Tiedätkö sen tunteen, kun yrität sopia kesäviikonlopulle ystävien kanssa jotain kivaa häppeninkiä ja aina jollakin on juuri kyseisenä päivänä jo sovittu jotkut pippalot ja kohta selataankin jo syyskuulta vapaata ajankohtaa? Sellainen on Suomen kesä – lyhyt ja tapahtumien täyteinen. Jotta saisit kaiken irti kesästä, tulee kesäkuun LivBoxissa kivoja kesätuotteita! Jos et halua tietää enempää, äkkiä pois täältä tirkistelemästä. 😉

kesäkuu_livbox_2016

Kesällähän olemme kaikkein kauneimmillamme saunan raikkaina (näin ne miehet ainakin väittää), mutta myöntäkäämme silti, että kesälläkin on yksi meikkituote, josta emme luovu! Tämän kaikista tärkeimmän meikkituotteen tulet löytämään myös kesäkuun LivBoxista, ja se on uudelta yhteistyökumppaniltamme Essenceltä! Kyseistä tuotetta tullaan käyttämään myös kesäkuussa blogissamme julkaistavassa kesämorsian -meikkitutoriaalissa, jonka meille taiteilee pääyhteistyöbloggaajamme Glitz&Glam -blogin Minna! 

Glitz&Glam_livbox

Mikä Essence, never heard, niinkö? Essence on saksalainen, 10 vuoden ikäinen meikkibrändi, jota myydään ympäri maailmaa ja se on kappalemäärissä mitattuna Euroopan suosituin värikosmetiikkamerkki! Itse tutustuin Essenceen ensimmäisen kerran pari vuotta sitten lomaillessani Budapestissä. Ostin silloin Essencen värittömän mattapuuterin ja tykästyin siihen heti. Siitä lähtien etsin aina ulkomaanreissuilla Essencen tuotteita. Kun kuulin viime syksynä Essencen saapuvan näytteilleasettajaksi I Love Me -messuille, arvasin, että messuosastolla tulee käymään melkoinen kuhina. Maahantuojan edustaja naureskeli meille iloisesti, kun kävimme ensimmäisen messupäivän aamuna jo ennen osaston avaamista tarkastelemassa, mitä kaikkea aioimme ostaa. Rynnistimme osastolle nimittäin heti, kun se aukesi, jotta ehdimme pahimman ryysiksen alta pois. Emilia aloitti muuten jo tuolloin keskustelut maahantuojan kanssa mahdollisesta LivBox-yhteistyöstä, joka nyt siis vihdoin toteutuu!

Tästä pääset suoraan tilaus-sivulle tekemään itsellesi kesäkuun LivBox-tilauksen!

Meikkituotteen lisäksi tulee boxissa paljon muutakin, esim. pari hiustuotetta. Toinen tuotteista on uutuus ja toinen puolestaan Iso-Britannian myydyin tuote omassa kategoriassaan. Kyseinen brittien suosikki on noussut myös vloggaaja Nella Törnroosin lemppariksi, jota hän suosittelee käyttämään mm. kesän lettikampauksien pohjalle.

Nella_Törnroos_myCosmo_livbox

Mitä Ruotsin kaunottaret edellä, sitä suomettaret perässä. Nimittäin, tiesitkö, että apteekkibrändi ACO on johtava ihonhoitomerkki Ruotsissa? Kyllä vaan, ja kesäkuussa boxissa tulee suosittu kesätuote ACO:lta. ACO on brändi, joka arvostaa yksinkertaisuutta jättäen tuotteistaan pois kaikki turhat raaka- ja lisäaineet. ACO tekee jatkuvasti tutkimustyötä kehittääkseen omassa laboratoriossaan tuotteita pohjoismaalaisten ihotyyppien tarpeisiin.

Aco

Seuraavaksi LivBox-arvontaan!

Voita LivBox itsellesi ja ystävällesi kertomalla, mikä meikkituote on sellainen, jota ilman et voi kesälläkään olla ja miksi? Arvonta päättyy perjantaina 6.5.2016.

Onko kesäkuun LivBox jo tilattu? Tästä pääset suoraan tilaus-sivulle

Terkkusin,

Eija / LivBox