Ruotsalaisuuden päivää vietetään tänään ja sen kunniaksi halusimme esitellä muutaman suomenruotsalaisen bloggarin. Bloggareiden valintaan ei liity sen kummempia perusteluita, muutoin kuin, että he herättivät sisällöllään tunteita. Tästä ehkä jollekin seurantaan ja tarvittaessa vaikka kielikylpyä varten!

 

Malenami!

Malena Björndahl kirjoittaa arjestaan, kauneudesta, sisustuksesta, muodista ja perheestään. Malenami on ympäristö, johon voi mennä rauhoittumaan, inspiroitumaan ja ihastelemaan Malenan hyvää mieltä. Blogiin ei mahdu ikäviä ajatuksia ja kiukkua, Malenamin maailmassa kaikki on hyvin!

malenami

Lähde: Malenami

 

Emmy’s Life

Emelie Matkoski on nuori fashionista Vaasasta. Emelie jakaa kauneusvinkkejä kynsistä hiuksiin ja kertoo parhaimpia ideoitaan. Mukaan mahtuu kosmetiikkatutoriaaleja ja välillä myös vegeruokavinkkejä.

emmyslife

Lähde: Emmy’s life

 

Lili’s Lane

Lili’s Lane on muoti- ja lifestyleblogi. Bloggaaja Linnéa Södergran asuu Berliinissä ja työskentelee Zalandolla. Linnéa antaa lukijoiden kurkistaa hänen päiväänsä, reissuineen ja arkipuuhineen.

Lilislane

Lähde: Lili’s Lane

 

Annmarias!

Anna Riska kirjoittaa elämästään, perheestään, kodistaan, muodista ja kauneudesta. Blogissa on tunnelmallisia kuvia, joissa eletään vuodenaikojen mukaan ja iloitaan ystävien ja rakkaiden elämänkäänteistä. Anna kertoo itse rakastavansa häiden valokuvausta ja sekin näkyy blogissa.

Annmarias

Lähde: Annmarias

 

Michelledx

Michelle Dahlström on nuori nainen, joka kirjoittaa elämästään muodista ja kauneudesta. Michelle kertoo elämästään, treeneistään ja testailemistaan kosmetiikka- ja muotituotteista.

Michelledx

Lähde: Michelle Dahlström

 

Välkommen hem

Anna-Lena Nyfors-Norrgård kirjoittaa sisustuksesta ja lapsista. Upeita värjejä, yksityiskohtia ja inspiraatiota jokaiseen kotiin!

Välkommen hem

Lähde: Välkommen hem

 

Felicias mode

Felicia kertoo olevansa muotihullu lukutoukka. Felicia opiskelee Uumajassa ja kertoo arjestaan siellä tunnelmallisilla kuvilla. Felicia pitää yksityiskohdista ja se näkyy hänen kuvissaan. Vuodenajat hohkaa ja arki on kaunista!

Lähde: Felicias mode

-Anna