Syyskuun LivBox on yksi vuoden suosituimmista teemaltaan, sillä se tulee sisältämään suosittujen kosmetiikka- ja lifestylebloggaajien suosikkituotteita! Ei kannata ujostella, vaan hoitaa tilaus kuntoon heti tästä, jottet vain jää ilman! Tulemme paljastamaan kaikki syyskuun boxin bloggaajat blogissamme yksi kerrallaan. Jokainen bloggaaja kertoo myös vihjeen siitä, mikä tuote boxiin on tulossa. Kannattaa siis seurailla tarkaan blogiamme! Nyt on aika paljastaa ensimmäinen bloggaaja, jonka suosikkituote boxista tulee löytymään.

Syyskuun boxiin pakataan tuote pääyhteistyöbloggaajaltamme Glitz & Glam -blogin Minnalta. Minna ei esittelyjä kaipaa, sillä tämä taitava supernainen bloggaa ahkerasti omassa blogissaan ja on tuttu vieraskynä blogissamme kuukausittain. Annetaan Minnan kertoa itsestään ja blogistaan omin sanoin.

”Hei vaan kaikille! Olen saattanut tulla monelle teille tutuksi LivBoxin blogista vierailevana bloggaajana, sekä aikaisemmin boxeissa olleiden suosikkituotteideni kautta. Esittäydyn kuitenkin uudelleen. Olen Minna ja kirjoitan kauneusblogia Glitz & Glam. Olen 33-vuotias meikkaaja-maskeeraaja. Bloggaamisen lisäksi työskentelen kauneusalalla, mutta tänä syksynä minua odottavat uudet tuulet opiskelujen parissa ammattikorkeakoulussa. Työn ja opiskelun lisäksi elämääni tuovat sisältöä kaksi lasta, aviomies ja kissa. Glitz & Glam -blogini on kauneus- ja kosmetiikkapainotteinen, mutta toisinaan blogissani kurkistellaan pintaa syvemmälle ajatuksiini, sekä elämääni. Tervetuloa myös minun blogini puolelle nappaamaan vinkkejä ihonhoidosta meikkaukseen ja hiusten hoidosta uusimpiin kynsilakkasävyihin.”

missw16

Minnan tuote tulee selektiiviseltä kosmetiikkabrändiltä, joka on myös yksi livboxaajien suosikki ja toivebrändi. Minna vihjaa tulevasta seuraavaa:

”Ammattilaisten arvostama merkki, jonka tuotteisiin itsekin luotan niin siviilissä, kuin kauneusalan työssäni.”

Hmmm, aika mystistä.. Tästä se taas alkaa, syyskuun boxin odottaminen ja paljastusten jännittäminen. Onkohan lempparibloggaajasi mukana? Jotta pääset syyskuussa testaamaan mm. Minnan lempparia, saat tilattua oman boxisi tästä.

– Sofia