Tuotetestissä suihkutettava kynsilakka

Saimme Lontoon tuliaisina innovatiivisen kynsilakan, joka suihkutetaan kynsiin ilman, että ihoa tarvitsee varoa. Kynsilakan levittäminen on helppoa ilman tarkkoja siveltimen vetoja ja tuo helpotusta vasemmalla kädellä lakkaamiseen. Suihkutettavan kynsilakan perusidea on, että lakka suihkutetaan kynsiin, ja iholle mennyt väri pestään pois vedellä. Lakka tarttuu vain kynsiin. Lopusta löydät videon, jossa testasimme lakkaamista livenä!

Lakkaaminen

Aluksi kynnet lakataan aluslakalla. Käytimme tuotteen omaa alus- ja päällyslakkaa: Nails inc 2 in 1 Base and Top Coat, joka kuivui nopeasti. Sen jälkeen spraypurkki käteen ja suihkuttamaan. Tähtääminen oli aluksi yllättävän haastavaa, mutta onnistui lopulta. Käsien sotkemiselta ei voi välttyä! Kun ensimmäinen kerros lakkaa oli kuivunut, kynsiin suihkutettiin vielä toinen kerros peittävän ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi.

Kun lakkaus oli kuivunut, levitettiin päällyslakka. Päällyslakka toi lakkaukseen kauniin kiillon ja tasoitti lakkausta. Kun lakkaus oli täysin kuiva, oli aika alkaa puhdistamaan käsien ihoa väristä.

Ihon puhdistaminen

Ihoa puhdistettiin ohjeiden mukaan lämpimällä vedellä ja käsisaippualla. Väriä sai hangata kovasti pois ihosta, helpolla se ei irronnut.

Koska väri ei irronnut kunnolla reilu viiden minuutin hinkkaamisen jälkeen, päätimme siirtyä puhdistamisessa ohjeissa mainittuihin kosteusliinoihin. Ja kappas, väri irtosi niillä paljon paremmin ihosta kuin pelkällä vedellä ja saippualla. Suosittelemme liinojen käyttöä!

Yhteenveto

Lopputulos oli hyvä, mutta ei niin tasainen kuin odotimme. Suihkuttaminen vaatii pari kertaa harjoittelua, jotta väri leviää tasaisesti koko kynnelle. Lakkaaminen sprayllä oli hauskaa, mutta aikaa vievää. Nopeaksi tätä rutiinia ei voi kutsua. Jäimme myös pohtimaan, onko lakka turvallinen iholle suihkutettuna. Toisaalta tuote tuo lakkaamisen mahdollisuuden heille, jotka eivät tavallisesti pysty itse lakkaamaan kynsiään käsien tärinän tai heikon näön takia.

Katso videolta Spraylakan testaaminen kokonaisuudessaan!

Testissä käytimme Nails inc Paint Can -spraylakkaa, jota on saatavilla verkkokaupasta noin 13 € hintaan. Alus- ja päällyslakka maksaa noin 10 €.