Moikka ihanaiset!

Kesä on lähtenyt kivan aurinkoisesti käyntiin ja hipiä helmeilee kauniin päivittyneenä. Työpäivän jälkeen on hauska tavata ystäviä ja fiilistellä lämpimiä kesäiltoja vaikka raikkaiden hedelmien ja juoman kera. Oletteko jo maistaneet kesän mansikoita? Me ainakin olemme suuria mansikka-, mustikka-, vadelmafaneja – kaikki makeat ja herkulliset vitamiinipommit ovat tervetulleita – you name it! Silloin valitsemme mahdollisuuksien mukaan aina suomalaista, koska onhan oman maan mansikoissa ihan erityinen maku! Kotimaisuudesta pääsemmekin heinäkuun LivBoxin teemaan joka on kotimaisuus. Kerroinko jo liikaa? Simmut kiinni ja läppäri pois sylistä mikäli haluat pitää ensi kuun tuotteet yllärinä!

teemakuva_heinäkuu_2016_emailkuva

Tuotteiden joukosta löytyy myös Avainlippu-tunnuksen saaneita tuotteita, jotka kehitetään ja valmistetaan täällä meillä Suomessa. Heinäkuun boxissa on mukana LivBoxin kaksi uutta suomalaista yhteistyökumppania: Lemon Juice & Glycerine sekä apteekkibrändi Elivo.

Tästä pääset suoraan tilaus-sivulle tekemään itsellesi heinäkuun LivBox-tilauksen!

Lemon Juice & Glycerine

Tiesitkö, että Lemon Juice & Glycerine on hoitanut suomalaisten käsiä jo yli 60 vuotta ja se on edelleen Suomen suosituin käsivoidemerkki? Merkiltä löytyy vaikka mitä ihanuuksia koko vartalon hemmotteluun – sitruunailoa päästä varpaisiin! Näistä tuotteista tulee lapsuus ja lämpimät muistot mieleen; olenko ainoa?

Etusivu

Elivon tuotteet kehitetään yhteistyössä kotimaisten asiantuntijoiden kanssa vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin, vahvistamaan hyvää oloa ja elinvoimaa. Elivo tuotemerkin alta löytyy vitamiinivalmisteita, kosmetiikkaa, probiootteja ja intiimituotteita. Kosmetiikkatuotteiden koostumukset ovat turvallisia, ja herkällekin iholle sopivia.

Ja kun tuosta kotimaisuudesta höpöttelin, niin onhan mainittava että kummankin tuotemerkin KAIKKI tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Hurraa!

Seuraavaksi LivBox-arvontaan!

Voita LivBox itsellesi ja ystävällesi kertomalla, mikä Suomen kesässä on parasta ja miksi? Arvonta päättyy sunnuntaina 12.6.2016. EDIT: Arpaonni suosi tällä kertaa Siniä, onnea! 🙂 Voittajaan on otettu yhteyttä.

Onko heinäkuun LivBox jo tilattu? Tästä pääset suoraan tilaus-sivulle

Kesäterkuin,

Disa / LivBox