Elokuun LivBoxista paljastui runsaspigmenttinen Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid Mattahuuliväri. Pääyhteistyöbloggaajamme Glitz & Glam -blogin Minna on tehnyt meille huulimeikkitutoriaalin, joka opastaa täydellisen ja kestävän huulimeikin tekoon.

”Hei vaan ja kivaa elokuuta kaikille! Syyskuun bloggaajaboxista pöhistään jo kovasti, mutta palataan vielä vähän elokuun boxin sisältöön.

Kuva 1

Elokuun LivBox oli todella kiva ja mielenkiintoinen sisällöltään. Saimme boxeista ihastuttavia Maybellinen uutuushuulipunia. Mattahuulet ovat nyt selkeästi se ”kuumin” juttu, joten tein teille huulimeikkitutoriaalin, jossa käytän boxeista saatua Vivid Matte Liquid -huuliväriä.

Kuva 2

Tässä tutoriaalissa tehdään kestävä ja viimeistelty huulimeikki kaikkine vaiheineen. Näin luodaan täyteläiset ja tyylikkäät mattahuulet.

Kuva 3

Mattapunat kestävät kiiltäviä huulipunia paremmin, mutta ne vaativat tasaisen pinnan ja kosteutusta huulten iholle.

Kuva 4

Kun aloitat meikkaamisen, levitä huulille huulivoide, ja aloita sitten meikkaus silmistä tai meikkipohjasta – mikä nyt on kenellekin se mieleisin järjestys. Huulimeikki kannattaa tehdä aina lopuksi.

Maybelline Baby Lips -huulivoide on siitä hyvä, että se pehmentää huulia ja kuorii pintakerrosta. Kannattaa valita sävytön huulivoide, jotta huulten iho ei turhaan värjäydy ennen huulipunaa.

Kuva 5

Kun meikkaaminen on siinä vaiheessa, että on huulimeikin vuoro, pyyhi ylimääräinen huulivoide paperin tai kasvoliinan avulla. Levitä valokynää huulten ympärille ja häivyttele sormella, siveltimellä tai meikkisienellä.

Kuva 6

Jos huultesi iho ei ole todella kuiva ja haluat maksimoida huulimeikin keston, niin taputtele niille kevyesti mattaavaa puuteria. Puuteri huulimeikin pohjalla kiinnittää huulipunan pysyvämmin, mutta herkästi kuivahtaville huulille tätä kikkaa ei kannata käyttää.

Kuva 7

Rajaa huulesi rajauskynällä ja värittele huulten ihoa. Voit tasoittaa jälkeä hieromalla huuliasi yhteen tai huulipuna- tai peitevärisiveltimen avulla.

Kuva 8

Sitten huulipuna, eli Maybelline Vivid Matte Liquid. Minä valitsin tähän tutoriaaliin ruusuisen ja luonnollisen Nude Flush -sävyn.

Kuva 9

Levitä ohut kerros huulimeikkiä. Voit blotata paperiin huulesi, eli ottaa paperin huuliesi väliin ja näin poistaa ylimääräisen huulipunan huulistasi, ja kerrostaa tämän jälkeen toisen kerroksen.

Kuva 10

Siisti huulten reunat tarvittaessa esimerkiksi valokynällä ja peitevärisiveltimellä.

Kuva 11

Jos haluat luoda huulillesi täyteläisempää efektiä, etkä halua heikentää huulimeikkisi kestoa päälle levitettävillä kiilloilla, niin taputtele huulten keskiosaan hieman valokynää. Näin säilytät huulten mattaisen pinnan, huulimeikki on edelleen kestävä, sekä saat huulistasi hieman täyteläisemmän näköiset.

Kuva 12

Kestävä ja näyttävä huulimeikki on valmis.

Kuva 13

Huulimeikkitutoriaalissa käytin seuraavia tuotteita:

Maybelline Baby Lips Hydrate -huulivoide
Maybelline Dream Lumi Touch -valokynä, sävy 01 Ivory
Maybelline Matte Maker Mattfying Powder, sävy 30 Natural Beige
Maybelline Color Sensational -huultenrajauskynä, sävy 630 Velvet Beige

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid -huuliväri, sävy 05 Nude Flush

Kuva 14

Kokeile utuisen silmämeikin pariksi huulille ruusuista tai nudea sävyä. Kunnon punaisten tai kirkkaiden pinkkien kanssa toimii hyvin pelkkä maskara silmissä – helpottaa kivasti kiireistä meikkaajaa.

Oikein ihanaa loppukesää ja palataan jälleen syyskuussa! Jos huulimeikkitutoriaalissa näkyvä silmämeikki herätti kiinnostusta, niin tule kurkkaamaan Glitz & Glam -blogiin. Julkaisen lähiaikoina syksyisen utumeikkitutoriaalin.

Suukoin,

Glitz & Glamin Minna”

Täytyy myöntää, etten ole ikinä tehnyt noin tarkkaa työtä huulimeikin osalta, kuin Minna, vaikka huulimeikki kuuluu lähes jokaiseen päivääni. Nyt täytyy vähän skarpata ja kaivella pohjustustuotteet taas ahkeraan käyttöön, niin pysyy huulet mukana koko päivän. Mutta nyt mennään arvontaan.

Arvomme 50 euron arvoisen Maybelline-tuotepaketin, joka sisältää syksyn uutuuksia! Kerro oma ehdoton lempivärisi syksyn huulimeikkiin ja olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 23.8.2016. Edit. 25.8.2016: Arvonnan voitti Ss12, onnea!

-Sofia