Syyskuun LivBoxiin pakataan bloggaajien suosikkituotteita. Suosikit tulevat sisältämään livboxaajien lempibrändejä, värikosmetiikkaa ja kaikkea kivaa. 😉 Boxiin pakataan ammattiurheilijan, Eevsku-blogin Eveliinan lempparituote! Eveliina on liikunnanohjaaja, kouluttaja ja valmentaja, jonka sydäntä lähellä on laji, jossa hän myös ahkerasti kilpailee: IFBB Women’s Fitness. Eveliina kirjoittaa blogissaan hyvällä fiiliksellä ja avoimella asenteella hyvinvoinnista, treenaamisesta, ravinnosta, kilpaurheilusta ja urheilijan arjesta.

Näin Eveliina kuvailee itseään ja blogiaan:

”Moikka, olen Eveliina ”Eevsku” Tistelgren, 25 -vuotias ammattiurheilija (women’s fitness) ja bloggaaja sekä juuri valmistunut liikunnanohjaaja AMK. Blogissani kerron urheilijan elämästäni, joka on paljon muutakin kuin treenaamista, vaikka tavoitteenani onkin olla maailman huippu lajissani. Olen erittäin kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka tarkoittaa minulle balanssia elämässä. Terveellinen ravinto, toiminnallinen keho ja innostunut sekä onnellinen mieli ovat asioita, jotka vievät minua eteenpäin. Välillä matkustellaan ja välillä valmistaudutaan kilpailuihin – välillä tehdään molempia yhtä aikaa.”

eevsku

Jotta kovaa treenaavalla Eveliinalla pysyy iho pehmeänä ja hyvässä kunnossa, ovat ihonhoitotuotteet erittäin tärkeässä osassa treenikassia. Eveliina panostaa mahdollisimman luonnollisiin tuotteisiin aina kun mahdollista. Syyskuun boxiin pakataan tuote, joka on jäänyt ehdottomasti vakiovarusteeksi Eveliinalle niin treenikassiin kuin omaan kylpyhuoneeseen. Tuotteen raikas tuoksu saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon!

Kokonaisvaltaista hyvää oloa suoraan purkista? Kyllä, tänne kiitos! Jotta pääset piristämään syksyn alkuasi, teet sen helpoiten boxin parissa. Ja boxin pariin pääset tästä. 😉

– Sofia