On aika paljastaa viimeinen syyskuun bloggaajaboxin bloggaaja! Tänään on vuorossa SN Makeup -blogin Emilia! Meikkaamista ja maskeeraamista itseoppinut Sanna-Emilia toteuttaa pitkäaikaista haavettaan tulla kauneuden ammattilaiseksi, ja opiskelee parhaillaan maskeeraajaksi Makeup Academyssä. Blogissaan hän keskittyy kaikkeen kauneuteen liittyvään, mutta pääsosassa ovat ihanan leikkisät ja rohkean värikkäät meikit ja meikkikuvat. Emilia haluaa blogillaan inspiroida lukijoitaan, ja inspiraation lähteitä ei hänen blogistaan puutu!

IMG_0490

Emilian kertoo vielä itsestään ja blogistaan:

”Kiinnostukseni kosmetiikkaa ja ehostusta kohtaan alkoi muutama vuosi sitten. Olen aina ollut hyvin taiteellinen ja pidän luovasta työskentelystä, joten meikkaaminen on aivan täydellistä puuhaa minulle ja pääsen toteuttamaan ideoitani. Kasvot ovat minulle kuin tyhjä kangas, johon pääsee uudelleen ja uudelleen luomaan taideteoksen.

Blogissani jaan päivän meikkikuvia, meikkivinkkejä, tuotearvosteluja sekä videotutoriaaleja, ja joskus hypätään myös lifestylenkin puolelle. Blogini on todella suuressa osassa elämässäni ja kehitän sitä suurella intohimolla. Haluan välittää sitä kautta innostustani meikkaamista kohtaan ja toivon, että se sama innostus tarttuisi myös lukijoihini. Sanonkin hyvin usein, että meikkaamisen tulisi olla hauskaa ja rentouttavaa!”

Syyskuun boxiin pakataan todellinen tuotesarjansa edelläkävijä ja klassikko, joka on Emilian suosikki siksi, että tuote kesyttää pahimmankin takkutukan!

Jos haluat syyskuussa testata mm. Emilian lempparin, niin nyt äkkiä tilaamaan, sillä boxit käyvät vähiin. Tilaamaan pääset tästä.

Tule jo syyskuu, tule jo boxi!

-Sofia