Syyskuun bloggaajaboxiin pakataan seitsemän bloggaajan suosikkituote, joista yksi on kauneusvloggaaja MakeupPirita-vlogin Piritan lemppari! Pirita on vlogannut jo vuosia ja tuo jokaiselle videolleen mukaan iloisen ja sympaattisen persoonansa. MakeupPirita-vlogissa nähdään kaikkea kaunista mm. meikki- ja kynsitutoriaaleja, shoppailuilta mukaan tarttuneita ihanuuksia, käyttökokemuksia kosmetiikkatuotteista, suosikkituotteita ja mahtuu mukaan myös vähän kaikkea muutakin. Ja tietysti myös boxien esittelyä. 😉

Näin Pirita kertoo itsestään ja vlogistaan:

”Olen intohimoinen kosmetiikkabongari. Testailen huulipunia ja ripsareita hikihatussa ja rakastan sitä! Vlogannut olen yli kolme vuotta eikä loppua todellakaan näy. On ihanaa jakaa ihania asioita joita on löytänyt. Aiheet vaihtelevat laajasti. Meikit, hiukset, vaatteet, kynnet, shoppailu, parfyymit, laukut, kauneus… Kaikki naiselliset asiat ovat ihania. :)”

1kuva Pirita

Pirita tietää, että kiireiselle äiti-ihmiselle on hyvin tärkeää tuotteiden helppous ja nopeakäyttöisyys arjessa. Jouduttuaan silmien laserleikkaukseen, joka herkisti silmiä, täytyi Piritan etsiä monille käyttämilleen tuotteille uudet korvaajat. Nyt Pirita on löytänyt uuden suosikin silmilleen. Tämä herkille silmille sopiva tuote pakataan syyskuun boxiin. Mikäköhän se mahtaapi olla..? 😉 Jos jännittää, kannattaa varmistaa että saat oman boxin syyskuussa. Tästä pääset tilaamaan vaikka heti!

– Sofia