Tammikuun boxi oli ihka ensimmäinen Bette Box, joka otettiin vastaan avosylin. Tammikuussa boxiin pakattiin tuotteita raikkaaseen talvilookkiin. Boxista löytyi Maybellinen uutuusmaskara, Manna Kadarin poskipuna, Tresemmen muotovaahto, Evon tyvisuihke ja Lumenen kosteusvoide.

Maybelline Falsies Push Up Drama Angel Maskaralla saat ripsistäsi dramaattisesti kohotetut ja siipimäistä irtoripsiefektiä. Maskaran innovatiivisessa harjassa on kumiharjakset vain yhdellä puolen harjaa. Harjassa on sekä lyhyitä että pitkiä harjaksia. Lyhyet harjakset levittävät väriä pienimpiikin ripsiin, jolloin saat ripsiisi äärimmäistä tuuheutta. Pitkät harjakset levittävät ripset siipimäisesti. Tuote nousi kuukausikyselyssä top kolme pidetyimpien tuotteiden joukkoon!

”En ollut koskaan nähnyt vastaavaa harjasta ripsivärissä, se kiinnitti huomioni. Muutaman käyttökerran jälkeen ihastuin harjakseen, sillä se levittää ripsivärin tasaisesti ja ilman paakkuja. Myös alaripsiin levittäminen on helppoa tarkalla harjaksella.  -Nora, Bette Box”

Manna Kadar Paradise Blush Poskipuna on silkkinen ja heleän persikankukan sävyinen puuteriposkipuna, jota rohkeimmat voivat käyttää myös luomivärinä. Kevyt koostumus levittyy tasaisesti ja tuo kasvoille kauniin, talveen sopivan hehkun.

”Meikkipussini uusi suosikki. Loistava pigmentti ja levittyy kauniisti. -Veera, @vieruska”

Tresemme Max The Volume Root Lift & Texture Foam Muotovaahto antaa hiuksille maksimaalista ja pitkäkestoista tuuheutta. Kevyt koostumus pirskahtaa ulos pullosta ja omenan kirpeä tuoksu huumaa heti. Tuotteesta saa kaiken irti, kun tuotetta annostellaan pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivataan hiustenkuivaajalla.

Evo Root Canal Tyvisuihke antaa histen tyveen ryhtiä ja rakennetta. Tyvisuihketta suihkutetaan pyyhekuivien hiusten tyveen ja annetaan kuivua vapaasti tai kuivataan hiustenkuivaajalla. Tehokas mahtiryhtituote oli yksi top kolme pidetyimmistä tuotteista.

Lumene Lähde Kasvovoide kosteuttaa pakkasen ja kuivan ilman koettelemaa ihoa. Boxissa oli saatavilla kolme eri sarjan kosteusvoidetta eri ihotyyppien mukaan: kuivalle iholle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Nopeasti imeytyvä voide jättää ihon välittömästi raikkaaksi. Sopii hyvin meikin alle. Tuote vakuutti myös tilaajat ja tuote nousi top kolmen joukkoon!

”Testasin kahta eri ihotyypin voidetta ja pidin molemmista. Käyttökokemus oli täydellinen: uudistunut pakkaus oli kaunis ja ylellinen, voiteen raikas tuoksu virkisti ja kermainen koostumus imeytyi hyvin eikä ärsyttänyt atooppista ihoa. -Mari, Bette Box”

Näillä ihanuuksilla on helppo päivittää talvilookki! Talvi-ihoa hoidetaan kasvovoiteella, jonka jälkeen raikas meikki on helppo viimeistellä maskaralla ja poskipunalla. Ja hiustuotteita yhdessä käyttämällä saadaan hiuksiin luotua ammattimainen pito, joka pitää hiukset kuosissa pipon allakin. Aika kiva kokonaisuus, vai mitä?

-Sofia