Syyskuussa päästiin fiilistelemään ihastuttavien bloggaajien suosikkituotteita. Syksyä varten boksiin pakattiin aivan ihania huipputuotteita helpottamaan arkea, joista peräti neljä olivat bestsellereitä

Jokaiseen boxiin oli pakattu Lumenen silmämeikinpoistoaine, Cutrinin kuivashampoo, Ellos Makiash -kynsilakka, Schwarzkopf Professional BC Bonacure -hoitosuihke, Isadoran silmänrajauskynä ja Korresin suihkugeeli.

Vaihtoehtoisina tuotteina boxista löytyi Dermalogican skin renewal booster tehotippa, vitamiinikuorinta, skin hydrating booster tehotippa tai resurfacing cleanser.

blogikuva

Lumenen Sensitive Touch silmämeikinpoistoaine on MakeupPiritan -blogin Piritan suosikkituote, joka on tarkoitettu vesiliukoiselle silmämeikille. Tuote sopii herkkäihoisille ja esimerkiksi piilolinssien käyttäjille. Meikinpoistoaineessa on käytetty orgaanista suomalaista pellavansiemenuutetta, joka auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa.

Boksista paljastui myös Isadoran vedenkestävä silmänrajauskynä Inliner, joka on tarkoitettu silmäluomen sisärajaukseen. Ei ihme, että tämä silmänrajauskynä on Karkkipäivä -blogin Sannin suosikkituote, koska sillä saat kirkastettua katseen väsyneimpinäkin syyspäivinä!

Better Nail Day -blogin Tean suosikki loihtii sinulle kauniit kynnet arkeen ja juhlaan! Makiashin kynsilakka kuivuu nopeasti, ehkäisee värjäytymiä ja kestää pitkään. Siinä on leveä sivellin, jonka avulla levittäminen käy nopeasti ja helposti, jättäen tasaisen ja upeasti kiiltävän lopputuloksen. Kynsilakkaa on saatavissa Elloksen verkkokaupasta monissa kauniissa ja trendikkäissä värisävyissä.

Raikkaan tuoksuinen Korresin Basil Lemon -suihkugeeli oli myös kätketty boksiin. Pehmeävaahtoinen suhkugeeli on Eevsku -blogin Eveliinan lemppari. Tämä tuote sopii hyvin vaikka treenikassiin piristämään ja hellimään ihoa.

Ihana Schwarzkopf Professionalin BC Bonacure Moisture Kick hiuksiin jätettävä hoitosuihke sopii pahimmillekkin takkutukille, sillä se kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset. SN-makeup -blogin Emilian suosikki palauttaa hiusten ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden hiuksiisi.

Boksi sisälsi myös raikastavan Cutrinin kuivashampoon, joka jättää hiukset välittömästi puhtaan tuntuisiksi. Uino Aino -blogin Ainon lempparituote virkistää rasvaisia ja velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä. Kuivashampoo sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille sekä antamaan rakennetta.

Syyskuun vaihtoehtoisina tuotteina boxista löytyi tällä kertaa Dermalogicalta skin renewal booster tehotippa, vitamiinikuorinta, skin hydrating booster tehotippa tai resurfacing cleanser. GlitzGlam -blogin Minnan suosikkituotteilla saat ihon heleäksi syksylläkin!

blogikuva2

Lokakuun bokseja pakkaillaan jo, ja kohta päästäänkin näkemään, mitä se tuo tullessaan 🙂

-Henna