Unohda aurinko, kaunis päivetys meikataan näin helposti

Tänä keväänä contouring-trendi saa kovan haastajan. Sun stripping -tekniikalla kasvoille luodaan luonnollisen hehkuva, auringon päivetystä muistuttava look – mikä parasta, ilman aurinkoa! Katso alta helpot ohjeet, joilla voit itsekin kokeilla sun strippingiä. Tarvitset tavallisten meikkituotteidesi lisäksi vain mattaisen aurinkopuuterin. Kurkkaa myös, kuinka saat meikkisi pysymään paikoillaan helpolla kikalla säällä kuin säällä!

SUN STRIPPING MEIKKILOOK

Vaihe 1: meikkipohjan teko

Tee meikkipohjasi kuten tavallisestikin tekisit, mutta jätä vielä pois varjostukset, korostukset, aurinkopuuteri ja poskipuna.

Vaihe 2: vedä kaareva viiva

Käyttäen mattaista aurinkopuuteria ja tiivistä contouringiin sopivaa sivellintä tee aurinkopuuterilla kaareva viiva nenän varrelta kohti korvan korkeinta kohtaa poskiesi mukaisesti. Tee sama kasvojen toiselle puolelle. Älä huolestu, vaikka meikki näyttäisikin vielä tässä vaiheessa hassulta.

Vaihe 3: häivytys

Häivytä aurinkopuuteriviiva huolellisesti käyttäen esimerkiksi poskipunasivellintä, jotteivat rajat jää liian näkyviksi. Näin saat luotua auringon suuteleman lookin helposti!
Jos rajat jäävät liian näkyviksi, näyttää meikkisi tunkkaiselta, mutta hartaalla häivyttämisellä voit saavuttaa erittäin luonnollisen hehkun.

Valmis look: kaunis, päivettyneen näköinen hipiä

Lopputulos on luonnollinen ja näyttää siltä, kuin olisit viettänyt aikaa auringossa ja saanut poskillesi kauniin päivetyksen! Sun stripping -look näyttää ihastuttavalta ja on niin helppo luoda, että se onnistuu keneltä tahansa. Aiotko sinäkin kokeilla tätä?

Tutustu myös vinkkeihin täydellisen vaalean kesätukan saavuttamiseksi: Haluatko olla kesällä blondi? Aloita vaalennusprojekti ajoissa.

 

Teksti: Cosmopolitan