Helpotusta kynsien lakkaamiseen? Suihkutettava kynsilakka on täällä!

Suihkutettava kynsilakka kuulostaa lupaavalta ja hauskalta tavalta punata kynnet. Koska jokainen meistä on varmasti joskus tuskastellut kynsilakan kanssa, sillä kauniin manikyyrin aikaansaaminen vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, ja on usein siksi aikaavievää. Jospa meidän ei tarvitse enää ikinä tuskastella – otamme selvää.

 

Suihkutettava kynsilakka: Nailsinc Paint Can

Markkinoilla on jo jonkin aikaa ollut brittiläisen Nails inc -merkin West End Paint Can sprayspray-kynsilakka, joka lupaa olla nopein ja vaivattomin tapa lakata kynnet: suihkutat vain kynsilakan sormillesi ja se tarttuu kynsiisi aluslakan avulla, mutta lähtee sormistasi saippualla ja lämpimällä vedellä. Voisiko enää helpommalta kuulostaa?

Suihkutettava kynsilakka testataan livenä!

Tumpeloimmallekin kynsienlakkaajalle sopiva tuote kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, joten siksi laitamme ensiviikolla tämän suihkutettavan kynsilakan testiin ja katsomme, lunastaako tuote lupauksensa! Tule tiistaina 18.4.2017 seuraamaan livenä Facebook-kanavallemme, kuinka spraylakkaaminen onnistuu!

Livessä kynnet lakataan Nails incin tuotteilla ja testataan, pysyykö lakkaus todella vain kynsissä, kun ylimenneet lakat pestään saippualla pois. Tule jännittämään kanssamme!

Tuotetta saatavilla verkkokaupasta.

Löydät suihkutettavan kynsilakan tuotetestauksen kokonaisuudessaan täältä.