Testissä Vita Liberata Sprayrusketus

Pääsimme testaamaan Vita Liberatan showroomille suihkurusketusta. Aihe on taas ajankohtainen, sillä kohta pitäisi paljastaa sääret, kun farkut vaihtuvat mekkoon. Jos kaipaat sääriisi – ja vartalolle – helppoa ja nopeaa päivetystä, suihkurusketus voi olla sinun juttusi! Suihkurusketusbuumi on Vita Liberatan edustajan Siirin mukaan nyt kuumimmillaan, sillä kesään valmistautuminen on alkanut. Suihkurusketusta haetaan moniin tarpeisiin: häihin, lomalle, juhliin, rantasesonkiin ja arkeen.

Suihkurusketuksen tehdään kauneushoitolassa

Rusketuksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia. Vita Liberatan suihkurusketuksen sävy määräytyy oman ihon sävyn mukaan, jolloin lopputulos on aina luonnollinen – ei koskaan oranssi! Koska ruskettava aine levitetään hienojakoisella suihkepyssyllä, lopputulos on todella tasainen. Rusketus kestää ihotyypistä hieman riippuen 1-2 viikkoa. Kestoon vaikuttaa myös se, miten paljon hikoilet, peseydyt ja saunot – nämä kaikki kuluttavat sävyä pois. Suihkurusketus maksaa hoitolasta riippuen noin 30-40 €.

Ennen suihkurusketusta on hyvä kuoria iho ja ihon tulee olla puhdas. Iholla ei saa olla voiteita, meikkiä, dödöjä, hajusteita tai muita jäämiä. Suihkun kautta siis! Ennen suikurusketusta ihon kuivat kohdat suojataan suojavoiteella, jotta lopputulos on taatusti tasainen. Rusketusainetta levitetään aina koko vartalolle ja kasvoihink, jotta tulos on kauttaaltaan tasainen ja näin ollen luonnollinen.

Käytettävä ruskettava aine on periaatteessa samaa tavaraa, kuin itseruskettavissa tuotteissa, mutta vain paljon paljon vahvempaa. Vita Liberatan ruskettava aine on hajusteeton, sisältää 80% luomuraaka-aineita ja koostumus hoitaa ihoa.

Hennalle tehtiin suihkurusketus Vita Liberatan deep-sävyllä, joka osoittautui oivaksi valinnaksi. Todella vaaleaihoisella Hennalla lopputulos näytti luonnolliselta. Tummuus näytti kuin hän olisi ollut Thaimaan matkalla kaksi viikkoa.

Katso videolta miten suihkurusketus tehdään

 

Alla kuva lopputuloksesta, kun rusketus on tekeytynyt päivän verran. Aikamoinen ero!

Jos ihon päivettäminen myös muilla tavoin kiinnostaa, lue  testimme Vita Liberatan itseruskettavista tuotteista, joilla voit tehdä päivetyksen kotona. Mukana ennen ja jälkeen kuvat!

-Sofia