Luonnollisuus on kasvattanut suosiotaan lähes kaikkialla, myös kosmetiikassa, ja se nähdään nykyään jopa elämäntapana. Yritykset ovat enenevässä määrin osoittaneet kiinnostustaan ympäristöön, mikä on johtanut luontaisten vaihtoehtojen tarjonnan myös kosmetiikkatuotteisiin.

Jotkin kosmetiikkatuotteet ovat niin turvallisia, että niitä voi jopa syödä. Alla on lueteltu näistä muutamia. Maku ei välttämättä ole miellyttävä, mutta ainakin voit olla varma, että tuotteet ovat täysin turvallisia käyttää.

Kotitekoiset kasvonaamiot
Internet on täynnä vinkkejä kotitekoisista kasvonaamioista, joista yhtenä esimerkkinä on avokadonaamio. Avokado puhdistaa ja kirkastaa ihoa, joten seuraavan kerran guakamolea tehdessäsi, levitä osa seoksesta kasvoillesi.

Sokerikynnet
Uusi, hauska kynsitrendi on saanut myös kynsilakkamerkit tuomaan markkinoille lakkoja, joilla saat kynsiisi sokerista huurretta. Sen sijaan, että tarttuisit tavalliseen lakkapulloon, kokeile edullisempaa vaihtoehtoa, ja kasta vasta lakatut kynnet luonnon sokeriin ja anna kuivua.

shutterstock_286511828

Tarten Huulten Kuorinta
Tarten huulten kuorintavoide on maultaan niin herkullinen, että sitä levittää huulilleen ihan mielellään. Voit myös tehdä oman huulten kuorintavoiteesi sekoittamalla kookosrasvaa ja sokeria.

NOEn White Tea Toner
Natural Organic Edible Cosmetic tuottaa nimensä mukaan syötäviä tuotteita. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ne maistuvat hyviltä. Tämä kasvovesi on taatusti hellä ihollesi.

Kookosöljy
Jos et jo käytä kookosöljyä, niin nyt on tässä on hyvä syy aloittaa. Yksi purkki kookosrasvaa voi valkaista hampaitasi, vahvistaa ja siloittaa hiuksisasi, pehmentää ihoasi ja tuo jotain uutta kokkailuun. Kookosrasva sisältää lukuisia etuja ja käyttötarkoituksia, joista jokainen löytää varmasti itselleen sopivimman.

Bite Beauty Lipstick
Nämä erinomaiset huulipunat eivät ole vain täysin syötäviä vaan myös gluteenittomia. Tämän lisäksi ne myös monen mielestä maistuu hyvälle. Bite Beauty huulipunia on saatavilla kymmeniä eri sävyjä, joten varmasti jokainen löytää niistä oman suosikkinsa.

Nam!