Haluatko tuuheat ripset? Ota muistivihko esiin ja kerää vinkit talteen.

Videossa esiintyvä nuori nainen saa jatkuvasti kehuja ripsistään. Ihmiset usein erehtyvät luulemaan, että hänellä on ripsipidennykset tai tekoripset. Totuus on kuitenkin ihan toinen, sillä hän on löytänyt täydellisen tekniikan ripsivärin laittamiseen.

Unohda siis rasittavat tekoripset ja ripsipidennykset. Opettele sen sijaan tämä tekniikka ja korosta kauniita silmiäsi luonnollisen tuuheilla ja pitkillä ripsillä.

Alta voit lukea ohjeet ja kokeilla tätä itse:

  1. Ensimmäiseksi taivuta ripset käyttämällä yksinkertaista ripsentaivutinta. Aloita taivutus kohottamalla kevyesti luomea ylöspäin ja taivuta mahdollisimman läheltä luomea, jotta ripsesi saavat kauniin kaaren juuresta lähtien. Purista ripsiä taivuttimen välissä noin 10 sekuntia.
  2. Käyttämäsi ripsivärin tulisi olla hieman kuivahtanutta, sillä juuri avattu juokseva ripsiväri pakkautuu helposti ja saa ripsesi näyttämään epäluonnollisilta. Voit pitää uuden maskaran korkkia auki jonkin aikaa ja antaa sen hieman kuivua ennen käyttöä.
  3. Ota maskaran harjaan sopiva määrä väriä ja aloita levittäminen ripsien juuresta niin, että kosketat harjalla hieman silmäluomea. Harjaa alhaalta ylös hitaasti kääntäen harjaa vastapäivään. Tämä niksi luo ripsille kauniin kaaren muodon.
  4. Erottele ripset toisistaan heiluttamalla hieman harjaa samalla kun lisäät väriä ripsiin. Voit myös luoda lisää tuuheutta lisäämällä ripsiväriä ripsien toiselta puolelta, eli silmäluomen puolelta kevyesti kääntämällä harjaa myötäpäivään.
  5. Älä hätäänny jos saat ripsiväriä silmäluomelle, vaan anna sen kuivua ja pyyhi pois kevyesti topsipuikolla.

Katso videolta tarkemmat ohjeet: