtoehtoa: Floradix, Alpenkraft ja Magnesium. Vitamiinipommit ovat oiva lisä terveellisten elämäntapojen oheen. Mehut sisältävät tarkoin valittuja yrttejä ja ainesosia, jotka vaikuttavat terveyteen eri tavoin.

Tammikuun on tosiaan toivoa täynnä – näillä on mukava aloittaa uusi vuosi!

-Disa