Syyskuun LivBoxiin pakataan bloggaajien suosikkituotteita. On aika paljastaa toinen bloggaaja, jonka lemppari pakataan syyskuun boxiin. Ja hän on jo vuodesta 2009 lähtien blogannut, kauneus- ja lifestylebloggaaja Karkkipäivä-blogin Sanni!

Sannin blogissa innostutaan kosmetiikasta, matkaillaan pienellä budjetilla ja hyräillään keittiössä.  Sanni on koulutukseltaan kosmetiikkamyyjä ja hän paneutuu blogissaan kauneuden saralla mm. ihonhoitoon, tuotteiden raaka-aineisiin, tuotelupauksiin ja tarjoaa meikki-inspiraatiota. Karkkipäivä on kaiken kaikkiaan Sannin hyvän mielen paikka, jossa yhdistyy kaikki häntä inspiroivimmat asiat.

Näin Sanni kuvailee blogiaan:

”Karkkipäivä on kauneuspainotteinen lifestyle-blogi jota emännöi ruokaa, kosmetiikkaa ja matkailua rakastava Sanni, ikuinen ”Petra Pan”. Karkkipäivässä jutustellaan kosmetiikasta niin huumorilla kuin kriittisestikin, sukeltaen välillä pintaa syvemmälle markkinoinnin ja valmistuspuolen maailmaan, välillä vain ihastellen maailman täydellisintä luomivärin sävyä.”

Sanni_15052014_2

Syyskuun boxiin pakataan tuote, joka on yksi Sannin tärkeimpiä luottotuotteita, johon hän tarttuu päivittäin ja jota ilman hän ei enää pärjäisi. Tämä näppärä veijari piristää ilmeen sekunneissa kuin huomaamatta. Ja jos katsomme Sannin kuvaa, minulle kelpaisi yhtä freesi ja pirteä lookki! 🙂

Jos haluat päästä syyskuussa testaamaan mm. Sannin suosikkituotetta, tilaamaan pääset tästä.

– Sofia