Onko syksy sinustakin ihanaa aikaa? Syksy tuo tullessaan rauhallisuutta – ei tarvitse kokoajan olla hötkyilemässä joka suuntaan. Syksyssä ihastuttaa eritoten sateen jälkeinen tuoksu, luonnon ruskainen väriloisto ja metsäretket. Ja parasta on se, että voi taas käpertyä hyvissä mielin kynttilän valossa sohvalle viltin alle availemaan omaa ylläriboxia. Parasta fiillistelyä, mitä itselleen voi antaa!

Syyskuussa ilmestyy yksi vuoden suosituimmista boxeista, joka tulee sisältämään pelkästään bloggaajien lempparituotteita! Boxiin pakataan seitsemän eri bloggaajan lempparit ja joukkoon mahtuu niin luonnonkosmetiikkaa, best sellereitä kuin livboxaajien suosikkibrändejä! Bloggaajaboxeja ei ole koskaan riittänyt kaikille halukkaille ja ne myydään aina ennätysajassa loppuun, joten kannattaa laittaa boxia tilaukseen heti. Tästä pääset tilaamaan.

Syyskuun_teemakuva

Tulen paljastamaan bloggaajat, joiden lempparituotteita boxeihin pakataan, yksi kerrallaan blogissamme ja Facebook-sivuillamme.  Jos haluat tietää vihjeet tulevista tuotteista, joita pääset syyskuussa testaamaan, kannattaa seurailla meidän blogia ja somekanavia tiiviisti.

Mutta täytyyhän sisällöstä paljastaa hieman jotain… 😉 Sen verran voin jo kertoa, että syyskuun boxissa päästään tutustumaan uuteen yhteistyöbrändiin! Boxeihin pakataan tuote Makiashilta, joka on ruotsalainen meikkituotemerkki, joka on kehitetty yhteistyössä mallien kanssa. Tuotteissa yhdistyy tyylikäs design, toimivat värit ja ammattimainen laatu.

makiash_ellos_livbox

Jos syyskuun boxi on vielä tilaamatta, niin nyt ei kannata vitkastella, sillä tämä boxi on haluttua tavaraa. Tee syyskuustasi mahtikuukausi ja hoida tilaus kuntoon hetimiten! Tästä pääset suoraan tilaussivulle. 🙂

Ja lopuksi vielä arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi syyskuun LivBoxit! Kerro, mikä arkeen paluussa on parasta ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 14.8.2016.
Edit 18.8.2016: Arvonnan voitti tällä kertaa HannaB, onneksi olkoon! Kiitos kaikille osallistujille!

Terkuin,

Sofia / LivBox