Niinhän siinä sitten kävi! Voittajaksi valikoitui herra Trump. Trump on erikoisen tyylin omaava yksilö. Kampanja-aikoina Trump on nähty tummassa puvussaan ja punaisessa voimakravatissa. Ennen vaaleja Trump vaihteli tyyliään hieman enemmän ja jopa hiusten väri muuttui fiiliksen mukaan. Alla valokuvia Trumpin tyylistä vuosien varrelta.

 

Golden Locks

Trumpin hiukset ovat olleet puheenaihe läpi vuosikymmenten. Kuten kuvasta näkyy, ylikampaus oli kova juttu jo Donaldin nuoruudessa.

trump wizzed

Lähde: wizzed.com

 

Donald goes Miami Vice

Donald pyrkii näyttävyyteen monella tapaa. Tuplaraput kotona ovat tietenkin näyttävyyden A ja O. Miami Vice pukeutuminen vaatii ilman muuta tummemman kuontalon.

Lähde wizzed.com

 

Sävy sävyyn!

Donaldin Lady-friendsit ovat aina viimosen päälle. Sävy sävyyn daamin kanssa pukeutuminen on usein Trumpin juttu. Kuvassa ensimmäinen vaimo Ivana Trump.

Lähde: wizzed.com

 

80-luvun raidat

Donald 80-luvulla. Raidallinen kuosi on nyt tehnyt tuloaan takaisin jo jonkin aikaa! Myös mattainen oranssi toimii. Ja huomaa normaalia nöyrempi ilme, joka tekee Trumpista hieman helpommin lähestyttävän.

trump-1987-lifeandstylemag

Lähde: Getty Images

 

Kirjava iho, valkoiset hampaat ja comb-over

Trump on tottunut voittaja. Tyyliin kuuluu nykyään värikkäät ja silmiinpistävät solmiot, itseruskattavat voiteet sekä hiusgeeli. Laitetut hampaat luovat loppusilauksen!

trump-2010-lifeandstylemag

Lähde: Getty Images

Katso myös täpärästi vaalit hävinnyt Rouva Clintonin muuttuva tyyli.