Kevät tuli, lumet suli, puro sanoi pulipuli, lumen alta esiin tuli…kuka muistaa, miten tämä loru jatkuu? 🙂 Ihanaa, että mennään kohti kevättä ja kesää! Huhtikuussa voidaan jo vaihtaa talvikengät tennareihin, jättää pipo hattuhyllylle ja laittaa aurinkolasit nenälle. Ostaa uudet bikinit kaappiin odottamaan ja puunata varpaankynnet sandaalikuntoon.

Myös huhtikuun boxi liittyy kevääseen, sillä boxiin pakataan useampi kevään uutuus!

livbox_huhtikuu_2016

Yksi boxin tuotteista on pääyhteistyöbloggaajamme, Glitz&Glamin -blogin Minnan luottotuote. Teatterimaskeerajanakin työskentelevän Minnan blogi on yksi Suomen suosituimmista kauneus- ja kosmetiikkablogeista, ja koska Minna on myös livenä äärimmäisen mukava ihminen, on meillä ollut ilo tehdä hänen kanssaan blogiyhteistyötä jo vuoden päivät. Minna on tehnyt LivBoxin blogiin useamman meikkitutoriaalin ja maaliskuun aikana Minna tulee kertomaan blogissamme myös kauneus- ja kosmetiikkabloggaajan arjesta.

Minna kuvailee luottolemppariaan seuraavasti: ”Kyseessä on todellinen luottotuoteeni vuodesta toiseen. En pärjäisi ilman tätä!”

Glitz&Glamin_suosikki_huhtikuun_livboxissa

Yksi huhtikuun uutuuksista on puolestaan FAB-kauneusstudion omistajien, Hannan ja Kristan, lemppari hiusstuote OSiS+ :lta. Kyseinen tuote lanseerataan Suomessa vasta huhtikuun aikana, mutta koska Hanna ja Krista toimivat myös Schwartzkopfin kouluttajina, he ovat tutustuneet tähän tuotteeseen jo kuukausien ajan.

FAB-ja-livbox-yhteistyössä

Käyttökokemuksensa perusteella he kertovat tämän tuotteen sopivan ihan kaikille hiustyypeille ja pituuksille: ”Tämä tuote todellakin selättää yhden suomalaisien yleisimmistä hiusongelmista!”, he lupaavat. Tutustu FAB:n tyttöihin tarkemmin heidän blogissaan.

Huhtikuun boxissa tulee siis monta sellaista tuotetta, joiden testaamista ei kannata missata!

Boxia tilaukseen N-Y-T! Tästä pääset tilaamaan.

Ja sitten arvontaan!

Keksi alussa kertomaani lorunpätkään loppu ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi ilmaiset LivBoxit! Arvonta päättyy 14.3.2016.

Terkkusin, Eija / LivBox