On aika paljastaa syyskuun kuudes bloggaaja, jonka lempparituotteeseen pääsemme tutustumaan ensi kuun boxissa. Syyskuun boxiin pakataan kosmetiikkabloggaaja Better Nail Day -blogin Tean suosikkituote! Päästän Tean heti kertomaan itsestään ja blogistaan, mutta sen verran vinkkaan, että kannattaa käydä kurkkaamassa Tean kynsipostauksia, vau millaista jälkeä!

”Tervehdys kaikille LivBoxaajille! Kirjoitan Better Nail Day -blogia, ja nettimaailmassa seikkailen nimellä Sissi. Rakkaus kosmetiikkaan ja etenkin kynsien laittoon on ollut osa elämääni ihan varhaisesta teini-iästä asti. Bloggaajana edustan ikäni (40+) puolesta aikuisempaa osastoa, mutta ikähän on tunnetusti vain numeroita ja mielenkiintoiset harrastukset pitävät mielenkin virkeänä. Perheeseeni kuuluu pari teini-ikäistä ja pieni lauma lemmikkejä; kolme kissaa ja gerbiilejä. Blogini täyttää tänä vuonna 5v. Alussa kirjoittelin pääasiassa kynsistä, mutta myöhemmin aihepiiri on laajentunut käsittelemään oikeastaan kaikkea kosmetiikkaa, hiuksia, ihon- ja vartalonhoitoa ja joskus jotain ihan muutakin.

betternailday_ISO

Suosin kosmetiikassa pääasiassa kohtuuhintaisia tai edullisia vaihtoehtoja. Kynsien lakkaukseen ja koristeluun sen sijaan panostan enemmän, vaikka huokeammiltakin merkeiltä löytyy erinomaisia tuotteita. Ylipäätään kosmetiikkatarjonta on viime vuosina lisääntynyt huimasti niin kivijalka- kuin nettikaupoissakin ja merkkien kirjo on valtava. Monet aiemmin hankalasti saatavat kosmetuotteet ovat nykyään kaikkien ulottuvilla. Blogini kautta minulla on ollut mahdollisuus tutustua lukuisiin uusiin tuotteisiin ja julistaa kosmetiikan ilosanomaa lukijoillenikin.

On helppo sanoa, että bloggaaminen on antanut aivan valtavasti, ehdottomasti enemmän kuin siihen kulutetut lukemattomat työtunnit ovat vieneet. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin, oppinut paljon uutta ja päässyt osallistumaan kiinnostaviin tilaisuuksiin. Yksi mahtava kokemus lisää on olla mukana syyskuun LivBoxissa yhdessä muiden bloggaajien kanssa. :)”

Tea paljastaa, että syyskuun boksi kätkee sisälleen laadukkaan tuotteen, jolla loihdit nopeasti ja helposti näyttävyyttä niin arkeen kuin juhlaan. Haluatko päästä testaamaan Tean ja kuuden muun bloggaajan suosikkituotteet? Jos vastaus on kyllä, tiedät miten toimia. Tilaamaan pääset tästä.

-Sofia