Toukokuu on yksi lempikuukausistani. Toukokuussa Suomi alkaa jälleen sykkiä elämää, ja pimeän talven jälkeen näemme taas toisemme ja luonnon sekä eläimet. Voimme todeta, että emme olekaan täällä yksin, eikä loputtomalta tuntuva ”jääkausi” tullutkaan jäädäkseen! On piristävää heittää talvitakki ja pipo nurkkaan, laittaa tennarit jalkaan ja tuntea tuulen taas tuivertavan tukkaa ja auringon lämmittävän kehoa. On myös aina yhtä ihanaa seurata kuinka puut ja kukat puhkeavat kukoistukseensa, kuinka meri on jälleen auki ja aallot lyövät rantaan, kuinka muuttolinnut rakentavat pesiään ja laulavat laulujaan puiden oksilla, kuinka polkupyöräilijät ja skeittaajat värittävät katukuvaa ja kuinka hameen helmat liehuvat tuulessa korkokengien kopistessa katukivetyksellä. #ilovesummertime

No niin, ja sitten lätinät sikseen 🙂 Jos et halua tietää etukäteen yhtään mitään siitä, mitä toukokuun boxiin tullaan pakkaamaan, niin hus, äkkiä pois täältä. Nyt alkaa ”paljastelu”!

livbox_toukokuu_800x800

Koska LivBoxaajat tykkäävät kovasti testata uutuuksia heti ensimmäisten joukossa, tulee toukokuun LivBox olemaan pullollaan uutuuksia! Yksi tuotteista on vasta toukokuussa Suomessa myyntiin tuleva meikkituoteuutuus, johon Mustaa kajalia -kosmetiikkablogin Heidi on tykästynyt. Pitkään iho-ongelmista kärsinyt Heidi kertoo lempparistaan seuraavaa: ”Tämä uusi lanseeraus yhdistää ihonhoidon ja värikosmetiikan samaan näppärään pakettiin. Suosikkini sopii erityisesti aknesta ja aknearvista kärsiville”. Myös tiimimme testasi tämän tuotteen, ja se sopii yhtä hyvin myös niille, joilla on vain pieniä värivirheitä tai auringon aiheuttamaa pigmentaatiota ihossaan.

Mustaakajalia_livbox_toukokuu

Kuvassa Mustaa Kajalia -kosmetiikablogin sittemmin jo lähes virheettömän ihon omaava kaunotar Heidi. 

Pari hiustuoteuutuuttakin boxista löytyy! Yksi tuokokuun hiustuotteista on Curiouser & Curiouser -lifestyleblogin Nooran suosikkituote, josta hän kertoo: ”Tämä uusi tuote luottomerkiltäni nostaa latistuneen fiiliksen korkealle, ja pelastaa muutamalla suihkauksella huonoimmankin hiuspäivän.” Kerromme molemmista tytöistä ja heidän kosmetiikankäyttötottumuksistaa vielä myöhemmin blogissamme lisää, pysyhän kuulolla!

Kuvassa Curiouser & Curiouser – lifestyleblogin Noora, jolla on kadehdittavan kauniit hiukset!

Nyt boxia tilaukseen, hopi hopi! Uutuuksia sisältävät boxit myydään usein pikavauhtia loppuun, joten jos mielit boxia omaksesi tai vaikkapa äitylille äitienpäivälahjaksi (äitienpäivä on toukokuussa 8.5.), niin tiedät, mitä tehdä. Tästä pääset suoraan tilaukseen.

Ja sitten lupaamaani arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi kolmen kuukauden LivBoxit!

Osallistu arvontaan kertomalla, minkä ikäinen olet, kuinka kauan olet seurannut blogiamme, oletko joskus ostanut jonkin tuotteen blogimme johdosta ja jos olet, niin minkä. 🙂 Arvonta suoritetaan kaikkien vastanneiden kesken perjantaina 8.4.2016. Onnea arvontaan!

Terkkusin, Eija / LivBox